shlem 8397 Napisano April 9, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @aleksuzuki 650sv kada ćeš biti na zrenjanincu kod Opova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 9, 2023 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, shlem je napisao: @aleksuzuki 650sv kada ćeš biti na zrenjanincu kod Opova? 10 krecem iz zr tako da 20 min mogu sacekati te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8397 Napisano April 9, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Beli Verys, i crveni karanfil za raspoznavanje. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2910 Napisano April 9, 2023 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kaze prognoza da nema padavina, bice od 15h, svakako necu na motor, imam samo jaknu i ne bi bas u guzvu prvi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 9, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan СтигаоПослато са SM-G975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2910 Napisano April 9, 2023 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo, pa u zivotu nisam video ovoliko motora, pametna odluka sto sam autom. Bas ne znam nikog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano April 9, 2023 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @ПИпезос @shlem i ja... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano April 9, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Blaza je napisao: @ПИпезос @shlem i ja... Фино друштванце. Стигох ја кући. Све је било на завидном нивоу. Боже здравља па да се и следеће године по истом поводу састанемо. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2910 Napisano April 9, 2023 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je pre bilo ali ovo je za mene bas dosta ljudi bilo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8397 Napisano April 9, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 drugi put se slobodno javi, uvek ima nekoga sa foruma. Malo priče, druženja i upoznavanja novih ljudi uvek prija, bar meni. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano April 9, 2023 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Ja sam prepoznao Pipezosa (a ko i ne bi ), mene snimio Neša shlem, video još par ljudi sa foruma i van njega...sve je bilo odlično, i hvala momcima iz Obrenovca na dočeku, i organizaciji. Ujedno hvala i Daretu na čip tjuningu mašine . Kako sam žurio pre susreta nešto da obavim, opalim auto putem, da ne gubim vreme. Ide Skarabeo, pardon, leti ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2910 Napisano April 9, 2023 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A nov sam, ljude ne poznajem tj lik, mislim da sam video i ja Pipezosa, ispostovao sam dolazak, otisao kuci i seo da se provozam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ко је био тај је благословен, ко није има да му буде жал до следеће године јер је било сјајно, свечано, добисмо благослов мивозачи али и наши мотори, наравно пошто сам ја такав какав сам, тешко ме је заобићи а богами и прескочити био сам својеврсни оријентир па ме тако у гомили препознаше @Blaza и @shlem наравно после благослова уследио је ручак а на менију била фантастична рибља чорба. Ево која фоткица да вам само малко дочарам како је било ... па до следеће године да нас буде више са форума. Promenio April 9, 2023 član ПИпезос 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2910 Napisano April 9, 2023 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene na osmoj slici s leve strane, zelena jakna i naocare 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano April 9, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lepa manifestacija, koju volim da posetim. Ove godine drugar i ja zakasnili zbog obaveza, ali nismo odustali i poslednji smo otišli. Malo je falilo da ostanemo i na krštenju . Ono što je bitno dobili blagoslov i to nakon ceremonije, videli neke ljude, otišli zadovoljni i nasmejani. Svaka čast organizatorima i svim sveštenim licima na organizaciji i ljubaznosti. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 9, 2023 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Eve jedna i od nas ,shlem drago mi je da smo se upoznali,nismo stigli fotati puno vise smo uzivali. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 9, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, max80 je napisao: Е па фала што си имог Бенгулића ставио у први план на фотки поред свих ових звери иза 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano April 10, 2023 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, ПИпезос said: @Blaza Gde ste nahvatali ovog visokog tenerasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 10, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, lestra je napisao: @Blaza Gde ste nahvatali ovog visokog tenerasa Улетео у кадар 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Mart 14 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Da probudimo temu ,mozda je malo rano ,ali pricah prijateljima kako je bilo prosle god pa bi sad da posete i oni zna li hoce li biti i ove godine okupljanja? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 14 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Био сам ја у Обреновцу у недељу, Дуле ми рече да ће бити традиционално. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1198 Napisano Mart 15 Drug član, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Cveti ove godine pada u nedelju 28. aprila, Bože zdravlja vidimo se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 24 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo najbolje...9 ili 28 aprila...kog datuma je Osvestavanje motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Mart 25 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Osveštanje motora u Obrenovcu je uvek na praznik Cveti. Znači u nedelju, 28. aprila. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 25 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, stari roker je napisao: Osveštanje motora u Obrenovcu je uvek na praznik Cveti. Znači u nedelju, 28. aprila. Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...