Jump to content

Moto Zajednica

QJ MOTOR

Recommended Posts

• Braveheart, 724 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150,Aprilia Pegaso 650.

Bas sam danas gledao test ST moto- QJ-a i bas onako realno odrađeno, iskreno kad bi se nesto lomio da kupim nov motor a da ne pucam neku lovu, mislim da bih ga pazario bez razmisljanja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1635 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Ja kad sam razmatrao ADV segment,došao sam da je best buy voge 900 dsx ..Ok ovo je QJ tema ali ako neko čita i ima dilemu a i 1000 evra vise neka razmotri i ovaj  model...dosta nudi.

• Svrati ponekad, 196 postova
  • Motocikl: QJMOTOR SRT 700

Ako ideš tom logikom onda dodaj još 1.000 pa kupi stroma 800...  Sve je to manje-više slično. Stvar je šta ti se sviđa. Ja sam sa mojim prezadovoljan. Za 7.400 eura sam dobio izuzetan, funkcionalan motocikli. Da li ima bolje, ima, a da li sam spreman da platim - nisam.  Zašto? Pa jednostavno, ako neko daje 4 godine garanciji, tu opremu koja jeste, onda što da dodajem još 1.000 ili 2.000... A što će neko reći da vozim Kineza, šta ga boli, ja ga vozim, a ne taj neko.  A stvarno, bez nekog preterivanja, ja evo za godinu dana nisam našao ni jednu manu.

• Podržavam 1

• Drug član, 2772 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X

Šira tema...u ADV segmentu zavisi od kubikaže i cene. Trenutno je SVT best buy...sve iznad bolja opcija je Voge i eventualno CF.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1713 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Ja kad sam razmatrao ADV segment,došao sam da je best buy voge 900 dsx ..Ok ovo je QJ tema ali ako neko čita i ima dilemu a i 1000 evra vise neka razmotri i ovaj  model...dosta nudi.
Jesi li probao voge 900? Meni je bio nekako trom za manevrisanje, a od svih kineza do sada najpijatnija vožnja mi je bila na svt 650x, optimalan izbor, da sam bar 5 cm viši...

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

• Drug član, 1635 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Jesam,mozda je tezi dsx nisam proveravao.Sa mojim gabaritima, meni je bilo skoro sve potaman,povozno u tom smislu.Jedino što greje dole to mu je mana.Ali da ,..veliki je, mozda i viši ,duzi od nekih GS ovako po osecaju.

Svt 650 mi nije bio u fokusu (samo sam sedeo u salonu)i ako mislim da je odnos dobijenog naspram cene jako visok u toj klasi.

Ma ne moze se tu pogresiti,jedina greska je da kupis bez probne voznje .Specifično je znas i sam,motor je vrlo taktilna stvar u odnosu na auto npr.

Promenio član Džim Džarmuš

• Integrisan, 6241 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Video sam danas SRT550, sa zbicama, ako nisam pogresio ime.

Lepo deluje napred, vile, diskovi, felne...

Vidi se losili kvalitet na farbi plastika, kormanu, nalepnice, dugmici, farba na masini. 

Takodje poluge nozne kocnice, centralni nogar bas deluju glomazno. 

Da da... Ovaj moj je za novi model mnogo lepši i vozi se kao bajs... Čak čovek iz Autoprometa kaže da mu je mnogo bolji. PXL_20240404_115140548.thumb.jpg.10d6abbbd6ebc9990ef4c4d614652682.jpg

• Haha 1

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: BMW GSA 1250, Yamaha XJ600, Zontes G1-125 X

Ovaj SRT 700 bas dobar motor, vozio sam ga ima ga drugar stvarno je za te pare odličan.

pre 45 minuta, cezarpa je napisao:

Covek iz Auto prometa je prodavac,oce da proda.

Nema šta da proda, ovaj model nema nigde. Samo novi modeli. Moj je prošlogodišnji. 

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: QJMotor SRV 700

Pozdrav ekipa,

Nadam se da ste svi zivi zdravi veseli i sigurni na svojim dvotockasima.

Pre nego sam uzeo svog kineza procitao sam ovu temu ali nikako da neko pomene i SRV modele, tako da evo iz prve ruke malo informacija 

U pitanju je SRV 700

uopste nisam gledao ostale modele, jednostavno sam zeleo street cruisera, sem sto sam vagao izmedju SRV700 i SRV600 jer su razlike bile ocigledne

Ja sam 185cm/85kg i u sedecem polozaju, punim stopalima sam na zemlji sa blago savijenim kolenima, sto mi se jako svidja.

Sedalni deo je 80cm visok, sto u voznji daje osecaj stabilnosti jer sam “nisko” i blizu zemlje. 

Sto se tice upravljanja, ostavio sam default visinu volana, nisam experimentisao mada hocu. Retrovizore sam podigao gore, preglednije mi je iako izgleda bolesno dobro i mocno kada su ispod

Kvacilo je lepo mekano i hvata perfektno za moj ukus, a menjac je kratak, tacan, bas precizan. Zadnja kocnica sasvim ok, a prednja je jako dobra (podesavao sam je tockicem i odgovara mi samo u jednom polozaju, potrazicu da je malo zategnu, videcemo)

abs tu, koci ubedljivo i pouzdano

Obzirom da je preporuka da se prvih 800km vozi do 5000 rpm, a onda do 1500km ne prelaziti 6500 rpm, mogu reci da je motor sasvim korektan, malkice kao lenj na niskim obrtajima, a u tom opsegu sasvim dobro ubrzava

( U sestoj brzini na 6000rpm ide 150kmh, ako je ovo neki parametar )

Ekran je brutalan, pokazuje sta treba, vidljivo lepo, kul izgleda

Vozio sam pre 20 godina, i ove godine resio da se vratim necemu sto zaista volim.

Nemam sa kojim motorom da vam uporedim SRV

Nemam neke zamerke, mozda bi voleo da je zvuk izduva malkice dublji ali ne smeta. Osecam se jako lepo na ovom motoru, to je neki stil koji ja volim, vozi se lagano

Ne bih nista specijalno izdvojio kao wow

Jednostavno za 7000 eura dobijes sasvim solidnog i finog u voznji cruisera

• Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja