rastkojokic 1680 Napisano Januar 7, 2023 Drug član, 2282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 6. etapa:generalni: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Januar 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, nema smisla da NAMERNO izostavite "mog malog" Korneha, koji se lagano penje na lestvici ima još puno da se vozi. Ali kakav Dakar, za 6 dana pakla, razlika između prvog i desetog je manje od pola sata. Ludilo mozga. Promenio Januar 7, 2023 član Andrej_Hotstepper 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1680 Napisano Januar 7, 2023 Drug član, 2282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah Istina (telefon mi mali) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Januar 7, 2023 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je od juce, danasnja etapa na dva tocka nije vozena. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Januar 7, 2023 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Otkazana je zbog jake kiše i toga što je dosta vozača imalo problema i padova. Svi su preusmereni u drugi, privremeni bivak i sutrašnja etapa će biti nešto izmenjena. Vozači (motocikala) kažu da im je ovo jedan od iscrpljujućih Dakar relija koji su vozili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Januar 8, 2023 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan To kažu svake godine. Nego, mislim da su problem i razdaljine. Mislim da su imali oko 700-900km svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Januar 8, 2023 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije im lako , svaka im cast. Pogotovo nasem Gabiju. Sa onolikom masom , dobro i vozi. Svaka cast i ktm kada ga nosi . WHITE POWER na visini zadatka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17550 Napisano Januar 8, 2023 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao: Nego, mislim da su problem i razdaljine. Apsolutno. I po 4-5h u cugu su na veznim deonicama, gde gasiraju konstantno 120kmh, ubije te dok stigneš do merenja. Ima na RedBull TV lepa emisija baš na tu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Januar 8, 2023 (promenjeno) Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Januar 8, 2023 član Fredi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Januar 9, 2023 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Danas je dan odmora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Januar 9, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Za sada se moji favoriti Bareda i Beveren drže pri vrhu, sa realnim šansama da poprave plasman do kraja. Moram da se osvrnem na vožnju jednog čoveka iz senke, a to je Štefan Svitko. Uvek standardan i uvek uz rame sa fabričkim vozačima, koji imaju mnogo bolje uslove i podršku. Jednom je čak bio i vicešampion. Svaka čast svim vozačima, ali ako ćemo tražiti istinskog junaka u poslednjoj deceniji, mislim da je to upravo on. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17550 Napisano Januar 9, 2023 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, Svitko. Moj prvi izbor već x godina! Čovek je heroj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 9, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Činjenica da Bareda vozi povređen i svaku etapu završava u vrhu je dovoljna da bude heroj ovogodišnjeg Dakara, međutim mene fascinira slovenački vozač Toni Mulec, kome je ovo prvi Dakar, a koji je za sada 27. u generalnom poretku. Doduše reč je o trideset osmogodišnjem profesionalnom test vozaču Huskvarne. 35-godišnji vozač iz Slovenj Gradeca je višestruki šampion Slovenije u krosu i pobednik mnogih ovakvih trka u austrijskom šampionatu, ali pre svega sinonim za zloglasne trke na pesku na plaži, poput Le Toukueta , gde se trkate satima. na otvorenom pesku brzinom do 160 km/hv gomilaju hiljade rivala . Toni je u Le Toukuet-u uspeo da se probije na sam rub petnaest najboljih među 1.300 trkača i svojim vremenima krugova pokazao da je sposoban za rezultate koje postižu najbolji fabrički vozači. Promenio Januar 9, 2023 član Arso 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Januar 10, 2023 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Tri sekunde... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1680 Napisano Januar 10, 2023 Drug član, 2282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo realno!?!?! 3 sekunde!!! Ima da gledamo fotofinis na kraju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Januar 10, 2023 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan A šoraju sa tim kaznama kao nikad, ne kontam više šta im je sistem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Januar 11, 2023 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Jbt Bareda opet pao i završio takmičenje. Čovek je toliki maler da nemam reči. Baš šteta, nadam se da će se brzo oporaviti i izvući pouke. Svakome se desi, naročito onima koji hrabro voze, ali on je polomljen svake druge godine. Očigledno da ima i do njega, pa mislim da je krajnje vreme da nešto menja u stilu vožnje. Drago mi je što se Loeb posle svih peripetija, vratio u borbu za postolje. Prošla etapa potpuno ludilo, sa onim jezerima bukvalno, kroz koja su prolazili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Januar 11, 2023 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1680 Napisano Januar 12, 2023 Drug član, 2282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Generalni plasman posle 11. etape 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1680 Napisano Januar 12, 2023 Drug član, 2282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Toliko su blizu da ce poslednju etapu komotno moci uzivo sa prenose x) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Januar 12, 2023 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam... Mislim da će ovi iskusniji poslednja dva dana da odskoče. Pre svega tu mislim na KTM i Honda momke. Tipujem na Tobija. Tu će biti oni koji su majstori brzine, a s obzirom da je Brabek ispao - Tobi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 12, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A šta je sa našim delijom, da nije provalio pečenjaru u pustinji pa svratio da se okrepi. Čak ni kod Šljivića ni teči. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 365 Napisano Januar 12, 2023 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan juce...na brzincu... 10 ta etapa(100 tinjak ) km....kasnio je samo 2 h za pobednikom etape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Januar 12, 2023 (promenjeno) Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se podsetio jednog detalja.... Na današnji dan napustio nas je Speedy. Da se ne zaboravi. Paulo Goncalves (5 February 1979 - 12 January 2020) Promenio Januar 12, 2023 član Andrej_Hotstepper 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Januar 13, 2023 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Crkla pumpa na kratkotrajnom motociklu SADA je definitivno zadnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...