Jump to content

Moto Zajednica

Voge SR 4 MAX/QJ 350 Fortress

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Voge sr4 max

Verovatno su samolepive?

Narucio pa cu videti.

Juce bio na neku turu 120km, put sa puno krivina lep za voznju, suma, priroda. Lepo se vozi ali sam ga vrteo oko 4-5k obrtaja i one vibracije malo smetaju. Malo su mi i ruke utrnule od njih.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: Voge SR4 Max
On 4/20/2026 at 8:05 AM, acep84 said:

Verovatno su samolepive?

Narucio pa cu videti.

Juce bio na neku turu 120km, put sa puno krivina lep za voznju, suma, priroda. Lepo se vozi ali sam ga vrteo oko 4-5k obrtaja i one vibracije malo smetaju. Malo su mi i ruke utrnule od njih.

Meni su se te vibracije znatno smanjile posle 1200-1300km, i to se oseti na 3500-4500, iznad toga ih nema.

• U prolazu, 28 postova
On 4/18/2026 at 7:00 AM, ShonsY said:

Meni je prekljuce stigao sr4 max. Cekam ga od 1og marta, a platio sam ga 31og decembra :) I konacno je sada stigao. Kupio sam i te aluminijumske papucice za noge, direktno se montiraju. Dosta znace, ne klizu a i ne ostecujes plastiku ispod nogu.(ima prijatelj vec godinu dana to i odlicno mu se pokazalo). Uz to sam uzeo i suspleh da se zastiti agregat i blatobran sto ide iznad zadnjeg tocka jer to nema ni sr4 max ni bmw c400 gt. I jos gomilu sitnica. U svakom slucaju. Dosadasnja iskustva i sa drugim i sa mojim su odlicna. Zvuk odlican, odziv na gas odlican. Veoma upravljiv i zgodan za voznju. Suvozac kad sedne uopste se ne  oseca opterecenje. 

Ja sam uzeo taj blatobran isto, slao sam slike ovde ranije, medjutim posle sam ga skinuo jer me nerviralo sto kad predjem preko vece neravnine on lupi malo jer nije pricvrscen sa svih strana i moze malo da se mrda...

• U prolazu, 28 postova

Imam jedno pitanje, navigacija preko Voge Global app je prestala da radi ako se iskljuci ekran telefona, ranije je radilo bez problema, sva prava sam joj dodelio i iskljucio je iz optimizacije, deep sleep-a i stednje baterija i i dalje ne osvezava info navigacije ako ekran telefona nije ukljucen. Jel nekome radi to ok?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja