cvelei 88 Napisano Jun 4 U prolazu, 87 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Sad naleteh na objavu ATV Nautike da u subotu 06.06. imaju otvoreni dan gde mogu da se probaju svi modeli i da ce biti promocija GPR auspuha i da ce ih njihov majstor montirati na bilo kom motorciklu po zelji vlasnika. Ako neko od vlasnika 525 poseti ovaj dogadjaj i hoce da proba te izduve da li bi hteo da snimi kako se cuje i prenese utiske i posalje video. Bas imam volju da probam-cujem te izduve ali zbog poslovnih obaveza bas u subotu nisam u mogucnosti licno da odem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 38 Napisano Jun 5 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 DSX, CF moto NK 300 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo za ovo sutra u subotu 6.6. Da li neko zna koja je cena tih izduva? Ako sam dobro razumeo, može se odmah montirati. Možda odem na posetim taj događaj. Jedini što nije pisalo ni vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 805 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan 9-14h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 572 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvih utisaka od subote?Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo02 18 Napisano Jun 9 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Jel menjao neko lanac i lancanike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex989 29 Napisano Jun 10 U prolazu, 29 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Voge ds525x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lanac, lančanike nisam. DiD vx3, razlika u odnosu na fabrički više nego primetna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 38 Napisano Jun 10 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 DSX, CF moto NK 300 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan @Alex989: izvini, za lanac gde si nabavio, da li kod ovlašćenih servisa? Koja cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo02 18 Napisano Jun 10 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan @Alex989 posle drugog ciscenja lanca zveči dosta, a najvise kod prednjeg lancanika pre toga sam ga prao vodom a posle ocistio i podmazao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 305 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Lanac se čisti petrolejem ako nemaš onaj sprej za čišženje, a i ako imaš petrolej je jeftinija a isto dobra varijanta. Vodom se lanac nikako ne čisti. Proveri zategnutost lanca, ali nemoj da gledaš šta piše na motoru jer onda bi lanac bio pretegnut. Fabrički lanac je relativno loš, lako se isteže i kraće traje uz redovno održavanje od D.I.D. lanca npr. Lanac ima 114 karika, a ne 118 kako piše u uputstvu. Ja sam did vx3 kupio u Motobike u Žarkovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo02 18 Napisano Jun 10 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan @Rapax Hteo sam da kazem da sam motor prao vodom, a ne lanac. Svakako je tokom pranja dosao u kontakt sa vodom pa sam mislio da nije zbog toga to zveckanje pojacano.Cak sam i vise podmazivaca stavio nego sto treba, ali i dalje napred zvecka oko klizaca najvise. Ne znam da se nije nakupilo nesto posto sam pre toga vozio po brdu i losem makadamu. Imam sprej za ciscenje Ipone i radi posao ekstra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex989 29 Napisano Jun 10 U prolazu, 29 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Voge ds525x Prijavi odgovor kao problematičan Lanac sam kupio u motobike radnji, 120 linkova sam uzeo jer nisu imali kraći i ugrađena master karika radi lakšeg čišćenja. Zamena je urađena u ovlašćenom servisu, hteo sam da menjam i lančanike ali mi ih nisu zamenili. Da me sad pitaš zbog čega kada sam otišao da preuzmem motor nisam insistirao na tome da ih zamene ne bi znao da ti kažem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo02 18 Napisano Jun 10 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Znaci u sustini mogu da zamene neki deo u garanciji ako ja kupim i odnesem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 305 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš alat, možeš ga zameniti i sam, to je potrošni deo, ne može da utiče na garanciju a i ne verujem da bi iko primetio (osim ako staviš zlatni). Fabrički lanac je napravljen da traje nekih 10-15.000, neće pući, ali se čuje, pravi vibracije, zatežeš ga svako malo. did vx3 je dosta bolji lanac, trajaće duplo duže uz normalno održavanje. Nađi menjačko ulje 80w90 ili još bolje 85w140 i podmazuj lanac sa njim, manje će prljavštine da skuplja, duže će trajati lanac i lančanici. Imam i sprejeve, ali koristim menjačko ulje, a to preporučuju i proizvođači lanaca. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mangup 18 Napisano Petak u 12:14 (promenjeno) U prolazu, 22 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Voge 525ACX Prijavi odgovor kao problematičan Bliži se da trebam ponovo ići na serveris. Koji servis mi preporučujete? Da nije Beta motors NS, nego neko ko je ozbiljan i ozbiljno će da pristupi poslu. I što je bitnije da se razume šta radi. Hvala Promenio Petak u 12:16 član mangup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...