ceri 1 Napisano Februar 20 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je slika kada sam primetio,a ovo obelezeno je trenutno bez farbe sve je spalo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3023 Napisano Februar 20 Drug član, 1337 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Garancija u ruke i pumpaj. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1558 Napisano Februar 20 Drug član, 1033 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Čajnezijum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 165 Napisano Februar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 141 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Imaš neku fotku gde je počeo da rđa? imaš,, kasno sam video .. Promenio Februar 21 član eurokrem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23441 Napisano Februar 21 Integrisan, 9896 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je ovako korodirano samo ofarbano preko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18608 Napisano Februar 21 Integrisan, 5565 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan A i farba deluje nekako tanko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23441 Napisano Februar 21 Integrisan, 9896 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ..da je moj motor tacno bih probao da malo jos ljuspam dalje, ako je ovako i dalje ispod na reklamaciju. Gde god da je "prljavo" farba ce se odvojiti. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ceri 1 Napisano Februar 21 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovu neravnine na viljusci sam primetio par dana od preuzimanja motora ali sam mislio da odlivak nije najbolje opeskaren ili pripremljen za farbanje ... Kad ono stvarno se nisu ni potrudili da ga pripreme... Inače na prvoj fotografiji se vidi da je farba nabubrila na jednom delu,a na drugoj fotografiji je to već spalo i siri se. Promenio Februar 21 član ceri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13790 Napisano Februar 21 Ne silazi, 7632 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Reklamiraj, traži novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 39 Napisano Februar 21 U prolazu, 63 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kao da je ofarbano preko korozije.. Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3023 Napisano Februar 21 Drug član, 1337 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, ceri je napisao: Ovu neravnine na viljusci sam primetio par dana od preuzimanja motora ali sam mislio da odlivak nije najbolje opeskaren ili pripremljen za farbanje ... Kad ono stvarno se nisu ni potrudili da ga pripreme... Inače na prvoj fotografiji se vidi da je farba nabubrila na jednom delu,a na drugoj fotografiji je to već spalo i siri se. Šta kaže prodavac na ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ceri 1 Napisano Februar 22 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Džim Džarmuš je napisao: Šta kaže prodavac na ovo? Reklamirano je ali se jos nisu oglasili povodom toga,a prošlo je skoro mesec dana.... Znaću valjda za neki dan šta se dešava sa tim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 437 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Reklamirano je ali se jos nisu oglasili povodom toga,a prošlo je skoro mesec dana.... Znaću valjda za neki dan šta se dešava sa tim...Bilo bi super da podelis neki info kada se oglase i kada prodje zakonski rok za resavanje garancijeSent from my SM-A556E using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 437 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan mozda je lose ofarban ali je vrlo zabavanSent from my M2007J3SG using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ceri 1 Napisano Februar 22 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, savavavan je napisao: mozda je lose ofarban ali je vrlo zabavan Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Kako se ove gume ponašalju na asfaltu? Jesu li mnogo bucne za razliku od standardnih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 437 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ove gume ponašalju na asfaltu? Jesu li mnogo bucne za razliku od standardnih?Cuju se kao da je crkao neki lezaj ali zato su odlicne van puta miselin trackerSent from my SM-A556E using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 437 Napisano Februar 23 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome slucajno trebaju fabricke koje sam skinuo obe bi prodao za 60eSent from my SM-A556E using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 165 Napisano Mart 16 Svrati ponekad, 141 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Ko je čekao sajam dočekao je : https://voge-loncin.rs/sajamska-ponuda/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
codevul 13 Napisano Četvrtak u 19:32 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko je čekao sajam dočekao je : https://voge-loncin.rs/sajamska-ponuda/ ovo je ozbiljan popust. poredjenja radi, u CG je 4490€Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 355 Napisano Četvrtak u 19:59 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi nece biti preslabo? J**emse Kupio auto nedavno, pa me ne svrbi dzep vise za motor. Da mi je neko pre 2 godine rekao da mogu ovo lagano da kupim ja bih prihvatio. Imao sam priliku da provozam po parkingu i bas je kao bicikla, samo sto mi je odmah delovao osetno slabije od xl600 (sto je i logicno). Mozda i uzmem dok se ne stvori situacija za 800x ili h701. Ajde nek me neko malo ubedjuje, znacilo bi mi Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
codevul 13 Napisano Četvrtak u 20:05 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi nece biti preslabo? J**emse Kupio auto nedavno, pa me ne svrbi dzep vise za motor. Da mi je neko pre 2 godine rekao da mogu ovo lagano da kupim ja bih prihvatio. Imao sam priliku da provozam po parkingu i bas je kao bicikla, samo sto mi je odmah delovao osetno slabije od xl600 (sto je i logicno). Mozda i uzmem dok se ne stvori situacija za 800x ili h701. Ajde nek me neko malo ubedjuje, znacilo bi mi Sent from my SM-A556B using Tapatalkja se razmisljam da'l da prodam moju pegasicu i uzmem voge... Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 633 Napisano Četvrtak u 20:14 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Da je slab jeste, ali da je sporac nije. lagan je i ide sasvim lepo za kubikazu. Lagano preticanje automobila ili kamiona na nekim brzinama po magistrali bez problema, nije bas da preskace vozila kao jaci motori ali sasvim sasvim ok. Ovo kazem iz ugla nekog ko je pre toga vozio jace motore 60-70 ks ali ga brzna i jurcanje ne radi ( i po malo plasi ). Za bas malo para dobijes kompletan motor bez potrebe da odmah ulazes u dodatke tipa vizir, stitcici rucki crash bar, nosac kofera ako ti to treba itd.Zabavna sprava kojom mozes svasta nesto ako ti je motor stvar zabave i razonode. Za neki turing i jos u paru sa jacim masinama naravno da nije. Van asfalta je prilicno sposoban takodje, tu je kod kuce.Eto, pokusao sam :-)Sent from my iPad using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 165 Napisano Četvrtak u 20:20 Svrati ponekad, 141 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš pogrešiti, svaki teren je uživanje, i u pravu si kao bicikl je, samo sedneš i voziš pa i do prodavnice 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5020 Napisano Četvrtak u 21:11 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako uzimam drugi motor, to će vrv biti ovaj edit: drugi kao da imam dva, ne kao da menjam. Promenio Četvrtak u 21:11 član Skittles 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3030 Napisano Petak u 11:24 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slično razmišljamo samo bih ja da se javi neko ko je uzeo 250 Rally :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...