ceri 32 Napisano Avgust 21 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 2. 2026. at 18:44, savavavan je napisao: Fabricke gume zamenjene posle razrade od 1000km 50e par ako je nekome zanimljio i ako je zadovoljan istim ja presao na treker Sent from my SM-A556E using Tapatalk Jesu li prodate ove gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4840 Napisano Avgust 21 BJB Maxi Scooter Club, 1440 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, andrej. je napisao: Zamenjeni lanac, lančanici, spoljasnje gume (fabricke Timsun opet), filter i ulje. Jesu, to su ove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomas. 10 Napisano Utorak u 12:20 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav koje mi gume preporucijete za vožnju 50/50% asvalt/atar zadnju Naletim na armaturu u l obliku udje u gimu i digne je udari u plastike žmigavac i suvovozac ruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4840 Napisano Utorak u 12:37 BJB Maxi Scooter Club, 1440 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan TKC 80 twinduro, ja planiram te obe sledeće.. Preko ih ima baš povoljno, oko 140e par, ne znam jel ih ima kod nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4840 Napisano Utorak u 14:18 BJB Maxi Scooter Club, 1440 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Odradio maleni još jednu turicu, +- 1000km za 2 dana do Transalpine. Problema nikakvih, novi prenos skroz ok, malo je rasterećen na otvorenom, a nije ga produžilo previše. Nekih 19.5k na satu, teramo dalje. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomas. 10 Napisano Utorak u 14:30 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, andrej. je napisao: TKC 80 twinduro, ja planiram te obe sledeće.. Preko ih ima baš povoljno, oko 140e par, ne znam jel ih ima kod nas https://www.motogume.rs/marke-guma-za-motocikle/continental/continental-enduro/tkc-80-twindurol Ili ova dimenzija https://www.autogume.rs/gume/Continental-brend/TKC-80-Twinduro-CoMo0200142 Nasao i duplo jeftiniju https://www.internet-prodaja-guma.com/continental-120-90-18-tkc-80-twinduro-65r-tt-ms-rear-con200142.html Promenio Utorak u 14:52 član tomas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deacon 8 Napisano Utorak u 15:47 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, tomas. said: Pozdrav koje mi gume preporucijete za vožnju 50/50% asvalt/atar zadnju Naletim na armaturu u l obliku udje u gimu i digne je udari u plastike žmigavac i suvovozac ruka Ja imam dosta dobro iskustvo sa Shinko gumama i planiram Shinko 244 za mog tristaca. Prethodno sam imao Shinko 700 na KLR-u i sada na Africi imam Shinko 705. Na asfaltu odlicne (za mene) a na offu dovoljno dobre... (obe ove gume su teske i namenjene za jace motore tako da pogledaj 244) U Bg bi trebalo da ima uvoznik za Sinko gume, mada verovatno rade na poruci pa sacekaj sistemu. TKC 80 je odlicna guma takodje, samo sam je ja dosta brzo satro. Mislim da mi je zadnja trajala ispod 4000 km - doduse na jacem motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krekemburg 38 Napisano pre 15 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Voge 300 Relly sam kupio krajem prošle godine. Tj. sin i ja ali kao moj motocikl. Meni je on prvenstveno bio namenjen za transport na obuku pasa koje odgajam. Tako da sam odmah i napravio transporter i odmah je Voge išao u njive. Malo kasnim sa slikama ali evo misija uspela: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 727 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Kolege ako nekom treba mrezica za sediste sa Aliexpress-a ustupio bih moju u zamenu za neki humanitarni SMS. Meni je dodatno povisila sediste pa nije odgovarala, inace super radi leti jer ima protok vazdua izmedju sedista i gluteusa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krekemburg 38 Napisano pre 2 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam novi na forumu, podelio bih još nekoliko iskustava sa mojim Voge. Vozim ga po Vojvođanskom ataru preko njiva popreko i po lenijama. Motor lako vuče i ne proklizava. Kramponi vataju svuda. Nedavno sam odrapio ( za moj pojam) 200km u jedan pravac. Išao od Žablja do Banje Vrujci. Napravio putanju preko Fruške gore, Rume, Šabca, Uba. Uglavnom da ne idem autoputem. Vratio se preko Valjeva. Odusevio me sa malom potrošnjom pre svega. Prosek mi bio 2,8litara na 100km. Nabacio sam u odlasku silikonsko "sedlo" da manje žulja sedište. U povratku ga skinuo da vidim razliku. Bogami sa sedlom ispalo udobnije. To mi ujedno bila i priprema i test da se odlučim za odlazak na Transalpinu u Rumuniju gde su me pozvali drugari iz Žablja. Nekoliko sličica sa ovog puta 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krekemburg 38 Napisano pre 2 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 22. avgusta smo iz Žablja preko Zrenjanina i skele kod Ram tvrđave pa preko Đerdapa otišli za Rumuniju do Novacija ( ako sam dobro napisao). Sutradan 23. Smo vozili Transalpinu i vratili se preko Jaše Tomić u Žabalj. Dva Voge 300 Relly su bila u grupi. Andrej član je objavio fotku sa rute. On je bio organizator i uglavnom vođa puta. Na mome motoru sem sedla sve fabričko. Polazak sa 2500 na satu. Presli smo po Voge-u 1024km bez bilo kakvih problema. Ja sam moj uglavnom vozio od 7000 pa do 10000 obrtaja. Cesto u manjoj brzini od ostalih jer mi tako veći doživljaj. Kramponke originalne nigde u krivinama nisu proklizale a poprilično sam ga obarao. Oko 2-3mm ivice krampona samo nisam koristio. Ja kao matorac koji se uključio sa ovom igračkom 29ks na rutu, odusevio sam se. Komunikacija stalna preko kacige i zezanje, dogovori gde kada bi stali i kada preticati, odnos Rumuna prema motociklistima i pomeranje u desnu ivicu trake da prođemo. Jedino sto sam ja jedini nespreman sa tehnikom da sam snimio i docarao te obrtaje, zvuk u promenama brzine gore dole, nacin i momenat saltanja. Evo i danas sam euforičan i sa odusevljenjem bih negde na rutu. Izvinite ako sam preopsiran 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...