Džim Džarmuš 2559 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4879 Napisano Decembar 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 3697 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Googlam malo potrošni materijal, cene... ima svašta po Aliexpressu za Zontes skutere, OEM, ali poprilično poskupo bogumi Prenosni kaiš tipa 150-170€, filteri po 30€... plus poštarina, carina... a rezervni delovi - gulp... https://www.aliexpress.com/item/1005006127823173.html https://www.aliexpress.com/item/1005006243623720.html Aj kad bude neko išao na servis, nek priupita pošto je zamena kaiša, rolnica, CVT filtera i filtera vazduha, i tako to, kod nas. Edit: I samo da dodam, nije ovo ništa novo, ne kritikujem, samo pitam Kad god izađe neki nov model, skupi mu budu potrošni delovi, dok se ne omasovi proizvodnja, third party proizvođači ne ponude zamenske komponente i tako to. Promenio Decembar 20, 2023 član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Sa AliExpressa samo kaiš za pantalone tegljivi i eventualno neke plastične andrmolje... Kakvi bre kaiševi i delovi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4879 Napisano Decembar 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 3697 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam baš. Kineski je proizvođač, kineski su OEM delovi, iz kineske robne kuće . Uopšte nije loša fora da može da se naruči sa Alia, samo ako je original. Ali čisto sam gledao radi cene, nemam gde drugo da proverim. Pa zato i pitam, baš me zanima koliko će to da cene kod nas. A, bar trenutno, ništa nema od zamenskih delova, ni Malossi, ni Polini, Bando, HifloFiltro... a uvek je dobro imati alternativu. Promenio Decembar 20, 2023 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 91 Napisano Decembar 20, 2023 (promenjeno) U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Orijentacione cene delova: Kais 145 evra Prednje plocice 44 evra Zadnje plocice 25 evra Filter vazduha 12 evra Filter ulja 9 evra 8 rolnica 21 evro Promenio Decembar 20, 2023 član sgolub 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4879 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 3697 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, onda je to i više nego korektno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HadžiA 16 Napisano Decembar 21, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Još nemam Prijavi odgovor kao problematičan Kao novajlija, moram da pitam: čemu služi taj šraf što ide kroz centar felne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano Decembar 21, 2023 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Sluzi da drzi dve plastike na krajevima, cisto da ako zapnes negde, ne ogrebes vilu dole vec te plastike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HadžiA 16 Napisano Decembar 21, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Još nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 12. 2023. at 1:16, nikmih je napisao: A ovo čemu služi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4879 Napisano Decembar 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 3697 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne duva promaja kroz felnu Ne znam da li ovo nešto realno može da pomogne, ali teoretski, ka neki vid zaštite, da ne grebeš auspuh pri provlačenju, parkiranju pored neke prepreke i sl. Mada iskreno, više mi se čini da može samo da smeta i zakačinje. Promenio Decembar 21, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Decembar 21, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Кад отпадне ауспуф да не оде далеко 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano Decembar 21, 2023 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan E, ne mogu da dočekam Februar da stigne E350, pa visim na Aliexpressu i klikćem samo Brod je negde na 1/3 puta Steta sto nema pracenje pa da vidim kad ce stici u luku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4879 Napisano Decembar 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 3697 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ćuti i pevaj, zamisli tek kako je ovima što čekaju 2025-tu PS, mislim da je u crvenom kontejneru, stiže Promenio Decembar 21, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Decembar 21, 2023 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, HadžiA je napisao: A ovo čemu služi? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 91 Napisano Decembar 21, 2023 (promenjeno) U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na aliexpresu postoji i crash bar da se kupi, jako lepo izgleda sa njim, mada verujem da Seba to moze jos bolje da napravi Promenio Decembar 21, 2023 član sgolub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano Decembar 21, 2023 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, montira se tamo gde idu noge.. Ali mi se nije nesto svidelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano Decembar 21, 2023 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika iz voznje test modela, nesto me zeza kacenje ovde slika, mozda su velike. Pa evo linka Zontes – Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Decembar 21, 2023 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepe fotke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Decembar 21, 2023 (promenjeno) https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Au @nikmih kako su dobre fotke... svaka cast, greota da ih ne postavis kako treba ovde da se vide... sad sam probao da preuzem jednu i da je ubacim, sve prolazi ok, tako da samo u okviru poruke idi dole na choose files, odaberi slike i na svaku idi insert... Promenio Decembar 21, 2023 član Vujke1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano Decembar 21, 2023 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Probao ali mrak, sve crno Samo jedna uvek ucitana. Ako mozes ti, okaci ih slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4879 Napisano Decembar 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 3697 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @nikmih trebaće ti i za ubuduće. Uploaduj slike na https://postimages.org/ pa ubaci linkove. Slike ostaju trajno na webu, a ne trošiš svoju disk kvotu, niti opterećuješ bjb sajt. Evo jedan primer Promenio Decembar 21, 2023 član boza_kg 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano Decembar 21, 2023 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 83 Napisano Decembar 22, 2023 U prolazu, 50 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da sam se napalio na taj skuter citajuci komentare i gledajuci slike. Pre nekih mesec dana sam otisao u NS salon da ga i uzivo vidim, ali ga nisu imali. Momak je rekao da ga imaju u BG, gde se moze i isprobati. I da tirkiznoplava stize u februaru. Skoro sam se odlucio za kupovinu, ali bih prethodno trebao prodati sadasnji motor, jer kako Kinez kaze "nema pala". Danas sam nesto poslom bio u BG, pa rekoh da obavim i posetu Autoprometu. Kad ono, corak! Poslednji komad je juce (!) odnesen, tako da ga cak ni videti nisam uspeo. Rekli su da nova isporuka stize u februaru, ali ce ih biti samo u dosadasnjim bojama (bela, crna i bebiplava). Za tirkiznoplave primaju avans, ali ce stici tek u junu-julu... Pa sada imam problem, ne znam da li da prodajem svog Deauville-a. Na leto planiram put u balticke drzave, pa cak i da dotle stigne ova zujalica, ne mogu krenuti sa glanc novim motorom. Sada bih imao pitanje za one koji vec voze 350E: po vasem misljenju da li se usuditi njime na put od nekih 5000 km pod dve osobe i punom ratnom opremom? Naravno ne auto-putem i ne novim motorom, nego recimo sledece godine kada vec bude razradjen. Jer sam u godinama i Deauville mi postaje sve tezi (sto je ujedno i jedini razlog zasto bih ga menjao). I dobro, ima tu jos nesto: citav zivot sam bezao od skutera, nikada ih nisam smatrao "pravim" motorom. Sada bih, pred spustanje zavese, da osetim i taj skuteraski osecaj... Ili je bolje da ipak sacekam model od 500 kubika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 142 Napisano Decembar 22, 2023 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, sa Honde na Zontesa od 300 cc, prvo jedan cilindar, CVT, drugo dimenzije, točkovi, ne kažem da Zontes neće to podneti, ali uključi živce, nema obilaženja, prtljaga, komfora..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 22, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 12. 2023. at 15:09, nikmih je napisao: E, ne mogu da dočekam Februar da stigne E350, pa visim na Aliexpressu i klikćem samo Brod je negde na 1/3 puta Steta sto nema pracenje pa da vidim kad ce stici u luku. koko znam brodovi više ne idu kroz crveno more i suec zbog Huta.Idu okolo afrike,znači cene idu gore i manje robe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...