doktor 4750 Napisano Februar 19, 2023 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saučešće, neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8007 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 1698 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Putuj s' mirom nebeskim prostranstvima, dobri dečače, i nastavi da pišeš one tvoje divne putopise u nekoj drugoj dimenziji... Iskreno saučešće porodici i verenici Ivani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Februar 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari i kolege. Znate da porodici nema utehe u ovakvim trenucima ali mi njegovi drugari i kolege moramo se naci u ovakvim situacijama i pomoci koliko mozemo oko troskova Racun je od Davidove verenice Ivane. Hvala svima. Ivana Penčić 160-5100103473430-70 Promenio Februar 19, 2023 član Bole37 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7995 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao priliku da se upoznamo,ali to ne menja stvari,mlad momak što se kaže tek progledao,da živi i da stvara,ali..........Saučestvujem u boli i tuzi porodici i svima koji su imali tu privilegiju da ga upoznaju i da se druže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drani67 13 Napisano Februar 19, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Malaguti F12 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeli smo da organizujemo sve . Telo se preuzima sutra u 08 , sahrana je u sredu u 13h na Novom goblju u Kruševcu . 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Februar 19, 2023 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Bože, sad videh ovu temu, tuga je velika. Moje iskreno saučešće porodici, verenici i prijateljima, Davida sam znao preko telefona, povezao me je sa nekim ljudima i tako pomogao i njima i meni. Bio je dobar, iskren i čovek od reči! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 19, 2023 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Tužno, Davida i Ivanu sam upoznao jednom prilikom prošle godine, i tokom tih pola sata - sat razgovora stekao utisak da se radi o zaista pametnoj, kulturnoj, zanimljivoj i nadasve perspektivnoj osobi pred kojom je tek život, a da se ovako nešto desi. Iskreno saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Februar 20, 2023 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam osećaj kao da igramo ruski rulet, pa ko od nas ima manje sreće... Tuga velika, počivaj u miru Davide. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 20, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, ostao sam u soku... ne ulazim toliko cesto vise na forum pa nisam odma ni video. Sad skoro sam mu prodao sat, posle svih zezanja preko telefona i poruka, poslednja sto mi je uputio je bila "vidimo se na drumu". Sad vidim da sam mu zaboravio odgovoriti, ali, vidimo se druze negde nekad! Pocivaj u miru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Februar 20, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poznavao decka licno ali to ne umanjuje moju tugu!! Velika tragedija i jos veca nepravda!!! Za tebe vise nema granica, putuj i zivi vecno u srcima tvojih najblizih!! Pocivaj u miru @davidloki!! Najiskrenije saucesce porodici i prijateljima!! Promenio Februar 20, 2023 član DarkoB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2982 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, najiskrenije saučešće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2843 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Odmarah par dana od svega, pa i od foruma i odmah po povratku mi se srce steglo. Ispratio sam njegove putopise i razna dešavnja u kojima je učestvovao ili pomagao. I ako ga nisam lično poznavao lako je, između svih tih redova, zaključiti da je bio jedna retka osoba u svakom najpozitivnijem smislu. Mnogo mi je žao. Iskreno saučešće najbližima, a Davidu večni mir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Februar 20, 2023 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Februar 20, 2023 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Strašno, ne znam šta bih napisao. Iskreno saučešće porodici i prijateljima.:mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Saradjivao sam u poslu sa Davidom dobrim dečakom,i u Barajevu i od skoro kad je prešao u Ripanj. Dovešćemo sve u red, kako je znao da kaže. Mnogo mi je pomogao za prodju u firmama gde je radio. Davide putuj večno nebesima... pobedio si Golijata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Februar 21, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost svih nas, piše Vam Ivana. Dragi ljudi, Vi ste bili Davidova druga porodica. Provodio je mnogo vremena na forumu i u početku se plašio da li će ga iko prihvati. Vrlo brzo ste ga svi prihvatili kao usvojenče, brata, sina i odnosili se prema njemu kao prema svom rođenom. Hteo je da doprinese ovoj zajednici sa svojim putopisima, da vam stavi do znanja koliko uživa i koliko voli da se druži sa Vama. Planirao je da samnom i sa Vama ima brojna druženja i putovanja i da obiđemo ceo svet. Mala nepažnja dovela je do toga da se taj san naglo zaustavi. Ostaju putopisi, druženja koja pamtimo i koja pamtite i sećaćemo ga se baš takvog kakav je bio: pažljiv, odgovoran, osećajan, duhovit i uvek spreman za dobru akciju, dorbu klopu, druženje i pomoć . Ostale su neispunjene želje, neostvarena putovanja koja je planirao, za kojima je žudeo i koja je želeo da sprovede sa nama. Pokušavao je da ovaj svet učini bar malo veselijim, lepšim i boljim a znam da će se to sa Vama i kroz Vas i nastaviti. Hvala Vam za svu podršku koju nam šaljete i pružate i kad god poželite da se vidimo i da svratite dobrodošli ste. Ja sam i dalje na staroj adresi a David na novoj. P.S. Zadržavam pravo koje sam sama sebi dala da nastavim zajedno sa Vama tamo gde je on stao preko njegovog profila u vašoj zajednici. Vaš novi-stari član Ivana Loki. 83 9 36 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Mart 7, 2023 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tragedija, nemam reči... Imao sam zadovoljstvo da upoznam tog divnog momka i da se družimo u nekoliko navrata. Toliko je toga bilo pred njim, bio je tako pun života, radosti i vedrine. Saučešće najbližima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drani67 13 Napisano Mart 20, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Malaguti F12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dragi prijatelji , mesec dana kalendarski prođe ali vreme nikako ... Bliži se 40 dana , mislili smo da , bez ikakvih obaveza , treba da Vas obavestimo da će se 40-dnevni pomen i ispraćaj Davidove duše u carstvo nebesko obaviti u sredu , 29.03.2023. godine , u 12:30 časova . Ako je neko u prolazu , a želi da svrati i upali sveću , na Novo groblje uvek može da se svrati , najmanji problem je da Vas neko sačeka i ode na groblje sa Vama . Pamet u glavu , polako , kasnićete vrlo malo , ali ćete stići na cilj ... Dragan , 0641505241 2 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drani67 13 Napisano Februar 14 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Malaguti F12 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji , kao tren prošla je cela godina od tragičnog stradanja našeg Davida . Koristimo priliku da Vas , bez ikakve obaveze , obavestimo da će godišnji pomen našem Davidu biti održan u subotu , 17.02.2024. godine , u 14:30 časova , kod Davidove večne kuće na Novog groblju u Kruševcu ( 43.572254303922094, 21.3094046891167 ) Promenio Februar 14 član drani67 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Februar 14 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Posetili smo u januaru Davidovu vecnu kucu, nedostaje nam to vragolasto dete strasno. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Februar 14 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Baš smo ga pominjali sad u nedelju u Pančevu, kada smo išli na Divčibare pre par godina, pa na klopu kod Belog... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...