abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Momci i devojke... Pogodila me jedna situacija. Rešavam problem koji je pre mene rešen. Vlasnik je operisan na VMA i doterao je motor dan pred operaciju. Nisam mogao ga primim kad je trebalo, pa je doterao na "tudju" reklamaciju. Radio je drugi "majstor". Ono sto sam zatekao je u najmanju ruku sramota. I ugrozava bezbednost i vlasnika i svih na putu. A motor je bukvalno kao nov. Toliko me to pogodilo da nemam reci da opisem. Ali cu da pokusam da prevazidjem. Dakle: 1. Svako ko zeli da mu se uradi zamena ulja i filtera ulja, dodje kod mene i pokaze da je uplatio bar 1000 din za pomoc nekom, ja radim za dzabe. Dobije od mene bar piće uz gratis ruke. Delove donese ili ne. Imam vecinu na stanju u servisu, plati samo delove ako ne ponese svoje. Ako vam ponestane srece u okolini od oko 70 km od Zrenjanina, ja dodjem po motor, napakujem, vozim gde treba ili kod sebe u servis. Ne naplatim nista. Opet je isti uslov. Bar 1000 dingera za pomoc nekom detetu. Za svaku vasu dobrodusnu uplatu cu da pokusam da ispratim time sto cu da dodam. Da razumete jedno: ja ovo sve radim iz ljubavi i ubedjenja, apsolutno nisam imucan, naprotiv. Ali smatram da svako od nas moze da doprinese na bilo koji nacin, da se ljudima pomogne, a pogotovo deci. Neka smo zivi i zdravi, ali i realni. Problemi postoje i kad nas ne doticu licno. Pozdrav i sve najbolje, Ranko 69 18 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E da, izvinjavam se. Nisam napisao kontakt. Izvinjavam se jos jednom: Ranko Drobnjak RPMmoto (jos uvek nezvanicno, nadam se resavanju admistracije u nardnih 10ak dana) Mogu i da fakturisem, nije problem, ako nekom odgovara tako. 23101 Zrenjanin Petra Preradovica 30 0600903000 rankodrobnjak@yahoo.com 13 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Novembar 11, 2022 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti meni kralj. Svaka cast! Ne znam sta bih vise rekao. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Novembar 11, 2022 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, francuz69 je napisao: Koji si ti meni kralj. Svaka cast! Ne znam sta bih vise rekao. Isto biH rekao i jos ranoranilac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7284 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, NIKI said: Isto biH rekao i jos ranoranilac C.. on je kasno lezac. On u 6am ode da spava. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1966 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 1128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ranko,Svaka čast!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ranko, el grande!Ja ne znam da li sam ikad upoznao osobu koja ima više empatije od tebe i koga tuđa patnja boli više. Svaka čast za potez! Pazite da kad odete na servis ne dobijete još pregled komplet motocikla i predočavanje stvari na koje da se obrati pažnja na sledećem serivsu. A ako je čučnuo pored da proveri zategnutost i stanje lanca, baraba, podmazaće ga. I ako čujete nešto sitno, ćutite, da vam i to ne popravi. Ne daj bože da čuje da ste gladni. Ja jednom jaknu nisam mogao da zakopčam. Sent from my M2002J9G using Tapatalk 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Legenda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7284 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ..ja sam zadnji put (budala) prokomentarisao "jao cimi što ti lepa torba" - kaže "ti se sviđa? Poklanjam." I tu kreće prepiranje... Na kraju ja morao da idem kući s novom torbom ili bi se pobili. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Novembar 11, 2022 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Ranko! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Novembar 11, 2022 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi ljudi nam vraćaju veru u život na ovim prostorima. Ranko, hvala ti što postojiš! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1595 Napisano Novembar 11, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Dokazuješ da još uvek ima ljudi a tvoja reakcija će sigurno pokrenuti većinu nas da se više uključimo u akcije pomoći na razne načine i u različitim situacijama. Naklon do zemlje za čoveka sa ogromnim srcem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9822 Napisano Novembar 11, 2022 Ne silazi, 2283 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, i veliko Bravo, za gest ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Novembar 11, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Ranko, bravo Veliki Covece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Novembar 11, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je ljudi u današnje vreme,koji žele da učine, pomognu,samo lična korist i zarada.Zato ovakvi primeri obraduju.Činimo dobre stvari,pomozimo jedni drugima koliko možemo.Moj naklon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4401 Napisano Novembar 11, 2022 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pod hitno dodeliti abarth_maniac titulu viteza. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 11, 2022 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore, srce veliko ko tvrdjava!!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, gebee&co je napisao: Malo je ljudi u današnje vreme,koji žele da učine, pomognu,samo lična korist i zarada.Zato ovakvi primeri obraduju.Činimo dobre stvari,pomozimo jedni drugima koliko možemo.Moj naklon. Novac je nazalost, nužno zlo. I ne mozemo bez njega. Ali on dodje i prodje, najobicniji papir... Hvala vam svima za reci hvale, ali ne radim nista posebno niti veliko. Ovo jedan sitan gest kojim zelim da pokrenem ljude da malo razmisljaju i o drugima i da se podsetimo svi sta je empatija. Svako od nas moze bar neku sitnicu da uradi za drugog bez licne koristi. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Novembar 11, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Sve stoji,novac je potreban,ali ne treba zaboraviti da smo ljudska bića.Svako od nas uvek može da odvoji malo vremena,da kaže, učini,ili nešto podari drugom.Naj lakše je okrenuti glavu.Zato,sa moje strane,uvek ću da pohvalim javno nečije zalaganje,i uvek me obraduje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9742 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 4434 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ово је нешто што нам треба и што треба да се поштује. Скидам капу, само молим те не заборави и твоја деца требају оца, храну, обућу итд... 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 12, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu, imam da priustim detetu sve, makar osnovno.. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 803 Napisano Novembar 12, 2022 Zainteresovan, 494 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onaj odozgo vidi sve, kazem ja koji zvanicno nisam krsten niti neki preveliki vernik. Bilo da si pozitivac ili negativac u zivotu, vrati se onda kad ti je najpotrebnije i te kako(pozitivno ili negativno, svakom po zasluzi). Skidam kapu, jako je malo onih koji bi to uradili ! P.S. saglasan da se abarth_maniac-u i krokodilku(nevezana tema ali covek iskljucivo pomaze mladim motorasima i svima koji pitaju bilo sta sto se tice motora i mehanike) dodele titule BJB vitezova 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 12, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vitez nisam, njih smatram ogromnim. Ja sam obican covek koji zeli dobro. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 12, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Niko se nije javio za servis. Dopunjujem: Ako niste spremni da dovezete motor, dolazim na adresu. Uradim servis, ponesem sav potreban alat i picence. Vase je samo da uplatite gde treba. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Novembar 12, 2022 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i naklon do poda, posebno sto je ovo jos jedna u nizu tvojih humanih akcija i reakcija. Bravooo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...