Jump to content

Moto Zajednica

QJ Motors SVT 650 X

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: QJ SVT 650X

6000€, dobiješ i motor :D

stranu na šalu, neću rasparivati, teže je svima tako. čak ću dati i one plastikice za čišćenje lanca, chain cleaner, chain lube itd itd ... sve cuzamen

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: QJ SVT 650X
Pre 13 sati, Frizhideron je napisao:

Ljudi, ko hoće da kupi ovaj motor, znam da nije ovo tema za prodaju, ali da prvo naglasim da ću prodavati svoj i to baš ovde u ovoj temi gde su ljubitelji istog modela.

Naime, 2 su razloga za to i srce mi se cepa.

Prvo, kad smo žena i ja kupili u oktobru 2024., nismo znali da ćemo uskoro "zatrudneti" i da se nećemo moći vozati zajedno. Da ga điram ponekad sam je šteta, najviše po gradu (za šta nije zamišljen) a i nemam kad jer mi se rodila ćerkica pre 2 nedelje... :/

Drugo, plan je da svoju diplomu unovčim u inostranstvu, preselimo se svi kompletno, što je isto nešto što nismo presekli 2024, nego pre par meseci... Bilo bi nam cimanje da se selimo sa motorom, da ga carinimo i drndamo se sa njim u inostranstvu, a da nam stoji ovde i ne vozi se, šteta golema.

Elem, motor je odličan, 2500km, BUKVALNO u garaži i bez tačkice.

Svi koferi, sve zajedno sa zadnjim štenderom i ostalim džidžabidžama. Za članove foruma 6000€.

Nov, razrađen. Ja sam mu već 2x podmazivao lanac, čuvam ga i negujem. Napomenuću da još uvek ima foliju na ekranu :)

Elem, život te iznenadi, znam da će biti vremena da se vratim na neki sličan motor. Trenutno, takva tura.

Uskoro stiže i link od oglasa, ne mogu ga kačiti u sekciju "prodaja" jer sam noviji član, nemam dovoljno uslova za otvaranje teme. 

Eh ...

A evo i link oglasa za sve zainteresovane

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja