AnteK 597 Napisano Februar 20 Drug član, 1362 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, živke je napisao: @srbac ima ljudi koje interesuje, pa da ne cepamo ovde off - ako te ne mrzi baci malo detalja u temi o Apriliji ? Treba prvo probati vozit motor, sve ostalo je nagađanje. Šta je nekome optički ljepše ili ružnije, stvar je osobnog ukusa i nema veze sa voznim osobinama motora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Februar 20 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sviđa mašinica ali na njemu sam ko one azijatkinje na što moraju da spuštaju ćopavu na semaforu :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Bio video probao i odusevio sam se. Nije motor prosao pored kineza. Od mana relativno meni licno prednja kocnica nekako mi se nije svidela i prednje svetlo sto nije led vec obicne sijalice. Sediste je udobno ali mislim kratkog veka(zbog same konstrkcije deluje obicno kad sam ga skinuo). Malo je vislji ali i nama nizima nista ne smeta moze da se steluje pa spusti. Odlican zadnji amortizer u odnosu na crf ne moze da se uporedi koliko je bolji. Lepo se vozi dosta upravljiv motor pri malim brzinama. Ima lepe opreme u osnovnom paketu roll barove itd.. Plastike skroz su ok. Voge=( Bmw, loncin, kawasaki i nesto kineza ubacenih kao kopija). Sve u svemu ocena od 1-5=5 Za te pare sasvim pristojan motor. I najverovatnije da cu pazariti samo je pitanje kada. Uvezeni su 2023 i dot na gumama je 23, to me malo golica jer ja volim da bude sve u skladu sa propisima i godinom u kojoj kupujem nesto... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Februar 21 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam uspeo da vidim, to su dve H4, verujem da sijaju dobro . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Februar 21 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam uspeo da vidim, to su dve H4, verujem da sijaju dobro .Pre će biti dve H7, ali ništa nije nemogućeSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 137 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 124 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan On 6/20/2023 at 1:14 PM, eurokrem said: https://www.aliexpress.com/i/1005004504982828.html?albagn=888888&&src=google&albch=search&acnt=479-062-3723&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=15034475726&albag=134062032172&slnk=&trgt=dsa-42862830006&plac=&crea=555139499747&netw=g&device=c&mtctp=&memo1=&albbt=Google_7_search&aff_platform=google&gclid=EAIaIQobChMIg7qaydvR_wIVGyEGAB0JNApwEAAYAiAAEgKyfPD_BwE&gclsrc=aw.ds 17 evra + 3evra shipping H4 , kupiš ove i nećeš pogrešiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Februar 21 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nešto su mi bile velike 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 137 Napisano Februar 23 Svrati ponekad, 124 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan On 7/9/2023 at 2:01 PM, СајберГастарбајтер said: Можда помогне, за оне који више возе на путу Французи стављају 42 зуба задњи ланчаник уместо фабричког са 46. Тиме добијају на комфору на путу, при већим брзинама. Бар то је лек по власницима истог, кад поменух те вибрације и високе обртаје на путним брзинама. Кажу и да се добијају употребљивије 1. и 2. брзина чак и за офф. Понеки чак стављају и ланчаник са 40 зуба назад. Poslušao sam te . Upravo je stigao : 42 zuba. Inače fabrički je 48,bar na ovom mom. Pošto se vozim 100% solo a odnos asfalt / blagi off je 85:15 nadam se da sam dobro izabrao a malo mi je podstrek dao i ovaj lik : Sutra zamena i malo testiranja pa slede utisci . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Februar 23 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3.799 € na popustu zbog sajma... navali narode Promenio Februar 23 član Gordak985 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Februar 23 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Gordak985 said: 3.799 € na popustu zbog sajma... navali narode Kad je sajam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Februar 23 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koga briga, popust je počeo, traje do kraja sajma Sajam je od 21-27 marta. Ko se lomi, eto da se lomi za 400 evra manje. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Svi se uplasili od cf 450mt, pa spustaju cene. Realno rally 300 vredi svaki od tih 3800e. Bicikleto. Sent from my SM-A525F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Februar 24 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 450 mt neće biti ispod 6000, ako bude do 6500 biće dobroSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan 5990e. Kovertiram pa da otvorimo za mesec danaSent from my SM-A525F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Februar 26 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan On 2/23/2024 at 1:39 PM, eurokrem said: Poslušao sam te . Upravo je stigao : 42 zuba. Inače fabrički je 48,bar na ovom mom. Pošto se vozim 100% solo a odnos asfalt / blagi off je 85:15 nadam se da sam dobro izabrao a malo mi je podstrek dao i ovaj lik : Sutra zamena i malo testiranja pa slede utisci . I kakvi su utisci sa manjim lancanikom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 137 Napisano Februar 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 124 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da skratim lanac , tačnije tek danas sam nabavio 520VX3-GB-FJ spojnicu pa ako uhvatim vremena sutra popodne da odradim i da napravim par km. Promenio Februar 28 član eurokrem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 137 Napisano Februar 28 Svrati ponekad, 124 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan On 2/26/2024 at 10:34 PM, Borkosan said: I kakvi su utisci sa manjim lancanikom? Utisak je da je ovo pun pogodak, Ni jednog trenutka nisam osetio da mu nedostaje snage, 2,3,4-ta po gradu su idealne, nema onog menjanja brzina svaki čas, subjektivni osećaj je da su i ubrzanja dosta bolja.Od semafora do semafora kao da nije 300 ccm, prva i druga nisu više prekratke. Što se tiče otvorenog puta sve ono što mi je bilo ok na 75-85 sad je na 90-100 .Obilaženje bez problema. Nisam ga terao preko 110 , to mi nikad i nije bio cilj, mada mislim da može prilično preko bez "mučenja". Ako sutra bude ok vreme probaću malo brže. Na 100 skoro da nema nikakvih vibracija. Da ne davim , potpuno drugi motor. Ostaje neki off test za vikend i iskreno očekujem da neće biti problema ni tu. Bio sam " blago skeptičan" da nisam preterao sa 42 zuba ali pogrešio bi da sam uzeo 44. Vredi svaki evro. Verujem da će i potrošnja biti vidljivo manja. Velika preporuka sa moje strane. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Februar 28 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super informacija Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Februar 29 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Top, za relativno malo novca od endura eto i mali tourer. Svaka cast!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 137 Napisano Februar 29 Svrati ponekad, 124 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Borkosan said: Top, za relativno malo novca od endura eto i mali tourer. Svaka cast! Sent from my iPhone using Tapatalk Lancanik + shipping (ebay) + spojnica (motobikeshop.rs) = 38 $ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Mart 2 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 2. 2024. at 13:39, eurokrem je napisao: Poslušao sam te . Upravo je stigao : 42 zuba. Inače fabrički je 48,bar na ovom mom. Pošto se vozim 100% solo a odnos asfalt / blagi off je 85:15 nadam se da sam dobro izabrao a malo mi je podstrek dao i ovaj lik : Sutra zamena i malo testiranja pa slede utisci . Druže, jel ima kod nas da se uzme ovaj zadnji lančanik ili mora od preko da se naručuje? Juče sam bio da probam motor i iznenadio sam se koliko su mu kratke prva i druga brzina. U slučaju da ga kupim odmah bih menjao na manji broj zuba. Da li je problem zbog garancije ako se menja u svojoj režiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Mart 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam danas da pogledam ovaj motor iz naslova i ponudise mi i da ga probam, jer sve nesto tripujem da zamenim Trk za nesto lakse i uze, jer ubijam bas dosta kilometara po Bg. Naleteh na zanimljiv problem. Kolena mi u toku voznje udaraju u izbocine ispod rezervoara (zaokruzeno crvenim na slici). Pomerim se malo unazad ok, ali cim potegnem za menjac ili kocnicu zadnju, koleno udara tu. Ja sam 191cm, tako da ko je visi nek racuna da je moguc ovaj problem. Inace, motor mega udoban, super lagan, ide ok ali su brzine bas kratke, non stop se salta. Plastike onako, prednja kocnica losija. Da napomenem da sam na test dobio nov motor sa 3km, tako da nisam napinjao nista. Promenio Mart 2 član sasa_f1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Mart 2 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, sasa_f1 said: Naleteh na zanimljiv problem. Kolena mi u toku voznje udaraju u izbocine ispod rezervoara (zaokruzeno crvenim na slici). Ja otisao sa parama da ga kupim prosle godine na sajmu, i isto to me odbilo. Dobio sam bio ponudu koja se ne odbija, pola para odmah a pola na 2 godine bez dinara kamate. Ali sta cu, ja sam 191cm visok, al sam krakat, i to bi me uvek zuljalo, i to tacno zulja u meko tkivo na kolenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4698 Napisano Mart 2 BJB Maxi Scooter Club, 5996 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Napisah sad u drugoj temi: "Realno. Sa 180 cm visine, namestiš se k'o gospodin čovek na šta god hoćeš. Sa 190+, na šta god da sedneš, muka živa, ili se grbiš, ili ruke savijene, nemaš gde sa nogama, vizir do pupka... Katastrofa..." Kad smo van standarda, jbg... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 25 Napisano Mart 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 190cm, 80kg. Tri meseca već razmišljam da ili ne zbog toga. Takođe, sedeo sam i na gore pomenutom 450MT na EICMA, i kada se samo malo pomerim napred dodirujem crash bar... Što je (mislim) manji problem nego ovaj na 300. Ali eto neke granice i za taj motor. Promenio Mart 3 član Robi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...