sasa_f1 299 Napisano Septembar 8 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/27361616/zontes-k-368? 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane93 12 Napisano Septembar 8 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno clanovi udruzenja "na dva tocka". Video sam fotografije, imali su grupnu voznju. Tri bela i dva crna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ice777 2 Napisano Septembar 20 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen.Probao x max 400 2017 + kolega vozi 2016...nekako mi nije legao.Vozio sam duze beverli 300, probao i adv350... E350 sa 9500km predjenih me ocarao na prvu.Standardna crna boja, zadovoljan kako ide i kako se ponasa.Mana uocena u prvih par dana - taj glupi token za otkljucavanje.U njemu je nekakva cr1220 baterija i xy puta se desi da gubi kontakt iako sam pored njega.U originalu ide cr1225 baterija koja je 0.5 deblja ali je tesko za naci u mom selu tako da sam pokusao sa ovom i nije bas nesto rezultat...Naci cu tu 1225 pa se nadam da ce stvari biti bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mindseek 0 Napisano Septembar 22 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je tacno da na 368e modelu ne moze da se montira nosac kofera ?? nego mora da se stave rucke suvozaca od 350e modela da bi mogao da se montira nosac ? ili je to dezinformacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...