Jump to content

Moto Zajednica

ovaj put se dobro zavrsilo...uh

Recommended Posts

• Drug član, 1103 postova
  • Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06

Valjda moze da se otvori link. Evo jos jedne situacije koju treba izbegavati. Pre dve nedelje sam sa lepsom polovinom u Rumuniji vec video ovakvu situaciju u svojoj glavi pa dobro ukocio da do toga ne dodje. Vozilo ispred mene se povuklo desno da mi napravi mesta i ja polako krenuo u obilazenje i video da auto iz suprotnog smera drzi liniju kao pijan,da nisam ukocio i vratio se iza vozila ispred bilo bi ovako nesto sigurno. Cuvajte se i pazite na putu jer niko nas ne cuva sem nas samih.

https://fb.watch/mDmZKwaBlY/

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 7

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1137 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Pa sta je ovom bilo da ovako vozi? Kao da nije video da ide auto:stabre:

• Podržavam 1

• Drug član, 1103 postova
  • Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06

Racunica je majka zajeba,on je racunao da ce auto da se pomeri kao sto je i kolega racunao da nece niko da skrene levo 

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD

U Rumuniji je to jako nezgodno jer kod njih su vecinom magistrale u kojima je ogranicenje 80-100, ne znam tacno, ali znam da je jako nezgodno kada treba da se pretekne sleper. Ja sam pre 5-6god isao Sharanom od 115 ks i pun je bio putnika tj nas 7. I ostalo mi u pamcenju da je svako preticanje bilo kao na testu ubrzanja jer vozila iz suprotnog smera vrlo brzo stizu i samim tim je jako nezgodno preticanje. Zato kada sam kupovao sledeci auto bio je Galaxy 2.0 od 140ks i ove godine sam ga cipovao na 177ks bas zbog preticanja. Ne da bih se mangupirao vec da bih sto manje vremena provodio u suprotnoj traci zato sto cesto vozim celu porodicu od nas 6 clanova tj supruga, 4 deteta i ja.

Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 5

• Ne silazi, 7342 postova
  • Motocikl: TDM 900
4 hours ago, Vampa said:

Valjda moze da se otvori link. Evo jos jedne situacije koju treba izbegavati. Pre dve nedelje sam sa lepsom polovinom u Rumuniji vec video ovakvu situaciju u svojoj glavi pa dobro ukocio da do toga ne dodje. Vozilo ispred mene se povuklo desno da mi napravi mesta i ja polako krenuo u obilazenje i video da auto iz suprotnog smera drzi liniju kao pijan,da nisam ukocio i vratio se iza vozila ispred bilo bi ovako nesto sigurno. Cuvajte se i pazite na putu jer niko nas ne cuva sem nas samih.

https://fb.watch/mDmZKwaBlY/

Šta videh... Zaprepastio sam se. Bog nek nas čuva.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

• Drug član, 1936 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere
13 hours ago, bobangsxr said:

Pa sta je ovom bilo da ovako vozi? Kao da nije video da ide auto:stabre:

Video je auto i verovatno očekivao da će ovaj u autu malo da se skloni u stranu, što bi opet 90% vozača i uradilo.
Ali naleteo je na nekog ko ne podnosi motocikliste, i onda je verovatno pomislio: e ko te j.be, ja vozim po pravilima, necu da se sklanjam. Opet više verujem da mu je želja bila da ga uplaši i iscima, a ne da ga udari, ali nijanse su u pitanju ...

Jeziv snimak.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 1250 postova
  • Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S

Ili je u autu neko ko je tek krenuo da vozi i uspaničio se, i gleda u motor i auto ide ka istom..
a i momak na motoru, ni na početku preticanja nije dao gas, a bogami nije ni probao nešto više da izbegne. Verovatno i on gledao u auto i 'fiskiranje prepreke'.
Užasan video, svakako. Srećom je ostao na točkovima, da nije pao pod kamion ili nešto tako kobno.. Cena lekcije - leva noga, al bolje i to nego glava?

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1090 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750

Po meni treba gledati što više ovakvih klipova(što ne znači da njih treba biti više snimljeno-postojeći su dovoljni) ,to je prednost naših generacija u odnosu na pred internet vozače,dosta čovek sebe savlada  kad vidi ovo..

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 4

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
Pre sat vremena, Džim Džarmuš je napisao:

Po meni treba gledati što više ovakvih klipova(što ne znači da njih treba biti više snimljeno-postojeći su dovoljni) ,to je prednost naših generacija u odnosu na pred internet vozače,dosta čovek sebe savlada  kad vidi ovo..

Plus,svi vozaci automobila da odgledaju po par klipova.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
Pre sat vremena, Džim Džarmuš je napisao:

Plus,svi vozaci automobila da odgledaju po par klipova.

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 468 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero

Kad neko u saobraćaju hoće da ubije, nema druge nego da bežimo sa motorima.Dosad sam dva puta imao slučaj da auto iz suprotnog smera, jednostavno krene u obilaženje ispred mene, bez obzira na to što me vidi.Ide direktno na mene.Jedini izlaz mi bio dole sa puta.

Da sam imao kameru ispred, pomoglo bi puno.Ovako...

U šoku nisam pamtio registracije, samo osmehe ludaka.Voziti motor je ponekad i za.ebana stvar.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Jednog lepog dana...
WWW.FACEBOOK.COM

103.327 views, 443 likes, 3 loves, 1.017 comments, 100 shares, Facebook Watch Videos from Vijesti.com:...

Ovaj je imao srece...

Promenio član Grunff

• Drug član, 2490 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
14 hours ago, Grunff said:
WWW.FACEBOOK.COM

103.327 views, 443 likes, 3 loves, 1.017 comments, 100 shares, Facebook Watch Videos from Vijesti.com:...

Ovaj je imao srece...

Ovaj verovatno nece dugo nositi glavu na ramenima

• Drug član, 2304 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
Pre 2 sati, Alekre je napisao:

Tako i onaj gore ostao bez noge.

Kad pominješ nogu....a i da ostanem dosledan, OPREMA NIX i u ovom slučaju!!! 

https://vidmax.com/video/222538-motorcyclist-obliterates-his-leg-and-foot-while-illegally-passing-a-semi-graphic

• Zainteresovan, 336 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 500

Ovde vec mozda moze da se prica o krivici vozaca usporava  pretice ga jedno vozilo skroz staje i kao da ceka da naidje motor pa da skrene,e sad dal je dao migavac u retrovizor nije gledao sigurno,dal je motor prvi zapoceo preticanje to su nepoznate.Jedno je sigurno isto nije puna linija

• Tužan 1

• Enduraš, 6377 postova
  • Motocikl: CRF300L

Kako to mislis "isto nije puna linija" ? U prvom slučaju se jasno vidi da je puna linija, to što je isprekidana kod raskrsnice ne znači da je tu dozvoljeno preticanje nego da je to mesto za uključenje sa sporednog puta.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600
19 minutes ago, bdada said:

Sta je ovo? 

На жалост колико је наших суграђана страдало у протекла два три дана  не само у саобраћају и тај црни биланс никако да стане . Ево и вечерас хаос итд.  У недељу дежурао цео  дан  и од раног јутра се убедачио    пристижу само  црне  вести из целе земље ужас бре  какав ли ће дан бити и поподне исто .  Око поноћи  идем кући и колегиница ми рече...... РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР до половине септембра .... шта бре какав бре Меркур ,  какав   Плави Месец 30 августа...    шта лупате бре ко верује у те глупости  .  Међутим толико несрећа , убистава  ,   итд  . Од  почетка тог ретрограда  само неки ужас се дешава  ,    почињем полако  да мислим  можда стварно постоји нешто  да тера људе да се упуштају у неке  ситуације .??!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja