Jump to content

Moto Zajednica

Mirijevo 15.04

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 1917 postova
  • Motocikl: Bmw R1200Gs

Moj drug Deki Mitrić je imao udes jutros u Rableovoj, na uglu sa Matice srpske. Igrom slučaja sam se zatekao na pravom mestu u pravo vreme, bio sam na kratko da sperem auto na samouslužnoj koja je bas na tom mestu. Svojim čoperom Kawasaki Vn1700 je obilazio kolonu koja stoji, dok je auto Bmw izlazio sa perionice u Rableovu. Od autobusa koji je stajao u koloni blizu izlaza nije bilo sanse da vidi ni on auto a ni obrnuto. Pokušao je da izbegne i očesao je desni ćošak auta, udarac nije bio jak, nije se brzo kretao, ali je posle motor koji je pretezak i pritisnuo nogu napravio kuršllus. Potkoolenica je dobro stradala i hitna je brzo došla i prevezla ga na Vma. Kosti nisu povredjene, mišići i tetive su skrpljeni i operisan je i kako je moglo biti dobro se zavrsilo. Sledi dug i tezak oporavak. Voznja po gradu je postala nuzno zlo, čuvajte se ljudi. IMG_20260415_092902.jpgIMG_20260415_092908.jpg

Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka

• Tužan 9

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 8478 postova
  • Motocikl: TDM 900

Neverovatno koliko je malo potrebno, pa makar izgledalo kao i sitno čukanje da čovek nagrabusi. Na motociklu ne postoji sitno, uvek je opasno. Brz oporavak kolegi, biće to dobro!

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 460 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025)

Školski primer kako se i naizgled bezazlena situacija u kojoj učestvuje itekako iskusan bajker kakav je Deki pretvori u pravu grozotu. 

Što reče @Alekre, uvek je opasno, nema bezazlenih situacija.

Brz oporavak kolegi.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja