N.F.S. 21511 Napisano Octobar 30 Integrisan, 9409 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koja je ovo fora ? https://www.aliexpress.com/w/wholesale-Motorcycles.html?spm=a2g0o.categorymp.0.0.6b978nGm8nGmhC&categoryUrlParams={"q"%3A"Motorcycles"%2C"s"%3A"qp_nw"%2C"osf"%3A"category_navigate"%2C"sg_search_params"%3A""%2C"guide_trace"%3A"db331889-096b-42bc-a961-74ef10eb15fd"%2C"scene_id"%3A"37749"%2C"searchBizScene"%3A"openSearch"%2C"recog_lang"%3A"en"%2C"bizScene"%3A"category_navigate"%2C"guideModule"%3A"category_navigate_vertical"%2C"postCatIds"%3A"34%2C201355758"%2C"scene"%3A"category_navigate"}&isFromCategory=y Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Octobar 30 (promenjeno) Drug član, 3603 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vrv da te privuku cenom, a naplate onda kroz transport. Al kod nas ionako ne može tako da se kupi novo vozilo, pa onda ništa Električni skuter 2,5 x skuplja poštarina, od njega samog. Promenio Octobar 30 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 23 Napisano Octobar 31 U prolazu, 60 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Treba uvest subvencije kineske komunističke partije i na poštarinu. Ovako nema smisla… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21511 Napisano Novembar 4 Integrisan, 9409 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, stigli grejaci kolena sa linka koji negde iznad postavih. Bas su lepo napravljeni i prilicno topli, malo glomazniji nego sto bih zeleo ali ok (pogotovo za novac koji kosta). Dve brze zakacke i kopca po sredini (pod kolenom). 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Novembar 4 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste takve ali bez kopce na sredini. I to je dobro sto su poboljsali jer hladan vazduh ulazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1180 Napisano Novembar 5 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 6 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da narucim set plastika za motor preko alija, zanima me jel se i dalje naplacuje carina sve kao i do sada, s obzirom da je bilo nekih prica da imamo neki sporazum sa Kinom i da se ukidaju carine na neke proizvode? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6122 Napisano Novembar 6 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Od tog ukidanja carine nema nista, moras da imas potpisan neki poseban ugovor ti kao uvoznik sa kinezom kao proizvodjacem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 116 Napisano Novembar 6 U prolazu, 68 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @JankelA Imaš ovde sve detaljno da ne objašnjavam možda i pogrešim: Uprava carina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3333 Napisano Novembar 6 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, JankelA je napisao: neki sporazum sa Kinom i da se ukidaju carine na neke proizvode? Ništa se ne ukida, pdv 20%,a carina 10% na vrednost preko 50 eur. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4486 Napisano Nedelja u 11:02 Drug član, 967 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 10/30/2024 at 9:01 AM, marcos said: Zašto ljudi naručuju i stavljaju pokazivač brzina na motor? Nikako to ne mogu da skapiram, kao da je bitno u kojoj sam brzini: kad sam na malo obrtaja spuštam koliko god može dole i kad ubrzavam šaltam ga gore do kraja Meni bi jako koristilo da imam pokazivač brzine (stepena prenosa). Zato što kad prilazim krivini na malim obrtajima, nekad ne mogu da prepoznam da li sam u drugoj ili trećoj. I onda mi se desi da mislim da sam u trećoj, pa ga vratim u prvu i propadne mi uživanje u krivini. Na stazi je to verovatno još i korisnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano Nedelja u 11:36 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ili da ne bih dva put šaltao u šestu jer se zaboravim... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7982 Napisano Nedelja u 14:06 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo poslednje redovno radim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1180 Napisano Nedelja u 15:32 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7982 Napisano Nedelja u 20:38 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kad nam makine kipe od snage. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1552 Napisano Nedelja u 21:22 Drug član, 1300 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Forsberg je napisao: Meni bi jako koristilo da imam pokazivač brzine (stepena prenosa). Zato što kad prilazim krivini na malim obrtajima, nekad ne mogu da prepoznam da li sam u drugoj ili trećoj. I onda mi se desi da mislim da sam u trećoj, pa ga vratim u prvu i propadne mi uživanje u krivini. Na stazi je to verovatno još i korisnije. Na stazi sve to ide automatski, naučiš napamet gde šaltas, gde kočiš, a i nemas vremena da gledas u ekran.... na ulici je već potrebno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4486 Napisano Nedelja u 21:26 Drug član, 967 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Gajo Sevojno said: Na stazi sve to ide automatski, naučiš napamet gde šaltas, gde kočiš, a i nemas vremena da gledas u ekran.... na ulici je već potrebno. U pravu si, ali dok ne naučiš možda može dobro doći, šta znam. Nisam kadar da pričam o stazi. I da, kao što je ekipa iznad rekla, i ja sam često šaltau u sedmu ali sam naučio na kojoj brzini mi je motor na 6000 obrtaja u šestoj, pa se to više ne dešava. Sad nekad ostanem u petoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1552 Napisano Nedelja u 21:29 (promenjeno) Drug član, 1300 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ma svakako je korisno.. i na stazi I van nje.. Ja na beti enduro imam 5 brzina bez pokazivača, što kažeš redovno pokusavam da ubacim u šestu Promenio Nedelja u 21:29 član Gajo Sevojno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12468 Napisano Nedelja u 21:41 Ne silazi, 7288 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da ima šesta tražio bi sedmu Mada gore mi je kad šaltam na dole. Mislim da sam u četvrtoj kad prc, treća a ja dospem u drugu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1420 Napisano Nedelja u 21:57 Drug član, 557 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Alekre je napisao: Da ima šesta tražio bi sedmu Mada gore mi je kad šaltam na dole. Mislim da sam u četvrtoj kad prc, treća a ja dospem u drugu A zamisli kad iz kamiona sa 16 pređem u auto sa 6 brzina. Da se ubijem gurajući mjenjač, a on netje pa netje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1459 Napisano Nedelja u 22:21 Drug član, 939 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 11/6/2024 at 10:39 AM, JankelA said: Planiram da narucim set plastika za motor preko alija, zanima me jel se i dalje naplacuje carina sve kao i do sada, s obzirom da je bilo nekih prica da imamo neki sporazum sa Kinom i da se ukidaju carine na neke proizvode? Napisi utiske narucis li, bas me interesuje. Ja isto razmisljam da li da ih porucujem u jednom trenutku, pa da mi ostanu i original i te (original trebam farbati). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano Nedelja u 22:37 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Od momenta kupovine do isporuke na kućnu adresu za brdo artikala, sa Alija za 14 dana. Ali je zato isporuka, najjeftinija flekica za bajs od 1,5 evra nestala u srpskoj Pošti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 23 Napisano Nedelja u 23:09 U prolazu, 60 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Meni sa Ananasa putovale stvari po 14 dana i onda me još 2 dana tražio kurir, sve to znači Beograd, 4km gore dole, čak nemaju nikakve veze sa poštom… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 211 Napisano Ponedeljak u 08:58 Svrati ponekad, 125 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja zato sa Ananasa i ne uzimam više, isti slučaj. Čekao sam 22 dana da stigne do mene nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 205 Napisano Ponedeljak u 16:16 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Meni zadnja pošiljka sa Aliexpress stigla za 7 dana,doduše u Sloveniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...