Motorcyclist 18415 Napisano Utorak u 19:19 Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, vsasa said: Nisam mislio u isto vreme, vec ono slusas muziku pa te kolega nesto pita, muzika bi trebalo da se utisa pa kad prestanete da pricate da muzika nastavi bez problema. Ja sam imao Lexin i kad napravim tel poziv preko komunikatora moram da idem na ponovo konektovanje sa saputnikom, muzika mi je radila nakon razgovora sama od sebe. Mislim da ne moze to po komentarima sa Alija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 521 Napisano Utorak u 20:22 (promenjeno) Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Kad primiš poziv dok radi muzika, ona se pauzira pa nastavlja dalje kad se poziv završi. Kad stisneš dugme za komunikaciju sa drugim uređajem - komunikatorom (on dugme), takođe se pauzira muzika, pa nastavlja dalje kada se pritisne dugme sa slušalicom, to jest isključi interni poziv. Inače super stvarčica, baterija traje baš dugo, solidan domet. Jedina mana, po meni, su mali tasteri za pojačavanje i utišavanje muzike. Promenio Sreda u 08:43 član ivchaNB 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 864 Napisano Sreda u 16:15 (promenjeno) Zainteresovan, 398 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice V6 pro , sve sto je rekao ivchanb potpisujem . Radi odlicno, zvuk je dobar, mozda mu fali malo bass-a . Ja sam je platio 0din na Temu jer supruga stalno uzima po nesto pa smo imali popust i neki njeni krediti koje daje temu ispalo je 0din . Narucen je jos jedan par , za njenu kacigu. Inace u pakovanju treba da bude i daljinski koji bi se kacio na korman i mogli bi se lakse pritiskali oni sitni dugmici na komunikaciji. Ako ne bude dosao taj daljinac reklamiracemo temuu pa moze se desiti i neki povrat novca.. videcemo pa javljam.. Promenio Sreda u 16:16 član petar_lord 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1515 Napisano Sreda u 18:10 (promenjeno) Drug član, 999 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo bili u voznji pricali smo nas 3 preko telefona i sve ok. U povratku sam slusao muziku i drugar klikne dugme na svom intercomu, meni stane muzika i cujemo se, klikne dugme opet i raskacimo se, meni nastavi muzika dalje... Promenio Sreda u 18:10 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 55 Napisano Sreda u 18:40 U prolazu, 69 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Rider000 said: Danas smo bili u voznji pricali smo nas 3 preko telefona i sve ok. U povratku sam slusao muziku i drugar klikne dugme na svom intercomu, meni stane muzika i cujemo se, klikne dugme opet i raskacimo se, meni nastavi muzika dalje... Odlicno onda vredi i vise nego sto ste platili. Neka sluzi kako treba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1515 Napisano Sreda u 18:43 Drug član, 999 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna stvarcica za nikakve pare. Zahvaljujem drug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 47 Napisano Sreda u 18:44 U prolazu, 44 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Merkam onu q8,da li neko I'ma iskustva sa njom?Ono sto sam citao na stranim forumima I gledao na yt samo reci hvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...