Nole Bg 6694 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 1917 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug Deki Mitrić je imao udes jutros u Rableovoj, na uglu sa Matice srpske. Igrom slučaja sam se zatekao na pravom mestu u pravo vreme, bio sam na kratko da sperem auto na samouslužnoj koja je bas na tom mestu. Svojim čoperom Kawasaki Vn1700 je obilazio kolonu koja stoji, dok je auto Bmw izlazio sa perionice u Rableovu. Od autobusa koji je stajao u koloni blizu izlaza nije bilo sanse da vidi ni on auto a ni obrnuto. Pokušao je da izbegne i očesao je desni ćošak auta, udarac nije bio jak, nije se brzo kretao, ali je posle motor koji je pretezak i pritisnuo nogu napravio kuršllus. Potkoolenica je dobro stradala i hitna je brzo došla i prevezla ga na Vma. Kosti nisu povredjene, mišići i tetive su skrpljeni i operisan je i kako je moglo biti dobro se zavrsilo. Sledi dug i tezak oporavak. Voznja po gradu je postala nuzno zlo, čuvajte se ljudi. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16666 Napisano pre 3 sati Integrisan, 8478 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno koliko je malo potrebno, pa makar izgledalo kao i sitno čukanje da čovek nagrabusi. Na motociklu ne postoji sitno, uvek je opasno. Brz oporavak kolegi, biće to dobro! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 528 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Školski primer kako se i naizgled bezazlena situacija u kojoj učestvuje itekako iskusan bajker kakav je Deki pretvori u pravu grozotu. Što reče @Alekre, uvek je opasno, nema bezazlenih situacija. Brz oporavak kolegi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...