Jump to content

Moto Zajednica

VOGE 525 DSX

Recommended Posts

• U prolazu, 87 postova
  • Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx

Sad naleteh na objavu ATV Nautike da u subotu 06.06. imaju otvoreni dan gde mogu da se probaju svi modeli i da ce biti promocija GPR auspuha i da ce ih njihov majstor montirati na bilo kom motorciklu po zelji vlasnika. 

Ako neko od vlasnika 525 poseti ovaj dogadjaj i hoce da proba te izduve da li bi hteo da snimi kako se cuje i prenese utiske i posalje video.

Bas imam volju da probam-cujem te izduve ali zbog poslovnih obaveza bas u subotu nisam u mogucnosti licno da odem.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX, CF moto NK 300 (prodat)

Zanimljivo za ovo sutra u subotu 6.6. Da li neko zna koja je cena tih izduva? Ako sam dobro razumeo, može se odmah montirati. Možda odem na posetim taj događaj. Jedini što nije pisalo ni vreme.

• Svrati ponekad, 162 postova
  • Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX

Lanac se čisti petrolejem ako nemaš onaj sprej za čišženje, a i ako imaš petrolej je jeftinija a isto dobra varijanta. Vodom se lanac nikako ne čisti. Proveri zategnutost lanca, ali nemoj da gledaš šta piše na motoru jer onda bi lanac bio pretegnut. Fabrički lanac je relativno loš, lako se isteže i kraće traje uz redovno održavanje od D.I.D. lanca npr. Lanac ima 114 karika, a ne 118 kako piše u uputstvu. Ja sam did vx3 kupio u Motobike u Žarkovu. 

• U prolazu, 32 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX

@Rapax Hteo sam da kazem da sam motor prao vodom, a ne lanac😅. Svakako je tokom pranja dosao u kontakt sa vodom pa sam mislio da nije zbog toga to zveckanje pojacano.Cak sam i vise podmazivaca stavio nego sto treba, ali i dalje napred zvecka oko klizaca najvise. Ne znam da se nije nakupilo nesto posto sam pre toga vozio po brdu i losem makadamu. Imam sprej za ciscenje Ipone i radi posao ekstra.

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: Voge ds525x

Lanac sam kupio u motobike radnji, 120 linkova sam uzeo jer nisu imali kraći i ugrađena master karika radi lakšeg čišćenja. Zamena je urađena u ovlašćenom servisu, hteo sam da menjam i lančanike ali mi ih nisu zamenili. Da me sad pitaš zbog čega kada sam otišao da preuzmem motor nisam insistirao na tome da ih zamene ne bi znao da ti kažem...

• Svrati ponekad, 162 postova
  • Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX

Ako imaš alat, možeš ga zameniti i sam, to je potrošni deo, ne može da utiče na garanciju a i ne verujem da bi iko primetio (osim ako staviš zlatni). Fabrički lanac je napravljen da traje nekih 10-15.000, neće pući, ali se čuje, pravi vibracije, zatežeš ga svako malo. did vx3 je dosta bolji lanac, trajaće duplo duže uz normalno održavanje. Nađi menjačko ulje 80w90 ili još bolje 85w140 i podmazuj lanac sa njim, manje će prljavštine da skuplja, duže će trajati lanac i lančanici. Imam i sprejeve, ali koristim menjačko ulje, a to preporučuju i proizvođači lanaca.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Voge 525ACX

Bliži se da trebam ponovo ići na serveris. Koji servis mi preporučujete? Da nije Beta motors NS, nego neko ko je ozbiljan i ozbiljno će da pristupi poslu. I što je bitnije da se razume šta radi.

Hvala

Promenio član mangup

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja