PetraBG 212 Napisano Septembar 23 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, madjija said: Što se finansija tiče koštalo me 1055 rsd (vrednost paketa 5280rsd) carina i porez. Taj događaj je pozitivan. A negativan je da je poštar označio da me je navodno zvao u petak u 16:50h i da se nisam javio i na Ali aplikaciji tako piše (Recipient uncontacable by phone ), dok na zvaničnom poštinom sajtu pise da je pošiljka "Zadužena za isporuku" u 18:29 istog dana?! Naravno otišo na šalter, teta našla paket odmah i to je to. To napisu kad uopste ne dodju da ti dostave nego odmah odnesu/ostave u posti..Meni se to desilo vec 3-4 puta za aliexpress, na aplikaciji mi pise 'nisu mogli da kontaktiraju prijemnika' i ja odmah samo odem u postu i tu me ceka paket koji nisu ni pokusali da dostave. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 23 Napisano Septembar 23 U prolazu, 60 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je klasika za poštu. Temu navodno nudi opciju da se odmah preusmeri na paketomat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 110 Napisano Septembar 23 (promenjeno) Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da je ovde problem gabarit paketa i dodatni troškovi carinjenja pa zato moram lično paket preuzeti jer mi je tražila lk na uvid. Promenio Septembar 23 član madjija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1556 Napisano Septembar 23 Drug član, 985 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan U pošti sam trazio/zamolio da mi pakete ostavljaju u paketomat. Milina. Pakete koji se carine sam licno uz licnu kartu podizao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano Septembar 23 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Odem danas u poštu da pošaljem mali paket slušalica, platim uslugu dostave kao i uvek ali mi ljubazna službenica sa šaltera reče da više pakete ne dostavljaju kući, nemaju kurira, nemaju dovoljan broj vozila, nemaju ko da održava već postojeća vozila, kaže raspad sistema a posla sve više al niko ne mari, svesno se radi na tome da se uništi Pošta Srbije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6125 Napisano Septembar 23 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Zakon o zabrani zaposljavanja u javnim firmama je i dalje na snazi koliko znam paketomati su prepuni inace pa zato nekada ne ostavljaju. Sa alija cesto narucujem, nekada gluposti a nekada i ozbiljnije/vrednije stvari, postara castim crvenom jednom u mesec-dva i nikakvih problema nemam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9545 Napisano Septembar 26 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ideje... Kupimo povratnu kartu jednom članu do Kine, i on nam sve donese za par dana... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7669 Napisano Septembar 26 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 9/23/2024 at 10:04 PM, saxi said: raspad sistema a posla sve više al niko ne mari, svesno se radi na tome da se uništi Pošta Srbije. Milsped trza na post express Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2541 Napisano Septembar 27 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigo mi danas paket iz Temu-a, 16 dana ravno. Nije lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6125 Napisano Septembar 27 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas stigla tri paketa sa alija, sva tri narucena 12.9. Ubrzao se ali ozbiljno, konkurencija cini cuda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 28 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sve u srb ali ne stize, covece ni računi nam ne stižu. Bio neki poštar, ja reko druže kad ce računi, kaze ne znam nema nas dovoljno ja sam nov pa mi daju jednu po jednu vrstu računa da nosim. Evo 28i u mesecu mi dobili iptv i struju i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 110 Napisano Septembar 28 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ispred moje zgrade se srela 2 poštara i komentarišu raspadno stanje, kaže za 20 i kusur godina koliko radi nije se dogodilo da kamion iz BG ne dodje ujutru sa pošiljkama, nema čovek šta da isporučuje. Nešto je izgleda trulo u pošti Srpskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9498 Napisano Septembar 28 Drug član, 1006 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ćerka čeka paket sa Temu-a poručen još u Avgustu.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 96 Napisano Septembar 28 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni i drugarici pre desetak dana stiglo sve sa Temua u roku od tri nedelje (tri paketa u razmaku od oko nedelju dana), i sa Alija oko dve-tri nedelje posle naručivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 212 Napisano Septembar 28 (promenjeno) Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuce me zvao postar rece mi e imas sa aliexpressa pakete, dodji ujutro pre 8 po njih do poste jer idem posle da radim (ne znam gde ide al ajde) , ja dosla ujutro pre svog posla i lik mi urucio 7 paketa. Od toga 3 koja sam cekala mesecima sa ebaya i aliexpressa, 3 koja sam skoro narucila sa aliexpressa (oko 2 nedelje) i jedan iz amerike koji je porucen jos u junu. Nije mi nista bilo jasno ali sam srecna sto su paketi stigli jer se priblizavao rok da moram da prijavim da nisu stigli za povracaj novca Promenio Septembar 28 član PetraBG 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 608 Napisano Octobar 1 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pocele posiljke brzo da stizu sa Alija, meni evo neki deflektor ya tacno dve nedelje. Ono sto nije dobro jeste da vec treci put za redom naplate uvozne troskove za stvari koje kostaju cca 15€. Nisu neke pare , 300-500 din ali eto izgleda da su poceli malo detaljnije da pregledaju pakete. Kad god sam platio carinu paket je bio otvoren i ponovo zapakovan, verovatno radi provere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9498 Napisano Octobar 1 Drug član, 1006 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ćerki konačno stigao paket sa Temu posle više od mesec dana. Paket doneo D-Expres kurir a zanimljivo da na paketu piše "neuspešni pokušaj isporuke 29.09.2024) što je bila Nedelja-vikend kada ne rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2541 Napisano Octobar 1 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 9. 2024. at 21:11, MaxiS je napisao: Stigo mi danas paket iz Temu-a, 16 dana ravno. Nije lose Stigo mi i sa Alije, 20 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2669 Napisano Octobar 1 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Stigli i meni neki deflektori bas brzo, ne znam da li je otvarano, jos su mi kod drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2591 Napisano Octobar 1 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Borkosan je napisao: Kad god sam platio carinu paket je bio otvoren i ponovo zapakovan, verovatno radi provere. Jesi siguran da si plaćao carinu? Carina bi smela da ide samo na pakete procenjene vrednosti (uključujući troškove isporuke) veće od 50€ (ili beše 100€?). Na sve ostalo ide samo PDV, koji bi ionako morao da se naplaćuje za svaki paket. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 608 Napisano Octobar 1 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, sad gledam racun, PDV je u pitanju. Jos Posta na do doda stotinak din za uslugu naplate. Carinska stopa je 0, samo PDV je obracunat na osnovicu u RSD. Nije nikad do sada bilo ni za skuplje stvari pa me malo iznenadilo, predpostavljam da su poostrili nasi, ili TEMU lobira, ko zna…Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12484 Napisano Octobar 4 Ne silazi, 7293 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Danas su me zvali iz glavne Pošte da provere poštara koji mi je doneo paket sa Alija. Svaki put kad naručujem, uzimam "Standard Shiping" gde ima praćenje. Poštar mi je danas doneo paketić do vrata, potpis i to je to. Posle par sati zovu me iz Pošte da provere da li mi je doneo i kako. Mada malo sam i sumnjičav pravo da vam kažem, čudno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2504 Napisano Octobar 4 ODUSTO OD DIJETE, 2617 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Mene juče zvali iz pošte - paketi su vam ovde tri nedelje da li podižete ili da vraćamo. Ja zblanut, kakvi paketi nemam pojma o čemu pričate. Trk u poštu, 5 min od mene, stojim u redu a ispred mene mlađi par. Ista priča kao i kod mene. I njihovi paketi tri nedelje čame negde i sad se setili da zovu. Neko je napravio neko sranje sa paketima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 4 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ćerci ne stiže paket, ja sam sad naričio nešto što nisam našao na Temu, ako opet ne stigne, precrtavam ali trajno, barem za isporuku u Srbiji i ići ću na Austriju. Za 7 isporuka, koje nisam dobio, ima traking broj, ali ne znači ništa u Srbiji, ne prepoznaje ga pošta. Na reklamaciju aliju, dobijeni su odgovori da su paketići stigli u Srbiju i da vidim sa našom poštom. Da li postoji traking preko koga bi se pratilo u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12484 Napisano Octobar 4 Ne silazi, 7293 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji ali moraš da ideš na standard shiping opciju. Tek tada je kod za praćenje validan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...