sasa_f1 285 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Cena za kofere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frizhideron 28 Napisano Jul 14 U prolazu, 16 postova Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan 6000€, dobiješ i motor stranu na šalu, neću rasparivati, teže je svima tako. čak ću dati i one plastikice za čišćenje lanca, chain cleaner, chain lube itd itd ... sve cuzamen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frizhideron 28 Napisano Jul 14 U prolazu, 16 postova Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Frizhideron je napisao: Ljudi, ko hoće da kupi ovaj motor, znam da nije ovo tema za prodaju, ali da prvo naglasim da ću prodavati svoj i to baš ovde u ovoj temi gde su ljubitelji istog modela. Naime, 2 su razloga za to i srce mi se cepa. Prvo, kad smo žena i ja kupili u oktobru 2024., nismo znali da ćemo uskoro "zatrudneti" i da se nećemo moći vozati zajedno. Da ga điram ponekad sam je šteta, najviše po gradu (za šta nije zamišljen) a i nemam kad jer mi se rodila ćerkica pre 2 nedelje... Drugo, plan je da svoju diplomu unovčim u inostranstvu, preselimo se svi kompletno, što je isto nešto što nismo presekli 2024, nego pre par meseci... Bilo bi nam cimanje da se selimo sa motorom, da ga carinimo i drndamo se sa njim u inostranstvu, a da nam stoji ovde i ne vozi se, šteta golema. Elem, motor je odličan, 2500km, BUKVALNO u garaži i bez tačkice. Svi koferi, sve zajedno sa zadnjim štenderom i ostalim džidžabidžama. Za članove foruma 6000€. Nov, razrađen. Ja sam mu već 2x podmazivao lanac, čuvam ga i negujem. Napomenuću da još uvek ima foliju na ekranu Elem, život te iznenadi, znam da će biti vremena da se vratim na neki sličan motor. Trenutno, takva tura. Uskoro stiže i link od oglasa, ne mogu ga kačiti u sekciju "prodaja" jer sam noviji član, nemam dovoljno uslova za otvaranje teme. Eh ... A evo i link oglasa za sve zainteresovane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...