živke 6056 Napisano Decembar 24, 2021 Drug član, 2072 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa da , to sam i ja čuo, pa zato hoću da se informišem. Pogotovo što moj motor ima izražene vibracije, a i često vozim van puta. Ali sa druge strane i ne kupujem neke skupe telefone - tako da koliko traje - traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1076 Napisano Decembar 24, 2021 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovakav u fioci nisam ga montirao jer deluje prilično kruto, a navigaciju koristim na offroad uglavnom, p ami treba fleksibinost Koristim onaj drzac sa gumicom , prodaje se na aliju kako drzac za bicikle i motocikle. Jeftin je i ne uliva poverenje, ali sam ja sa 2 takva prešao stotine km po teskom terenu i ni jednom nije zakazao, tj otkacio se i sl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6056 Napisano Decembar 24, 2021 Drug član, 2072 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @lemy , ne bilo ti zapoveđeno - pusti link ka tome što koristiš da bacim pogled. I meni baš ovo što si napisao deluje kao problem, mislim da bi se vibracije baš mnogo prenosile do telefona na ovom modelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Decembar 24, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja montirao onaj nosac, kao ekstender za retrovizore, na srafu koji steze volan za trokut. Ona obicna torbica sa ali-ja, samo sam isekao najlon/prozorce i nema problema sa zagrevanjem. Nadam se i da su vibracije resene jer u torbici ima dovoljno lufta. Telefon je vodootporan pa mislim da je ok. Ipak , moram da potrazim neko resenje za montiranje iznad sata, lakse bi bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1076 Napisano Decembar 25, 2021 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, antir3ality said: @lemy , ne bilo ti zapoveđeno - pusti link ka tome što koristiš da bacim pogled. I meni baš ovo što si napisao deluje kao problem, mislim da bi se vibracije baš mnogo prenosile do telefona na ovom modelu. € 4,02 42%OFF | FLOVEME Bicycle Phone Holder 360 Degree Universal Phone Holder For Bike Bicycle Motorcycle Handlebar Mobile Smartphone Support https://a.aliexpress.com/_mNKALp2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano Decembar 25, 2021 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Kewig nosac sa punjacem, 360⁰ rotacija, adapter za 22mm i 25mm korman, moguce minimalno podesavanje nagiba, steze se na sraf, redovan i rezervni osigurac... Placen ~20e Vozio sam na putu i ok je, off sam probao bez telefona i drzi, ali to nije merilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6056 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 2072 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 12/25/2021 at 9:37 AM, lemy said: € 4,02 42%OFF | FLOVEME Bicycle Phone Holder 360 Degree Universal Phone Holder For Bike Bicycle Motorcycle Handlebar Mobile Smartphone Support https://a.aliexpress.com/_mNKALp2 Naručeno! Trenutno košta samo 4 evra, pa ako valja - super AKo ne , tražim dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 28, 2021 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Wasserdicht Metall Motorrad Smartphone Halterung mit QC 3,0 USB Schnell Ladegerät Motorrad Spiegel Lenker Stehen Halter für Samsung|Phone Holders & Stands| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Jeste malo skuplji, izadje oko 25$, ali je najuniverzalniji koji sam našao. Kačenje na volan ili ispod retrovizora, brzi punjač, maksimalna fleksibilnost zahvaljujući gumenoj kuglici (RAM Mount sistem). Dobijaju se i samolepive trake za smanjenje vibracija i oštećenja telefona, ja ih nisam stavio jer stavljam telefon u futroli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Decembar 28, 2021 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Opet je prošlo dosta vremena od mog zadnjeg pisanja u ovoj temi... Svašta sam probao od tih jeftinih nosača i iz svakog je uspeo telefon da ispadne pre ili kasnije, ili na neki drugi način da se pojavi neki problem koji nije naivan... Na kraju, skupe se pare i kupi se pravi nosač. Svo to vežbanje da se "uštedi" koštalo je i para i vremena. Trenutno koristim SW-Motech X-Grip već više od dve godine i nikada se u bilo kakvoj varijanti nije ništa desilo ili telefonu ili nosaču. Ali je cena 10.800 din. Universal X-grip kit large with 1 SW-MOTECH.COM This versatile kit is suitable for securely fastening a large smartphone or smartlet to (almost) any motorcycle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, markone je napisao: Opet je prošlo dosta vremena od mog zadnjeg pisanja u ovoj temi... Svašta sam probao od tih jeftinih nosača i iz svakog je uspeo telefon da ispadne pre ili kasnije, ili na neki drugi način da se pojavi neki problem koji nije naivan... Na kraju, skupe se pare i kupi se pravi nosač. Svo to vežbanje da se "uštedi" koštalo je i para i vremena. Trenutno koristim SW-Motech X-Grip već više od dve godine i nikada se u bilo kakvoj varijanti nije ništa desilo ili telefonu ili nosaču. Ali je cena 10.800 din. . Bio sam svedok kad ti se u Austriji (kad smo vozili po onoj jakoj kisi) telefon pokvasio pa crkao. A, onda smo isli pravac Mediamarkt, da kupis nov Meni telefon sluzi za telefoniranje, poruku i slikanje, a za navigaciju koristim kvalitetan GPS uredjaj, jer je on samo za to i namenjen. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Decembar 29, 2021 (promenjeno) www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, K_A_W_A said: . Bio sam svedok kad ti se u Austriji (kad smo vozili po onoj jakoj kisi) telefon pokvasio pa crkao. A, onda smo isli pravac Mediamarkt, da kupis nov Meni telefon sluzi za telefoniranje, poruku i slikanje, a za navigaciju koristim kvalitetan GPS uredjaj, jer je on samo za to i namenjen. Tačno. Ali mi je telefon bio u džepu tada. Doduše spoljnom koji nije vodonepropustan. Uostalom, ja se od Garmina ne odvajam već duže od 15 godina. I tada nas je Garmin zumo vodio. Međutim, nekada mi odgovara da telefon imam pred očima. Ne za navigaciju. Za druge stvari... A onda mi treba i kvalitetan nosač za telefon. Vidi se i SW-Motech X-Grip nosač za telefon (ovo što piše RAM) i Garmin zumo XT koji je stalno u funkciji. Promenio Decembar 29, 2021 član markone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17363 Napisano Decembar 29, 2021 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa kišom (dok mi je telefon na nosaču u ulozi navigacije) rešavam prikladnom najlon kesom i gumicom. Nije elegantno, ali završava posao. Opet naglašavam da je najveći problem izvesti sigurno napajanje telefona strujom, jer kada je u ulozi navigacije baterija veoma teško može da izdrži više od dva sata. Promenio Decembar 29, 2021 član zika56 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Decembar 29, 2021 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad napravim gvozdeni nosac sa gumenim uloscima i stegnem leptir maticom nema sanse da ispadne. Mozda to bude malo buzdasto, ali nema bojazni da će ispasti telefon. Takodje, nikad tako ne nosim telefon koji koristim, vec imam neki stari Sony sa HD kamerom koji mi radi kao navigacija , a moze po potrebi da bude i kamera. Kabl mi je na 5cm od telefona zakacen na nosac da ne mrda. Imam i sigurnosnu trakicu za svaki slucaj, ali nikad mi nije ispao telefon u voznji. Prosle godine napravim jedan elegantni od aluminijuma. Taj mi nije izdržao do kapije i morao sam da ga skartiram. Stvar je u tome što nisam imao vremena da ga testitam, vec sam ga "zavrsio" pre polaska na put. Samo sam ga zafrljacio u djubre, telefon u džep i gas. Nikad nisam imao priliku da korisim navigaciju po kisi, ali uvek imam spremnu kesu i gumice za prvu pomoc. Jedne godine kad smo se vracali s mora po pljusku, ugasio mi se onaj mali satic iz Louisa. On je kasnije proradio, ali fotoaparat koji mi je bio u dzepu nije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Navadio sam se na Quadlock držač, pa me zanima jel neko od vas ima iskustva sa njim? Deluje najrobusnije, jeste da je cena paprena, ali mislim da vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Mart 17, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, blackmore said: Navadio sam se na Quadlock držač, pa me zanima jel neko od vas ima iskustva sa njim? Deluje najrobusnije, jeste da je cena paprena, ali mislim da vredi. Moj najbolji drugar ga koristi vec par godina i prezadovoljan je. Ako imas telefon sa optickim senzorom kamere obavezno i vibration dampener uzmi uz quadlock. Ustecedes sebi dosta muke posle.. Promenio Mart 17, 2022 član gavrela 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Mart 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, gavrela je napisao: Moj najbolji drugar ga koristi vec par godina i prezadovoljan je. Ako imas telefon sa optickim senzorom kamere obavezno i vibration dampener uzmi uz quadlock. Ustecedes sebi dosta muke posle.. Vibration dampener je must, razmišljam čak da uzmem i verziju sa punjačem, pošto imam wireless charging na telefonu, nakucaću ga na €200 na kraju Videh da je ljudima crkavala kamera zbog vibracija, pogotovu na iPhone, ne bih se zezao sa tim. Promenio Mart 17, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, blackmore said: Vibration dampener je must, razmišljam čak da uzmem i verziju sa punjačem, pošto imam wireless charging na telefonu, nakucaću ga na €200 na kraju Videh da je ljudima crkavala kamera zbog vibracija, pogotovu na iPhone, ne bih se zezao sa tim. Da da, i meni je kamera sjebana i drugaru isto. Pokriva ti to garancija telefona, svaki telefon koji ima opticku stabilizaciju je ugrozen da se sjebe kamera od vibracija, ja imam s20 ultra i odneo sam ga u servis u garanciji i zamenili su modul kamere i sve je ok sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, gavrela je napisao: Da da, i meni je kamera sjebana i drugaru isto. Pokriva ti to garancija telefona, svaki telefon koji ima opticku stabilizaciju je ugrozen da se sjebe kamera od vibracija, ja imam s20 ultra i odneo sam ga u servis u garanciji i zamenili su modul kamere i sve je ok sad. Mislim da mi je istekla garancija, nisam uzeo extended warranty... Doduše možda uzmem i nešto novo, valja zameniti 11 Pro Max u nekom trenutku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Just now, blackmore said: Mislim da mi je istekla garancija, nisam uzeo extended warranty... Doduše možda uzmem i nešto novo, valja zameniti 11 Pro Max u nekom trenutku Ja sam poludeo, desilo se pre god dana sigurno i tad jos nije bilo skroz poznato to sa vibracijama, odnosno nisu priznavali proizvodjaci javno da se to desava. A pogodi mi se update neki kad se modul sjebao i ja sam mesecima pizdeo zbog kamere misleci da je update nesto sjebao i da ce srediti. Hteo sam par puta da izlupam telefon, ne koristim kameru nesto mnogo ja, ali jednostavno iritira. Tako da 20e za dampener je nista, mirna ce ti glava biti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1135 Napisano Maj 29, 2022 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/CzgKYrzeuzAPoslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3330 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Kopija Quadlock-a?€ 4,42 36%OFF | Bike Phone Holder,Motorcycle Cellphone Mount,Universal Out Front Handlebar Mount for Mountain/Road Bicycle ,MTB,Scooter,Electric Fahrrad Telefon Halter, Motorrad Handy Halterung, Universal Out Front Lenker Halterung für Berg/Road Fahrrad, MTB, Roller, Elektrische|Phone Holders & Stands| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com € 4,42 36%OFF | Bike Phone Holder,Motorcycle Cellphone Mount,Universal Out Front Handlebar Mount for Mountain/Road Bicycle ,MTB,Scooter,Electric Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Jun 2, 2022 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Posle spremanja moto garaze,pronasao sam davno zaboravljen punjac za Garmin navigaciju.Sa kompletnom instalacijom.Ne znam koliko vredi,ako nekom treba,neka ponudi neku realnu cenu,lako cemo se dogovoriti KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Jun 2, 2022 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Garmin Motorcycle Power Cable Zumo 340 345 350 390 395 396 Sat Navs 010-11843-01 | eBay WWW.EBAY.IE Garmin Motorcycle Power Cable Zumo 340 345 350 390 395 396 Sat Navs 010-11843-01 | Vehicle Parts & Accessories, In-Car Technology, GPS & Security, GPS & Sat Nav Devices | eBay! Evo link koliko kosta identicna kao moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
attila79 123 Napisano Jun 21, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Horgoš Motocikl: Honda Goldwing Dct Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi za nosačem telefona ,na korman ne ...gledao na KP ali bez uspeha ...Sent from my SM-N985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Jun 27, 2022 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan On 29.5.2022. at 18:58, kaligula1 je napisao: https://youtu.be/CzgKYrzeuzA Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Imas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...