NenadMat 94 Napisano Novembar 7, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Poštovali ljubitelji motora i ovog foruma, Konstantno vozim , testiram motor . Pali kao i pre ide kao i pre , deluje mi sve ok , ali i dalje mi nije isti zvuk . Negde mi je promakla poruka osobe koja je ponudila da dovezen motor,da ga čovek posluša,pregleda. Konstantno imam osećaj te neke nesigurnosti da li su sve uradili kako treba. Šta kada prodje garancija? Voleo bi da ga maksimalno istestiram -izmučim do tada. Pozdrav dobri ljudi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Novembar 8, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Osoba koja ti je rekla da doteras da cuje uzivo je Dare Satelis. E sad, on ti ima malo "pomereno paljenje", njemu je svaki zvuk sumLJiv... Svakako na bolju "uzivo dijagnostiku" ne mozes otici ne samo kod nas nego i sirom regiona. Kad ga on oslusne, nema vise dilema... 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Novembar 9, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To se kod nas kaže - umno oboleo, ali nije u skladu s pravilima foruma.. pa nek ima pomereno paljenje 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6582 Napisano Novembar 9, 2023 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vi'š kaki smo mi...majstori za prečice i budž, pa za onog ko radi stvari kako treba, obično se misli i kaže da nije u vinkli...jer je opšte poznato da se ne treba mučiti, nego većim čekićem udariti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima onaj čuveni SF roman "Ja sam legenda" Ričarda Matisona, po kome su snimljena dva filma (stari Omaga men sa Čarltonom Hestonom, i noviji iz 2007-me sa Vil Smitom). Vampiri su okupirali planetu, potamanili sve ljude osim jednog. Napravili svoju vampirsku civilizaciju, deca im idu u vampirske škole itd. I onda je ovaj jedini ispravan čovek postao naopak - tj. legenda. Plaše vampirčiće njime... E na to me sve podseća. Sad kad si posvećen i radiš od srca i kako treba, onda si naopak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan video sa tehničkim detaljima za Fort. @Vujke1 ima i spoljašnju temperaturu na display-u Promenio Novembar 9, 2023 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Novembar 9, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Davno smo mi njemu skontali dijagnozu.. nego nema leka za tu bolest 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 189 Napisano Novembar 10, 2023 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg e svaka im cast, normalno da stave, to se podrazumeva za temperaturu, nego cek Bozo ti i dalje posle ovih noviteta na eicma forsiras ovaj QJ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A šta znam, novi Kymco model recimo se pojavi na EICMA, pa tek posle 3 godine to dođe kod nas. Neću da se primam pre vremena 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa taman da skupiš pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Novembar 11, 2023 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna anegdota,nece se Dare naljutiti...U junu kad sam preuzeo motor i stignem u Ljubljanu,Nc mi ima cudan zvuk. Kaze Dare ' Ti na neispravnom AA (atlanticu) nisi cuo zveckanje a na ispravnom NC cujes ? ' To zveckanje je bila radilica, nas troje islo da pazarim tadasnji skuter i nismo culi,dosli kod Darka,hladan tuš ... Da se vratim na temu,otidji kad se vec covek ponudio,nek oslusne i bices mirniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Novembar 11, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kolko me secanje sluzi, vas 7 je bilo na licinom mestu kad ste gledali a kod mene ste dosli ti, alex, culle , fanky i pizon, ondak je usledila ladna voda 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Novembar 11, 2023 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Ako se secam,nismo svi zagledali... Za kafanu je mozda bilo sedmorica mladih,da zalijemo radilicu koja lupa. Manje vise,lepa su to vremena bila. Kod Dareta svi na tretman i iscekivanje dal ce se sastaviti stare rage. Promenio Novembar 11, 2023 član DaliborBP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Novembar 13, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj.. a ja kad sam kupio SW600 kom čuka radilica, pa isto hladan tuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Novembar 13, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ti si znao pre kupovine, poslao si klip kako radi.....al guzzca zinula da tera nešto Leo Vince je kompezovao cukanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan pogled na Fort, od komšije Grka. Nažalost, nema prevod: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lep je. Kao željeno dete c400 i honde forze ,takav neki dizajn.Samo povukao na majku izgledom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 126 Napisano Novembar 14, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Od prilike da je sin neznanog junaka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekla baba - da sam čekala na dedu, ni decu ne bih imala Liči na svašta po malo, ali meni se sviđa. Što se da primetiti, jelte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 189 Napisano Novembar 14, 2023 (promenjeno) https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg moram da te sabotiram i teram na stranu zontesa, ne zbog mene nego zbog tebe... sa ovog klipa cini mi se da nema mesta ni za ovog malog kako treba, mislim mase on tu nesto rucicama za mesto za kolena ali ja ne bih rekao da moze tu prosecan covek da se smesti kako treba... Ovaj na prste i patos hvata... A i gde ces bre u 2024. da ulazis sa kljucem... to ti je sad kao na kurblu da palis! Promenio Novembar 14, 2023 član Vujke1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Xexe. Ne može sa videa sve da se zaključi. Kad sam gledao prve snimke Zontesa 350E i nekog malog kineza, isto mi se činilo da nema mesta za noge. To sam baš i prokomentarisao u temi - "veliki skuter a nema mesta za vozača". Stvarno sam to i mislio, pa se ispostavilo da sam pogrešio. A svakako sam odustao od rezervacije unapred. Ništa dok ne dođe kod nas, da to mogu lepo da onjušim, pa ćemo videti. A što se ključa tiče, pa to mi se tek sviđa! Mini nervni slom sam doživeo sa keyless bravom na ovom sadašnjem Kymcu. Ne treba mi wifi uopšte u životu. Što manje senzora i bespotrebne elektronike, tim bolje! Apropo toga, mala digresija - na poslu su nam stavili u WC one fensi dozere za sapunice za pranje ruku, na senzor pokreta. Kao poturiš ruku, a on ti pljucne sapun. Bokte kolko nas je sve nervirao - nemaš pojma kad će štrcne, taman skloniš ruku, a on - pljuc. Ili sam štrcka kad se njemu ćefne, sve živo zamaza... Nedavno ga zameniše klasičnim mehaničkim, duša mi se odmorila 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar011 52 Napisano Novembar 14, 2023 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Satelis 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, boza_kg je napisao: Još jedan pogled na Fort, od komšije Grka. Nažalost, nema prevod: Bas mi se ne sviđaju zadnji migavci i pozicija. Sve mi je to nešto malo, tanko, nikakvo. Možda je noću vidljivije ali nije to dovoljno za naše puteve. I ne daj bože da daš pumpadžiji da ti sipa gorivo, usraće motor u najavi. Ostalo mi deluje ok, svakako atraktivan model. Sve zavisi od cene al sve preko 7000€ je previše realno. Promenio Novembar 14, 2023 član Aleksandar011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E, sećam se da sam isto to komentarisao kad sam kupio Agility 300. Moj prošli skuter je svetlio kao luna park u odnosu na ovaj nov. Ali tako je uglavnom kod svih novih modela, koji imaju LED osvetljenja. Hteo sam istog momenta da kupim neki dodatni stopper za kofer, mnogo mi je to delovalo nesigurno. Ali eto, prođoše 3 godine, radi to posao i ovako kako je, da kucnem u drvo. Doduše, noću i izbegavam da vozim, osim po gradu. A cenu smo već dobili iz AP - 5.990, stiže u februaru, kažu. Rekao bih da je to sasvim primereno i realno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Novembar 14, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude 6 K to je fantazija cena a ovaj sivkan kod brace Grka mi deluje mLogo ubavo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 90 Napisano Novembar 15, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ste ispratili sta se jos iza brda valja... Iz Turske stizu Arora GT250 i 125, i Arora MaxT 125 i 150, Arora Chinf 318, Arora Beatrix. Izasao je i novi Kanuni Reha 250. U Crnoj Gori se prodaju pod brendom NAS, pa tako imaju MaxT 125 i 150 (2200 evra) i po meni prelepi NAS Adv (2800 evra) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...