abarth_maniac 5916 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vam javim svima da sam OK. Puno pozdrava! P.S. ja sam onaj zbog kog nije vozen prvi stint plave grupe, sorry! 4 7 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 166 Napisano Jun 26, 2023 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ma *ebo stint druže, važno da si ti ok. Brz oporavak ti želim pa se vidimo na stazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan prsljen blago napukao, ali nije strasno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21452 Napisano Jun 26, 2023 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo Abarthe, pa sta bi, pustila guma? Ozdravi brzo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, N.F.S. je napisao: Jaoooo Abarthe, pa sta bi, pustila guma? Ozdravi brzo Zelja iznad mogucnosti. Bio sam nalozen, zadovoljan i brz kad sam krenuo, ali sam pregoreo i preterao. A jos prvi stint i jbg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djolee cbr 12 Napisano Jun 26, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Veliki Crljeni Motocikl: Bmw F800R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, abarth_maniac je napisao: Zelja iznad mogucnosti. Bio sam nalozen, zadovoljan i brz kad sam krenuo, ali sam pregoreo i preterao. A jos prvi stint i jbg. A ti si pao,au bas si se udesio lepo sto pre da ozdravis pa da se vracas hahaha.Ja sam pao u prvom izlasku poslepodne na krivini kod ulaska na stazu,tako da smo kolege sreca i meni i motoru nista skoro. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Želimo ti brz oporavak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13966 Napisano Jun 27, 2023 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, abarth_maniac je napisao: Zelja iznad mogucnosti. Bio sam nalozen, zadovoljan i brz kad sam krenuo, ali sam pregoreo i preterao. A jos prvi stint i jbg. Hoces i da popravljas i vozis? Izvini na malo sale, zelim ti brz i uspesan oporavak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sala je uvek dobrodosla! Doduse, ne mogu da se nasmejem od bolova, ali to nema veze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5907 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 2998 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uh, mnogo mi je žao što si se izlomatao... Ali, to je cena našeg hobija i ljubavi. Samo da se što pre oporaviš, slušaj lekare i posebno obrati pažnju na fizikalnu terapiju! Nikako nemoj da dozvoliš sebi, kao što sam ja uradio, da se osakatiš jer te mrzi da radiš vežbe. Mene su lenjost i glupost sustigli 15 godina kasnije i pratiće me do kraja života. Zato, molim te, fizikalnu poštuj maksimalno, čak i malčice preteraj. Takođe Prolom/Kuršumlijska/Lukovska banja su mi mnogo, mnogo pomogle svojom vodom i to 18 godina posle povrede (drugi i treći vratni pršljen). Za rame me je spasao Selters. To je bilo 30 godina posle prve povrede. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 200 Napisano Jun 28, 2023 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim, kako kolega rece ispostuj oporavak, kicma nije zajebancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole_gsrK7 10 Napisano Jul 8, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd-Vranje Motocikl: Suzuki GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se sutra vozi stara ili nova konfiguracija ? Vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16846 Napisano Jul 8, 2023 Integrisan, 8290 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozi se stara konfiguracija. Sa novom krećemo u drugom delu polusezone! Za sutra još ima nekoliko slobodnih mesta, tako da ko odluči da lepo vreme iskoristi na stazi - može! Dobrodošli!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 664 Napisano Jul 9, 2023 Drug član, 1115 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Gsxs 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu bile slike sa TD 5- 25.6? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 683 Napisano Jul 9, 2023 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Toreador said: Nisu bile slike sa TD 5- 25.6? https://trackday.rs/fotografije-sa-trackday5-sezona-2023/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 664 Napisano Jul 9, 2023 Drug član, 1115 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki Gsxs 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5309 Napisano Jul 10, 2023 Ne silazi, 4769 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Stižu fotke sa jučerašnjeg TD-a Fotografije sa Trackday #6, sezona 2023 | www.trackday.rs TRACKDAY.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 360 Napisano Jul 10, 2023 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je jako zabavno i poucno. Svaki stint sam ucio nesto novo, jer nikad nisam vozio motor ni priblizno tempom koji se vozi na stazi, i tek sad mozda mogu da nazrem koliko ima da se uci da bi se bio brz motorom na stazi . Svakako cu sigurno doci ponovo! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juggernaaut 19 Napisano Avgust 15, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Speed Triple 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da kaze da li se na TD 20.08. vozi nova ili stara konfiguracija? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 683 Napisano Avgust 15, 2023 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, juggernaaut said: Da li neko moze da kaze da li se na TD 20.08. vozi nova ili stara konfiguracija? Hvala! Trebalo bi nova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16846 Napisano Avgust 15, 2023 Integrisan, 8290 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak stara. Što je možda, verujte na reč, i bolje! Inace, Vrlo verovatno cele ove sezone ide stari krug, iako te stvari navak ne komunicira partnerima, već samo na društvenim mrežama :D, to je naš zaključak. Svakako, kada bude promena na krugu vrlo jasno ćemo to najaviti! Neće biti dileme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Avgust 16, 2023 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, severian said: Ipak stara. Što je možda, verujte na reč, i bolje! Inace, Vrlo verovatno cele ove sezone ide stari krug, iako te stvari navak ne komunicira partnerima, već samo na društvenim mrežama :D, to je naš zaključak. Svakako, kada bude promena na krugu vrlo jasno ćemo to najaviti! Neće biti dileme. Kao što si rekao, da SAT komunicira samo preko društvenih mreža. Neko od "Pametnih" je prokomentarisao kako kad BJB diže cene može i Navak da traži 500e + PDV za novi krug od 2km koji je, za one koji su upućeni manji od starog kruga za 950 metara. Hteo bih auditorijumu da skrenem pažnju da će Navak, koji je pozlatio stazu u slučaju da želimo da vozimo celu stazu dići cenu do te mere da niko normalan neće hteti da se zajebava ni sa kim, bar ja ne bih. Takođe, potrebno je imati malo inteligencije negde oko IQ86 da se shvati da Navak digne cenu pa onda organizator događaja ... Mene baš iritira dugogodišnja kenjaža oko cena i organizacije. JA svoje kotizacije plaćam u celosti, to ne znači da imam pravo da serem po bilo kome ko mi se možda ne sviđa. Nemojte zaboraviti LIVADU koju smo za malo dobili kao parking jer nisu hteli da nas gledaju u krugu staze zbog pojedinaca koji Luduju kroz box. Sreća postoji malo i zakon i uredbe mesne zajednice itd itd da Vam ne opterećujem vijuge ... Spremite se za dogodine da plaćate malo više, jer ponovići Navak je "Pozlaćen" i poredi se sa Nürburgring - om.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16846 Napisano Avgust 16, 2023 Integrisan, 8290 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ta nova konfiguracija tek treba da se dokaže, a ovako sa papira i mi i mnogo pametniji od nas vide neke potencijalne probleme. Više njih. Daleko je od "pozlate", ali hajde da ne brzamo dok ustvari ne vidimo u stvarnosti sve to. Stari krug je dokazan u tom smislu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13478 Napisano Avgust 16, 2023 Ne silazi, 6016 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super ego na delu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juggernaaut 19 Napisano Avgust 16, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Speed Triple 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neprijatno da se gleda, koliko se covek uzbudjuje i odusevljajva. Srpski Nurburgring, nema sta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...