Biker Boy 2781 Napisano Januar 1 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam danas gledao test ST moto- QJ-a i bas onako realno odrađeno, iskreno kad bi se nesto lomio da kupim nov motor a da ne pucam neku lovu, mislim da bih ga pazario bez razmisljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2681 Napisano Januar 1 Drug član, 1178 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam razmatrao ADV segment,došao sam da je best buy voge 900 dsx ..Ok ovo je QJ tema ali ako neko čita i ima dilemu a i 1000 evra vise neka razmotri i ovaj model...dosta nudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 181 Napisano Januar 1 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ideš tom logikom onda dodaj još 1.000 pa kupi stroma 800... Sve je to manje-više slično. Stvar je šta ti se sviđa. Ja sam sa mojim prezadovoljan. Za 7.400 eura sam dobio izuzetan, funkcionalan motocikli. Da li ima bolje, ima, a da li sam spreman da platim - nisam. Zašto? Pa jednostavno, ako neko daje 4 godine garanciji, tu opremu koja jeste, onda što da dodajem još 1.000 ili 2.000... A što će neko reći da vozim Kineza, šta ga boli, ja ga vozim, a ne taj neko. A stvarno, bez nekog preterivanja, ja evo za godinu dana nisam našao ni jednu manu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3289 Napisano Januar 1 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Šira tema...u ADV segmentu zavisi od kubikaže i cene. Trenutno je SVT best buy...sve iznad bolja opcija je Voge i eventualno CF. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2462 Napisano Januar 7 Drug član, 1214 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam razmatrao ADV segment,došao sam da je best buy voge 900 dsx ..Ok ovo je QJ tema ali ako neko čita i ima dilemu a i 1000 evra vise neka razmotri i ovaj model...dosta nudi.Jesi li probao voge 900? Meni je bio nekako trom za manevrisanje, a od svih kineza do sada najpijatnija vožnja mi je bila na svt 650x, optimalan izbor, da sam bar 5 cm viši...Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2681 Napisano Januar 7 (promenjeno) Drug član, 1178 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam,mozda je tezi dsx nisam proveravao.Sa mojim gabaritima, meni je bilo skoro sve potaman,povozno u tom smislu.Jedino što greje dole to mu je mana.Ali da ,..veliki je, mozda i viši ,duzi od nekih GS ovako po osecaju. Svt 650 mi nije bio u fokusu (samo sam sedeo u salonu)i ako mislim da je odnos dobijenog naspram cene jako visok u toj klasi. Ma ne moze se tu pogresiti,jedina greska je da kupis bez probne voznje .Specifično je znas i sam,motor je vrlo taktilna stvar u odnosu na auto npr. Promenio Januar 7 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...