Jump to content

Moto Zajednica

ODUZIMANJE MOTORA

Recommended Posts

• Ne silazi, 2915 postova
Pre 11 sati, Рашо je napisao:

одузму "средство којим нас тероришете" и још да вам наплате жестоке казне. Упоредите ово са ограничењем да не можеш да укључиш веш машину или избушиш рупу да окачиш слику у стануa

a da oduzimamao i veš mašine i bušilice,

da li su to stvarno ozbiljni predlozi ili je neko još gori od onih što pucaju vatromet samo u drugom smislu

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pre 5 sati, Andrej_Hotstepper je napisao:

A šta ćemo sa kolima sa personalizovanim tablicama, kad stoka parkira na sred, ali pazi, sred pešačkog prelaza i pusti dete napolje da ode po parče pice?! Gledao svojim očima. Svi ćutke prolaze, zaobilaze, računajući ovo je neko zajeban. 

Postajemo doslovno država južne Amerike, 1000 faraona i 6.000.000 robova. 

juče lik usporava sa autom u kružnom toku na bul evrope .Ja mislim riknjava auto kad ono u sred kružnog toka stane da jedan drugi izađe

• Sviđa mi se 1

pre 10 minuta, sasa ns 1 je napisao:

a da oduzimamao i veš mašine i bušilice,

da li su to stvarno ozbiljni predlozi ili je neko još gori od onih što pucaju vatromet samo u drugom smislu

treba maksimalno ažurno kažnjavati za buku bilo kog tipa ali oduzimati  ,nevidim nikakav smisao osim uterivanja straha vlasti u narod

• Zainteresovan, 648 postova

VRELEGUME.RS

Tokom vikenda u Beogradu isključeno iz saobraćaja desetine motocikala   Kako se može pročitati na domaćem moto forumu tokom proteklog vikenda saobraćajna policija u Beogradu je na više punktova kontrolisala ispravnost motocikala koji učestvuju u saobraćaju posebno izduvne sisteme      Bar kako tvrde mnogi motociklisti, svi dvotičkaši sa nestandardnim i prerađenim izduvnim sistemima su […]

Evo Vrele Gume

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

• Drug član, 475 postova
  • Motocikl: V2- americki
pre 2 minuta, Ivanrsvb je napisao:

VRELEGUME.RS

Tokom vikenda u Beogradu isključeno iz saobraćaja desetine motocikala   Kako se može...

Evo Vrele Gume

I sad mi kazi kako se zove pojava koja je stavila ovaj patrljak na motor?

• Sviđa mi se 1

I sad mi kazi kako se zove pojava koja je stavila ovaj patrljak na motor?
Ne znam koji parljak? Ne vidim zapravo?

• Drug član, 475 postova
  • Motocikl: V2- americki
pre 3 minuta, Ivanrsvb je napisao:

Ne znam koji parljak? Ne vidim zapravo?

U tekstu onaj strretfighter

• Zainteresovan, 682 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650
pre 22 minuta, Ivanrsvb je napisao:

VRELEGUME.RS

Tokom vikenda u Beogradu isključeno iz saobraćaja desetine motocikala   Kako...

Evo Vrele Gume

Vrele gume se pozivaju upravo na ovu temu sa foruma (pročitaj tekst) a u pitanju je tipična dezinformacija.

• Sviđa mi se 1

Vrele gume se pozivaju upravo na ovu temu sa foruma (pročitaj tekst) a u pitanju je tipična dezinformacija.
Hahah ;)

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: Ninja 250r '08
pre 3 minuta, Alexandra995 je napisao:

Indijanci na el. sranjcetima su veći problem no naši izduvi. Nego zaboravih da živim u apsurdistanu.

Slazem se. Oni i vozaci dostave na biciklama treba ozbiljno da se kazne. Nemam nista protiv toga da voze u saobracaju, ali ako ce da voze u saobracaju treba i da postuju zakon.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: FZR6..R6..GsxF75..Gsxr6..Gsxr10..Sh300..

I ako se kolega kome je uzet motor javio na forumu i dalje ljudi misle da je dezinformacija i da motori nisu uzimani vec samo iskljucivani...Da a onda su ih paukom vozili ljudima do kuce jer su im skinuli tablice pa da se ne muce sami..i fanta i sendvic na kraju puta..:grr:

• Haha 1

• Zainteresovan, 682 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650

@Markul988 A kako ti zamišljaš isključivanje vozila iz saobraćaja, zaustave te i ostave tako vozilo nasred puta? Pa naravno da će ga skloniti pauk, mućni malo glavom. A za taj sendvič i fantu bih ti odgovorio ali mi pristojnost nalaže da prećutim. 

Promenio član Lone rider
  • Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 510 postova
  • Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv

Ako mu je uzet dobio je otprembicu ili ti kaznu bracala nek je ufotka prekrizi ime prezime ulicu ali da vidimo pod kojim clanom ga terete. Iako sad naletih na vest na vrelim gumama mozada cu za bg sa db kilerom.

• Sviđa mi se 1

• moto merkat °°, 4907 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Vozila se odvoze jer tehnicki pregledi vise "ne duze" fonometar pa ce nivo buke proveravati na mestu predvidjenom za to, da je u pitanju neispravnost tipa zatamnjena stakla ili neka neispravnost koju tehnicki pregled moze utvrditi skidaju se tablice i dobijas ih kada doneses potvrdu o tehnickoj ispravnosti, uz kaznu. 

• Drug član, 1006 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Znaci ili da pravim db kiler ili da vracam fabrikanu, crno nam se pise. Dzabe homologacije na Rsmus, Akrapovic, Mivv... Ode ovo ozbiljno u tesku neprijatnost i akciju policije bez najave i upozorenja gradjanstva. A na tehnickom da se stavi cevka od belarusa bi prosao. Sto znaci danas sutra mogu da pisu kaznu i skidaju tablice za vozila starija od 15 god jer nemaju tehnicki na 6 meseci a u zakonu to stoji. I sto sta stoji u zakonu sto se do sad jije primenjivalo a na vanrednom mogu da konstatuju kao neispravno vozilo. 

• moto merkat °°, 4907 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Sve sto stoji u zakonu se primenjuje, negde, ako placate skup tehnicki onda trazite spisak neispravnosti i kada "prodjete". 

• Drug član, 1829 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Kolika tema niokocega, pa nisu ni ti policajci i inspektori pali sa kruske.

Verujem da razmisljaju isto kao vecina nas ovde a opet imaju vise iskustva od nas.

Proveravaju se klinci sa drndavim auspusima, bez kacige, upitnim registracijama i dozvolama…

Nova izmena ZOBS-a je obuhvatila i el. trotinete, postaju punopravni ucesnici u saobracaju (ne znam detalje), mada tih trotineta ima sve manje, po meni najveci problem prave el. bicikle koje su niti brze niti spore a jurcaju kao muve bez glave, te je na putu pa trotoar pa pesacki, nikako da predvidis gde ce

Promenio član Sharky - Alex
  • Sviđa mi se 2

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125
31 minutes ago, Zarkela said:

Znaci ili da pravim db kiler ili da vracam fabrikanu, crno nam se pise. Dzabe homologacije na Rsmus, Akrapovic, Mivv... Ode ovo ozbiljno u tesku neprijatnost i akciju policije bez najave i upozorenja gradjanstva. A na tehnickom da se stavi cevka od belarusa bi prosao. Sto znaci danas sutra mogu da pisu kaznu i skidaju tablice za vozila starija od 15 god jer nemaju tehnicki na 6 meseci a u zakonu to stoji. I sto sta stoji u zakonu sto se do sad jije primenjivalo a na vanrednom mogu da konstatuju kao neispravno vozilo. 

Homologacija vazi ako nije skinut db kiler, ako je skinut onda se na to gledao kao i da nemas auspuh

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja