midnightdk 185 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Zahladilo pa se manje vozi ali to nije razlog da nasa tema ode na drugu stranu, sramota bre . Od sredine maja nakupih neki 8500 sto nije lose racunajuci da mi motor ostane u firmi kad odem kuci i da obavezr ne dozvoljavaju otici na neku dlju voznj na par dana, ali ... Ja sam zadivoljan. Motorom sam prezadovoljan cak i u kombinaciji nas dvoje i tri puna kofera. Gume su ok ali nesto ovih dana sam dokon pa razmisljam. Koliko ste presli sa gumama? Koje gume uzeti za voznu po asfaltu ("koje najbolje drze"). Uzeti u obzir da volem relativno laganu i opustenu voznju. Nisam bas penzioner ali volem preci celu frusku goru sa 50-60 uzivajuci , ali nekad nadodje i da ga pritisnem . Ajde sad, ncap testovi i slicno mi nije bitno, dajte licna iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6032 Napisano pre 1 sat Drug član, 2792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dosadan motor pa tako i tema Nista se ne kvari Imam Miselin road 5, ok je guma, nebo i zemlja u odnosu na fabriku, fabricki Danlop sam skinio na 9500km, sad sam na 25k tj 15500km sa Miselinom, ima ga jos da kazem dosta, kad krene sezona uzecu Metzeler roadtec 01, dosta ih je reklo da je super guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 185 Napisano pre 41 minuta Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, RankoBg87 je napisao: Dosadan motor pa tako i tema Nista se ne kvari Imam Miselin road 5, ok je guma, nebo i zemlja u odnosu na fabriku, fabricki Danlop sam skinio na 9500km, sad sam na 25k tj 15500km sa Miselinom, ima ga jos da kazem dosta, kad krene sezona uzecu Metzeler roadtec 01, dosta ih je reklo da je super guma. Ja sam fabricki dobio tu Metzeler i zadovoljan sam, ima nje jos da se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6032 Napisano pre 38 minuta Drug član, 2792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To je jos i dobro a opet kazu da ni za nije neka al je dosta bolja od Danlop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 185 Napisano pre 37 minuta (promenjeno) Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan E da ,danas stigla i kamera sa Temu. Ne deluje nista posebno ali stavicu je u kola pa da vidim kako snima. Ideja je da je stavim na motor i cisto za nedaj boze da snima po gradu. A i tvoj relej ceka, vec se paucina uhvatila na njega Promenio pre 35 minuta član midnightdk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6032 Napisano pre 17 minuta Drug član, 2792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, cim bude malo vremena docicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...