CuleBG 136 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @nikmih ma to je najmanja stvar koja treba da te nervira...mada sistem zatvaranja sedista je kod njega diskutabilna prica kako kome koji model zapadne, nekada mi treba 4-5 puta da se zakljuca kada se makina zainat a uglavnom odma cakne Uzivaj u voznji, pamet ispred politike i vidimo se negde u gradu, moj je beli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokss 10 Napisano Februar 9 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da je sedište iz sigurnosnih razloga zaključano dok motor radi.Zamisli situaciju da sedište koje se otključava na dugme ili prekidač da u toku vožnje greškom pritisneš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 354 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom Kymco Xtown mozes da otvoris sediste dok skuter radi, sto je extra stvar kada trebas nesto na brzinu da izvadis a da ne gasis skuter. A tu situaciju ti sto si naveo je bizarna posto sediste pod tvojom tezinom nema gde da ode, pa nije to katapult pa da te izbaci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Februar 9 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A na mom Kymcu isto ne može, al zato je tu kofer koji može. Kako možete a da nemamate kofer na skuteru, ćudom se ćudim 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ediszejd 34 Napisano Februar 9 (promenjeno) U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas su još dva stigla u Novi Pazar i mislim da je ovo samo početak jer ko god vidi i proba motor oduševi se, tako da sto se mene tiče sve preporuke za ovaj motor. Promenio Februar 9 član ediszejd 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Februar 9 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @ediszejd jel ima u Pazaru neki servis čiji pečat priznaju za garanciju, ili morate u Bg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg slazem se da je kofer na skuteru sjajna stvar. U mom slucaju, ispod sedista ima toliko prostora da bi mi kofer sad bio malo previse, prvo finansijski a posle sto se tice uzitka tj truckanja kofera. Gepek je za sad svim dovoljan... @ediszejd naravno da se odusevi jer je komocija + performanse + cena u odnosu na kvalitet odlicna...jos na to dodaj rezervoar od 16L koji niko od konkurenata nema...vozis se kao Car 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokss 10 Napisano Februar 9 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad sedište nije zabravljeno šta se dešava kod naglog kočenja.To je kao kad bi rekao da nema potrebe da se stavlja sigurnosni pojas tj. rukama se držim za volan, jači sam od zakona fizike.Naravno da je lakše tj. funkcionalnije da mogu da odbravim sedište i kad motor radi i koristim prtljažni prostor.Pogotovo što kad idem ujutru na posao u 6 i 20 i kad se vraćam kući budu dva različita godišnja doba.Koristio sam prtljažnik ispod sedišta ,a kofer mi služi za suvozačevu kacigu,prvu pomoć,sitan alat,sprej za gume i lični opremu za kišu ili što nije za svakodnevnu upotrebu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokss 10 Napisano Februar 9 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego neko pomenu neki rejstaling trista pedesetke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Februar 9 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @zokss argumenti su ti malko nategnuti, jerbo skuter može da se upali sa nezaključanim, pa i da se vozi sa podignutim sedištem. Naravno, tako ne treba da se radi, i svakako da je sigurnije da je zaključano, al da li može da se otključa dok je upaljen, više zavisi od rasporeda na prekidaču za paljenje ili tako već nečega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Februar 9 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, zokss je napisao: Kad sedište nije zabravljeno šta se dešava kod naglog kočenja....,.. Kod naglog kočenja blokiraju točkovi ako nema ABS, ako ima ABS pulsira poluga, sabijaju se prednji amortizeri više nego uobičajeno, glava leti napred, oči se iskobeče, padne i neka psovka. Inače ne dešava se ništa kad sedište nije zabravljeno. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokss 10 Napisano Februar 9 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zakon fizike prosto.Ne pričamo o skuteru od 50 cm, već od 35 ks i naglom kočenju pri velikim brzinama.. Moj skuter ima sedište kao fotelja i dužinu više od pola skutera nema amortizer već oprugu pa bude kao katapult.Naravno uvek podignem sedište pa onda upalim motor da se zagreje dok stavim opremu na sebe.I ja bi voleo da je nezavisno ali neko je mislio o bezbednosti, ne voze samo iskusni ima tu i omladine tj .i takoreći dece.To je isto što ja ne mogu da vozim samo na poziciji nego je namešteno da pozicija može da se upali samo kad je ugašen motor ,a kad se upali uvek rade glavna svetla. Promenio Februar 9 član zokss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @zokss ...bice izgleda blaga promena plastika i snage na novoj 350E koja ce do duse biti malo jaca, kolega je izbacio slicicu na predhodnoj strani... al to ko zna kada ce doci...generalno, mi dobijamo modele bar sa pola godine zakasnjenja u odnosu na njihovu proizvodnju ako sam dobro primetio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Februar 9 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zokss je napisao: Normalno je da je sedište iz sigurnosnih razloga zaključano dok motor radi.Zamisli situaciju da sedište koje se otključava na dugme ili prekidač da u toku vožnje greškom pritisneš. И шта се деси? Избаците седиште са себе? Веома је згодно да може да се отвори док мотор ради. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Februar 9 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @CuleBG zatvara se odlicno, spustim kako sam video na YT kod onog lika.. i samo pritisnem na kraj sedista po sredini ulazi lagano bez zapinjanja.. svaki put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ediszejd 34 Napisano Februar 9 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, boza_kg je napisao: @ediszejd jel ima u Pazaru neki servis čiji pečat priznaju za garanciju, ili morate u Bg? Nažalost nema, moramo za bg. Mada danas dečko koji je doterao motore kaže da su u pregovorima sa nekim iz čačka pa će nam koliko toliko biti bliže 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @nikmih dobro je, neka tako i ostane sada samo jos da se upoznas sa indikatorom goriva koji radi po sistemu koliko trosis u tom trenutku toliko ti ocitava preostalih kilometara i podesava crte preostalog goriva. Tipa vozis neko vreme brze ocitava ti npr 3 crte do kraja a ako usporis i ekonomises dodace ti crtu-dve sto ume da zbuni koliko zapravo ima u rezervorau... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Februar 9 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @ediszejd To bi bilo super! Taman i da je meni dovoljno blizu. Promenio Februar 9 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 126 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Opaa, Boža razmišlja u pravom smeru. Biće jedan E350 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekko92 4 Napisano Februar 9 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigla još dva komada u Novom Pazaru. Prvi utisci su odlični! Kako će biti dalje videćemo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Februar 9 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo razgledam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 126 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima dima ima i vatre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Februar 9 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A jel su promenili bakteriju na keyless ključu ove sezone, ili je još ona mala za narukvicu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Februar 9 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Sad je ona veca .. mada stane u narukvicu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokss 10 Napisano Februar 9 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sedište otvoriš pre paljenja motora,a nije omogućeno da se otključa u toku vožnje.Samo kažem da su to uradili iz sigurnosnih razloga. Pa nismo svi obučeni kao Rosi.Da li si nekad kočio sa 150 km naglo bez abs i celu težinu prebacio na prednji točak .Sigurno ne želiš da dodatno tvoju guzicu gura prtljag i sedište i da samo mala ne sigurna korecija na volanu dovede do gubitka prijanjana prednje gume.Kad sam probao električni bmw prilikom punog ubrzanja moraš da se držiš dobro za volan da ne ode skuter sam.Sedište kao klupa klizi guzica.A kakva je tek sila kad se koči na ozbiljnom motoru sa dva diska napred.Ja skuter ,prtljag i oprema nismo ispod 290 kg.A da napomenem da je bmw odradio perfektan posao kad ubrzava pod punom snagom ,ni malo nije zaplesao zadnji točak niti pokušao da da naznake nestabilnosti. Jel ima nekih informacija za zontese 501. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...