mick 3091 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Tri radna dana TAG je uredno stigao na adresu bez ikakvih troškova... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 6, 2023 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Mene hteli da oderu 11din ali je kurir rekao da ce on platiti i spasio me 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 6, 2023 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je procedura, jel smeta nesto i nas TAG u kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zlatkojov je napisao: Kakva je procedura, jel smeta nesto i nas TAG u kolima. ne, sve ok...makar za sad. Inače od Juna naš tag se može koristiti u Makedoniji 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Jun 7, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stiglo i meni. TAG za auto i kartica za motor. Isporučio AKS, ništa naplaćeno. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Jun 8, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,ja dam dinoc nakon citanja ove teme poslao upit i popunio trazene podatke. Danas du me kontaktirali mailom,objasnili da za motor ide kartica,za kola tag itd. Prihvatio sam uslove i sada cekam dalja uputstva od njih. 19.06. Idem za GR,bad bih voleo da stigne do tada. Nego,kako se dopunjuje kredit,da li je neko pokusao? Ili mora kod njih na nekoj naplatnoj stanici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jun 8, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, zemunac72 je napisao: Kolege,ja dam dinoc nakon citanja ove teme poslao upit i popunio trazene podatke. Danas du me kontaktirali mailom,objasnili da za motor ide kartica,za kola tag itd. Prihvatio sam uslove i sada cekam dalja uputstva od njih. 19.06. Idem za GR,bad bih voleo da stigne do tada. Nego,kako se dopunjuje kredit,da li je neko pokusao? Ili mora kod njih na nekoj naplatnoj stanici? Kad dobiješ tag povežeš ga sa svojom bankovnom karticom i to je to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Jun 8, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mick said: Kad dobiješ tag povežeš ga sa svojom bankovnom karticom i to je to... Ne povezuje se sa karticom nego se dopunjuje sa kartice. Znači ne radi kao ovaj novi kod nas koji skida sa kartice automatski kad god prođeš rampu nego ga dopunjuješ određenim iznosima (10, 20, 50, 100, 200eur) a on ti signalizira jedan "bip" ako imaš dovoljno kredita da prođeš, "dva bipa" kad je taj kredit koji je na njemu pri kraju pa je potrebno da ga dopuniš ponovo. Ono što možeš je da karticu "zapamtiš" da ti ta dopuna kasnije bude jednostavnija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Jun 8, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zemunac72 said: 19.06. Idem za GR,bad bih voleo da stigne do tada. Stićiće ti sasvim sigurno u toku sledeće nedelje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ekozelj je napisao: Ne povezuje se sa karticom nego se dopunjuje sa kartice. Znači ne radi kao ovaj novi kod nas koji skida sa kartice automatski kad god prođeš rampu nego ga dopunjuješ određenim iznosima (10, 20, 50, 100, 200eur) a on ti signalizira jedan "bip" ako imaš dovoljno kredita da prođeš, "dva bipa" kad je taj kredit koji je na njemu pri kraju pa je potrebno da ga dopuniš ponovo. Ono što možeš je da karticu "zapamtiš" da ti ta dopuna kasnije bude jednostavnija. Na to sam mislio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jun 9, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Meni stigao juče, kao što reče kolega, 3 radna dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosm 67 Napisano Jun 9, 2023 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koju pretplatu ste odabrali prilikom narucivanja? Vidim da za auto ima Primary i Smart. EDIT: Izvinjavam se, pise za pismene : Egnatia Motorway S.A. | Egnatia Pass EGNATIA.EU Ιστοσελίδα της εταιρείας Εγνατία Οδός Α.Ε. Nisam znao sta pise u tabelama na grckom, ali to je broj transakcija. Promenio Jun 9, 2023 član milosm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jun 9, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovu poslednju opciju "Citizen". Nego sad tek imam problem, ostavio sam firmin meil i ne mogui da potvrdim registraciju meilom jer blokira meilove sa njihovog sajta Pišem im da vidim mogu li mi promeniti registracioni meil ili uraditi potvrdu bez potvrde preko meila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 786 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da uradis novu porudzbinu, sa licnog mejla. Ovu prvu ce zanemariti jer im nije stigao tvoj odgovor. Mene zanima je l' vi momci cesto putujete u Grcku ili je ovo samo za potrebe letovanja? Meni to izgleda kao suvise zezanja zbog koriscenja jednom godisnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, grafigo je napisao: Mozda da uradis novu porudzbinu, sa licnog mejla. Ovu prvu ce zanemariti jer im nije stigao tvoj odgovor. Mene zanima je l' vi momci cesto putujete u Grcku ili je ovo samo za potrebe letovanja? Meni to izgleda kao suvise zezanja zbog koriscenja jednom godisnje. I jednom da prođeš vredi...kakvo crno cimanje! Odradiš porudžbinu iz fotelje, stigne ti sve besplatno na adresu, opet ne dižeš zadnjicu...a kad dođeš do naplatne rampe ne drndaš se sa sićom koju posle nigde ne možeš da iskoristiš, ne čekaš na red već prođeš najnormalnije. Meni iskreno nije cimanje...naprotiv. Još samo da odradim Open Balkan TAG i miran sam u kompletu što se tiče Grčke. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jun 9, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, grafigo je napisao: Mozda da uradis novu porudzbinu, sa licnog mejla. Ovu prvu ce zanemariti jer im nije stigao tvoj odgovor. Ima opcija promene e-mail adrese. Samo im pošaljes meil sa zahtevom za promenu i oni ti posalju obrazac kao prilikom prijave, upises novu e-mail adresu potpises slikas ili skeniras i vratiš. Stvarno su kooperativni za razliku od naših "Customer Care" službi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 786 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Da iskoristim da pitam zna li neko kako se obračunava prolazak sa open Balkan tag-om? Mislim na to sto je kod nas jedna cena za strance, a druga za domaća vozila. U Makedoniji se to odnosi na plaćanje u eurima ili u denarima. Pa kako onda tag racunaju?A Grci? Ne sećam se, ali mislim da Grci nemaju razlicite cene.Послато са SM-S911B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jun 9, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, koliko znam i kod nas i kod makeodonaca nema više različite naplate za domaća i strana vozila, nego se svelo da može da se plati u RSD/denarima ili u evrima. Sad kad budeš povezao tag sa platnom karticom (pretpostavljam da će tražiti da to bude Master ili tako neka) skidaće ti u valuti države u kojoj si i automatski će ti raditi konverziju u evre i slati izveštaj na telefon. Ako neko zna da je drugačije neka napiše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jun 9, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam ovako nesto, ko naidje na bolju i pregledniju mapu neka je okaci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2551 Napisano Jun 10, 2023 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na prosloj strani, treci post. Tu sam stavio link sa cenama svih putarina. Lako moze da se izracuna za koju rutu ti treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jun 12, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Slabo divanim grčki a da prebacima na engleski ne umem Svakako hvala Promenio Jun 12, 2023 član DonToni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Jun 12, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je mali off, a možda i nije pošto može da koristi po pitanju cena putarine. Waze navigacija nakon najnovijeg update-a u nekim zemljama računa i cenu putarine u skladu sa putanjom. Nisam video u Hrvatskoj da radi, ali u Italiji računa sve, pa možda može i za Grčku da pomogne 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Jun 13, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da dopunim prethodnu informaciju. Omašio mi je sada putarinu za 10 centi, tako da ovo sa Waze-a treba uzimati više orijentaciono. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Jun 13, 2023 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko kome je stigao TAG proveravao da li se slažu serijski broj na samom uređaju i serijski broj u aplikaciji? Kod mene na TAG-u ima jedan broj više, pa da vidim da li je tako kod svih ili da pišem podršci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Jun 13, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, dulegolub said: Da li je neko kome je stigao TAG proveravao da li se slažu serijski broj na samom uređaju i serijski broj u aplikaciji? Kod mene na TAG-u ima jedan broj više, pa da vidim da li je tako kod svih ili da pišem podršci. Proveravao sam ja kad je stigao i isto tako je pa pretpostavljam da je to normalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...