Interceptor BP 11923 Napisano Sreda u 10:08 Ne silazi, 1263 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Nije AliExpress ali je Temu, roba mi prvog stigla u Srbiju ali nikako da je ocarine. Nije ni mala svota (20 k din.) u pitanju.Do sad se nikad nije desilo da toliko paket čeka carinjenje. Zadnje na praćenju ima 01.08. da je stiglo na aerodrom i da čeka carinjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 105 Napisano Sreda u 15:43 (promenjeno) Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Interceptor BP said: Nije AliExpress ali je Temu, roba mi prvog stigla u Srbiju ali nikako da je ocarine. Nije ni mala svota (20 k din.) u pitanju.Do sad se nikad nije desilo da toliko paket čeka carinjenje. Zadnje na praćenju ima 01.08. da je stiglo na aerodrom i da čeka carinjenje. Temu to odradjuje mnogo bolje jer imaju firmu ovde koja radi za njih, Mislim da nemate razloga za brigu jos uvek. Ako kasne to je do guzve na carini. Oni su caarinu uracunali u cenu robe i sve zavrsavaju tako da sigurno ne morate brinuti. Kod Alija ste prepusteni na milost i nemilost krvopijama. Promenio Sreda u 19:06 član vsasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11923 Napisano Sreda u 16:10 Ne silazi, 1263 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam dobio obaveštenje da je prošlo carinu i kurir preuzeo tako da verovatno sutra stiže kod mene. Kao da su me čuli da sam se ovde jadao pa su pogurali 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8734 Napisano Sreda u 16:52 Drug član, 1823 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan "Špijuni su među nama"! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...