RankoBg87 4778 Napisano Jul 20 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Bobni je napisao: Kako ste zadovoljni NC-om za dalja putovanja sa dvoje,razmisljam o kupovini sledece godine za sajam? Nisam vozio dvoje. Sve je do gradje vozaca i suvozaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 304 Napisano Jul 20 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87ispao Zoki Gledao sam na sajmu u Sofiju nx 750,cb 500x,stroma 650 pa cak I versysa 650 voleo bih da cujem vasa misljenja?yamahu tracer 7 sam izbacio u startu zbog vece cene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jul 21 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi sta hoces i sta ocekujes, Nc je za grad super, radi ko traktor, vrti se nisko, malo trosi, jes ono klot al ga napravis po sebi i uzivas, ja sam prezadovoljan. NX500 je laksi, po prici drugih udobnije vesanje, podvozniji, Strom je prica za sebe, jaci je od ova dva, kocnice jace, vesanje podesivo veci motor, Versys ne znam nista o njemu, Trecer 7 je mislim jaci od svih njih al je mali motor, kratak i prgav. Ako ti je to prvi motor onda ti je NC ili NX500 pravi izbor a posle kad se uvozas za koju god gledaj nesto jace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1401 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste zadovoljni NC-om za dalja putovanja sa dvoje,razmisljam o kupovini sledece godine za sajam?Supruga i ja natovareni uvek putujemo zajedno. I velike i kratke ture. Bez ikakvih problema i briga. Uživancija. Sigurno ima boljih i udobnijih motora za putovanja ali ni NC te neće razočarati. Uživaćete. Samo sredi sedište i milina.Sent from my motorola edge 50 neo using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 155 Napisano Jul 22 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan On 7/20/2025 at 11:51 PM, Bobni said: Kako ste zadovoljni NC-om za dalja putovanja sa dvoje,razmisljam o kupovini sledece godine za sajam? Ja sam zadovoljan, sediste je jedino kriminalno i to cu morati da modifikujem. Suvozacica kaze da joj cak sediste udobno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 123 Napisano Jul 23 U prolazu, 84 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan evo da i ja potvrdim, nas dvoje i 3 kofera , lepo ide jer inace vozim lagano i uzivamo. sediste .... da to je nesto sa cim se vredi pozabaviti iako i moja supruga kaze a njoj nije lose. ako ocekujes trkalicu i da ga cepas 200 u dvoje .... od toga nema nista. na kraju sve zavisi od tvojih ocekivanja. davno je receno da nc nije najbolji ni po cemu ali je odlican za sve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3054 Napisano Jul 23 Slow rider, 972 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/20/2025 at 11:51 PM, Bobni said: Kako ste zadovoljni NC-om za dalja putovanja sa dvoje,razmisljam o kupovini sledece godine za sajam? Tesko da ces moci dvoje da stavis na motor. Da stavis jednog suvozaca je ok, ali vec dvoje, bice malo guzva, sem ako nisi u Indiji 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 338 Napisano Četvrtak u 13:41 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste velicine M i zajedno do 160kg bit ce ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1522 Napisano Četvrtak u 14:13 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Limeni67 je napisao: Ako ste velicine M i zajedno do 160kg bit ce ok. Problem je ako je zadnji kofer original hondin, nema dovoljno mesta jer je fiksan. Ja sam stavio drugi sa medjupločom i dobio 15 cm prostora i vozim se sa ženom bez problema iako smo XL! Samo još da nadjem zadnju gumu koja može duže da izdrži, motor podnosi bez problema. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 702 Napisano Nedelja u 17:15 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 497 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan NC lepo vuče dvoje, al ako ces da putujes često u dvoje, dajem glas stromu 800. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Nedelja u 18:25 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sad ima fluo zute nalepnice 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 304 Napisano Nedelja u 23:29 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Xsr Koji sada imam mi je ekstra za grad gde najvise I vozim,Ali bih voleo da sa mojom gospodjom krenemo da obilazimo Evropu,voleo bih da obidjem Rusiju,nece to biti mnogo putovanja Ali 2,3 godisnje bi mogli da izvedemo sto zbog obaveza,sto zbog posla.kakav je NC za grad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Ponedeljak u 03:11 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za grad savršen, takav mu prenos da se vozi ko auto benzinac, zato i kazu masina pola motora od Jazza. Koristim ga po Bg-u, sve ok, jedino je mozda korman siri zbog provlacenja al ostalo ok. Motor je klot, treba svasta dodati, za mene jednog i vesanje je ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 304 Napisano Ponedeljak u 10:59 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svraticu danas do car boxa ovde u Nisu danas da pogledam I da se raspitam o uslovima kreditiranja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Ponedeljak u 11:11 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na prvu ti mozda bude delovao tezak al stvarno se ne oseti tih 215kg, Ako bude bio test, pazi na gas, malo je osetljiviji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 304 Napisano Ponedeljak u 15:43 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju test vozilo,cak mi se dopao nx 500 takodje.videcu razmislicu ionako imam vremena jer planiram da uzmem zimus nekada ili na sajmu,praticu pa kada bude najpovoljnije. @RankoBg87nije sigurno osetljiviji gas nego na fzr 1000 @Juannisi li bio danas u car boxu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6325 Napisano Ponedeljak u 15:48 Nemanja Stojanović, 1729 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam NC MY23, sada imam NX, iz prve ruke mogu da ti kažem da je NC bolji za dvoje i za te rasterećene duge ture Samo treba da razmisliš da li želiš DCT (topla preporuka) ili ne. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 304 Napisano Ponedeljak u 15:53 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittlesuzeo bih manuelca sto zbog cene sto zato sto volim da menjam brzine. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 236 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju test vozilo,cak mi se dopao nx 500 takodje.videcu razmislicu ionako imam vremena jer planiram da uzmem zimus nekada ili na sajmu,praticu pa kada bude najpovoljnije. @RankoBg87nije sigurno osetljiviji gas nego na fzr 1000 @Juannisi li bio danas u car boxu?Nisam druze.Bolje probaj oba modela, da vidis sta ti vise lezi. Glasam za jaci, uvek je lepo kad imas rezervne konjice tamo negde na stand by Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano pre 19 sati Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi se o rezervi, prosto se drugacije voze i vrte, probao sam Transalpa, nije me nesto odusevio, sva snaga mu nekako gore i mora da se vrti da bi isao, NC bas poteze, jes da brzo i zamre al isporuci snagu kad treba i gde treba. Isao sam do Trebinja, po onim brdima ni trenutra nije falilo snage, povuce kad god treba. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3901 Napisano pre 19 sati Malinar u pokusaju, 1797 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 7. 2025. at 1:29, Bobni je napisao: Ali bih voleo da sa mojom gospodjom krenemo da obilazimo Evropu,voleo bih da obidjem Rusiju,nece to biti mnogo putovanja Ali 2,3 godisnje bi mogli da izvedemo sto zbog obaveza,sto zbog posla. On 21. 7. 2025. at 0:20, Bobni je napisao: @RankoBg87ispao Zoki Gledao sam na sajmu u Sofiju nx 750,cb 500x,stroma 650 pa cak I versysa 650 voleo bih da cujem vasa misljenja?yamahu tracer 7 sam izbacio u startu zbog vece cene Za ove navedene potrebe, lično bih uzeo stroma 650, komotniji je od nc-a za dvoje, malo više troši goriva, ali je za daleka putešestvija bolji od nc-a. Ako ćeš da voziš solo i ne toliko daleko, onda nc, malo je lepši, moderniji i kompaktniji od stroma, a i što je manji potrošač mu nikako nije mana. Ove slabije motore ne bih uzimao u obzir da sam na tvom mestu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano pre 18 sati Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Realno koliko ce se provesti na putu a koliko ovako svaki dan po gradu, Nc je za 90% potreba, put je jednom god, voze ljudi i gs po gradu ali kako, Meni sve zavrsava, grad, vikend voznje, evo i put Trebinja bez problema, nikad ni snage nije falilo, sad opt idem dalje, nemam suvozaca. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1401 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti pomognu videi ovog Rusa iz Nemacke. Covek je na NC-u, sa devojkom natovaren isao do Kine i nazad do Nemacke. Ima i jos dosta zanimljivih destinacija na njegovom kanalu. Kasnije je presao na Teneru mislim. Njegovi videi i iskustva su mi dosta pomogli u odluci da kupim NC-a. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 294 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 7. 2025. at 0:20, Bobni je napisao: Gledao sam na sajmu u Sofiju nx 750,cb 500x,stroma 650 pa cak I versysa 650 voleo bih da cujem vasa misljenja?yamahu tracer 7 sam izbacio u startu zbog vece cene Strom bez da se trepne. U ovoj temi ti nije merodavno, ovde ce ti svi hvaliti samo NC 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano pre 17 sati Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bas, ovde pricaju vlasnici, Strom je opet neka prica za sebe, negde sam i pisao da ili Nc ili mali Strom, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...