Fireblader 322 Napisano Januar 4 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije neko usput čačkao jer nije moguće da štitnik fara stane u opšte u ovo pakovanje. Nije mi jasno šta su pokušali ovde kad znaju da im AE neće uplatiti novac dok ja ne potvrdim da je stiglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9877 Napisano Januar 4 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Meni prošle godine stigao nosač telefona za auto sa sve mojom adresom i imenom a ja nisam poručio i nisam platio.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9969 Napisano Januar 4 Ne silazi, 2312 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Neko te obradovao, za rođendan ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4037 Napisano Januar 11 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan 11.11. poručio 3 Viofo kamere sa pratećom opremom, još nisu stigle Kao izvinjavaju se na kašnjenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6400 Napisano Januar 11 Drug član, 1819 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se sekiras, cekam jos nekih 8-9 paketa narucenih 31.10.2023. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3669 Napisano Januar 11 Drug član, 989 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stiglo iz novembra Opušteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 205 Napisano Januar 14 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko uzimao akcione kamere sa Ali-ja? Uzeo bih neku da stavim na kacigu ali ne znam kakav kvalitet mogu da imaju, dzabe je ja namontiram ako ne moze da se procita tablica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6400 Napisano Januar 14 (promenjeno) Drug član, 1819 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam bas pre neki dan ovu, videcemo kako radi za 2000din Svidelo mi se sto je mala Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD1,705.38 31% Off | Fashion Sport Camera 12M Waterproof Wireless Wifi Ultra Smart HD Outdoor Waterproof Camera 4K Sports DV https://a.aliexpress.com/_ExMCSZf Promenio Januar 14 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9877 Napisano Januar 14 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio naručio još pre 6-7 godina 4k kameru. Naravno da ne radi kao go-pro ali snimci su dosta dobri bili tada. Najviše su joj smetale vibracije kad sam montirao na ram ali kad sam stavio na kacigu sve je bilo mnogo bolje. To je bilo pre 6-7 godina i verujem da su i oni napredovali sa kvalitetom.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1441 Napisano Januar 14 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za moto kameru najbitnija je stabilizacija slike koju GoPro kamere imaju najkvalitetniju, mislim od verzije 7 black koja je po nekima jos uvijek najbolja za motovlogove. Mozes ti koristit i te "noname" 4k klonove ali onda moras softverski stabilizirat sliku ali nije to to. Da sad idem uzimat nesto takvo, mislio bi se izmedju nove insta360 kamere ili neki polovni GoproHero7black. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 205 Napisano Januar 14 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Sharky - Alex je napisao: Narucio sam bas pre neki dan ovu, videcemo kako radi za 2000din Svidelo mi se sto je mala Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD1,705.38 31% Off | Fashion Sport Camera 12M Waterproof Wireless Wifi Ultra Smart HD Outdoor Waterproof Camera 4K Sports DV https://a.aliexpress.com/_ExMCSZf Javljaj utiske, a znacilo bi i da okacis neki snimak ili sliku kada stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6400 Napisano Januar 14 Drug član, 1819 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @Mali Ika hocu obavezno. imam gopro 5 koja pravi i dalje solidne snimke pa cu uporediti. Skoro sam probao insta360 u jednoj voznji, to je prava stvar za motor ali nemam viska tih 500€ koliko kosta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4920 Napisano Januar 14 Drug član, 3731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex Imam jednu Insta360 Go, prvu verziju. Dobio sam je, neotpakovana je u kutiji, a meni to ne treba. Nisam fan tih gadžeta, al svakako je malecka Insta360 GO-the twenty-gram steady cam WWW.INSTA360.COM The world's smallest hands-free action camera with FlowState™ Stabilization & Auto editing. Easily shoot hyper-lapse, slow-motion and barrel roll. Water resistant. Mount anywhere. Ako tebi treba, mogu da ti pošaljem, dogovorimo se za cenu, a možemo i da se menjamo za nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3230 Napisano Januar 14 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sharky - Alex je napisao: @Mali Ika hocu obavezno. imam gopro 5 koja pravi i dalje solidne snimke pa cu uporediti. Skoro sam probao insta360 u jednoj voznji, to je prava stvar za motor ali nemam viska tih 500€ koliko kosta Prodaš gopro5 i uzmeš 360 one rs twin edition...uz 350-400e ulaganja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Januar 14 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prodao One RS da bi se vratio na GoPro. Insta360 zaostaje u detalja slike i dinamički range.Uporedi snimke gde ima puno detalja - lišće na primer, i gde ima jako sunce i tamne senke. Mislim da je tu GoPro još uvek na tronu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3230 Napisano Januar 14 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ok...RS Twin modularna kamera imam i 360 i 4K mod. Praktično dve fizički kamere u jednom. Nisam neki kontent kreator pa mi ne znači toliko. Ali modovi opcija i snimanja su u mnogome rekao bih zanimljiviji od gopro, pogotovo što se odmah po snimanju može editovati na telefonu komplet snimak kroz aplikaciju a bez dodatnih troškova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1441 Napisano Januar 14 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi nikad snimao i kamerica treba samo da bi isprobao kako to ide i da snimis neke voznjice za sebe ili situacije u prometu, slobodno uzmi neki jeftini klon sa Alija. Samo ne ocekuj Iči Buts kvalitetu. Mislim da nema potrebe bacati pare na profi opremu ako ce te proc volja za snimanjem nakon jedne sezone. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6400 Napisano Januar 14 Drug član, 1819 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg super izgleda ova kamerica, nije ono sto zelim, da snima 360 stepeni ali ako je budes prodavao javi cenu pa ako uspem da se iskmbinujem mozda uzmem. Da zakacim na mog kineza sve kamerice i samo pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4920 Napisano Januar 14 Drug član, 3731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Metio sam je svojevremeno ovde oglas, nije se niko javio Šta znam, košta oko 200€ kod nas, koliko vidim, ja bih je dao za 100€ Može i neka zamena, može za neku jaknu ako mi odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6400 Napisano Januar 16 Drug član, 1819 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo juce 8 paketa sa alija, zamotali ih selotejpom i u paketomat. Sve neke gluposti od 1-2€ i poruceno 31.10.2023. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5401 Napisano Januar 18 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Донела поштарка пуну кесу заосталих Али пакета. - Јел ово Кинеска амбасада ? Ево имате пошту ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Januar 18 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Meni sad stiglo 5 komada, najstariji porucen 13. Septembra, ostali u oktobru… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4037 Napisano Januar 20 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 1. 2024. at 14:04, QmBGD je napisao: 11.11. poručio 3 Viofo kamere sa pratećom opremom, još nisu stigle Kao izvinjavaju se na kašnjenju... Pre neki dan stiglo proširenje ćopave poručeno u decembru. Ove 3 kamere i dalje nisu, stajalo u trekeru da su krenule iz Kine, a prošlo 70 dana skoro. Uskoro ide automatska potvrda prijema pošiljke pa sam im poslao upit gde su, ne zahtev za refundaciju. Posle 2 sata stiže update statusa da su prošle carinu našu i"out for delivery" Hoću tu pošiljku, neću refundaciju. Nakon automatske potvrde ima rok od 15 dana za podnošenje prigovora. Cifra je 725$ pa ne bih da izvisim za to ukoliko ne stigne. Neko imao slično iskustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4037 Napisano Januar 26 (promenjeno) Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Napokon, posle 75 dana stigle kamere, bez carine sam prošao, valjda zbog novog ugovora sa Kinezima o bescarinskoj razmeni. Edit: U kolima imam stariju Viofo kameru već 4 godine ili cca 140.000km, bez greške radi, odličan snimak. Zato i uzeh ovo. Prethodna višestruko skuplja Garmin crkla kroz par meseci i nisu priznali garanciju, a serijski problem na njoj bio... Promenio Januar 26 član QmBGD Dopuna 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1323 Napisano Januar 26 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD O kakvom ugovoru je rec? Nisam upucen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...