Zarkela 2305 Napisano pre 22 sati Drug član, 1435 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je teški bezobrazluk! Na paket vrednosti 1500 din, porucen sa AliExpres, naša carina je obračunala osnovicu za porez na 9000 din i poslali paket i da platim državi 1950 din!!! Na osnovu čega!?! Samoprocene, bezobrazluka... kog pravilnika! Kad odem na sajt da dobijem informacije o pošiljci piše da je neispravan kod! U pošti su mi proverili zato i znam iznos na osnovu kog su mi obračunali. A taksa na žalbu je 600 din! Ej bre, da im plaćam njihov bezobrazluk i greške!!! Uf. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2773 Napisano pre 21 sati Drug član, 1250 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nasi su krivi. Stvarno imam neki utisak da hoce da sjebu aliexpress kod nas. Temu je realno sranje, par sitnica i to je to, dok je na aliju vec krenulo malo bolje i moze se naci dosta vise stvari. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8143 Napisano pre 21 sati Drug član, 1621 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Alie samo skuplje stvari, preko UPS, Fedex ili Dhl . Ko sisa ove govnare , nek ih ugase. Mora prica da se zavrsi, kad pocnu mnogo da lapaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...