vasa.93 2635 Napisano Novembar 1, 2022 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, trogodišnja ćera mog bliskog rođaka boluje od leukemije. Prvu borbu je 2020. godine dobila posle sedam meseci hemioterapije. Pre dva meseca bolest se vratila, i hemioterapija i transplantacija koštane srži jedini su lek i nada za njen život. Molim vas, ako ste u mogućnosti, pošaljite koju poruku ili uplatu. Hvala! Sofija Karadžić (1368) - Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar Šapić WWW.BUDIHUMAN.RS Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Sofiju Karadžić (2019) Sofija... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5605 Napisano Novembar 1, 2022 Drug član, 1990 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Novembar 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Po ko zna koji put, živote, vrećo govana! Uplaćeno! Promenio Novembar 1, 2022 član ProMaster 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Novembar 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Poslao Promenio Novembar 1, 2022 član Markone88 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Novembar 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Исто, 'ајмо сви по бар један смс. Promenio Novembar 1, 2022 član Marko05 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5500 Napisano Novembar 1, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Novembar 1, 2022 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10297 Napisano Novembar 2, 2022 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Poslao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15658 Napisano Novembar 2, 2022 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1808 Napisano Novembar 2, 2022 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8072 Napisano Novembar 2, 2022 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Уплаћено! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22156 Napisano Novembar 2, 2022 Integrisan, 9545 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ucestvujem naravno koliko mogu materijalno, saljem i jaaaaku zelju, emociju koja nebo pomera. Roditelj sam, deci zelim samo osmeh i zdravlje, sve me resto kao zemljotres presece i unistava. Dusa malena... 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Novembar 2, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Poslao.. Nazdravlje! Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Novembar 2, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Novembar 2, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja malo da pomognem. Ako je neko zainteresovan da kupi nosac za moto opremu (model za 1 kacigu)po ceni od 2500din,nek novac uplati za Sofiju a ja mu poklanjam nosac ,placa samo postarinu. Kako izgleda nosac mozete videti ovde na forumu u oglasima ili na KP link https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/ostalo/nosac-moto-opreme/oglas/142629190 Promenio Novembar 3, 2022 član Eol 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3396 Napisano Novembar 2, 2022 Drug član, 287 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Bože, pomozi i ti... Sve najbolje Sofija!!! Poslao poruku, još više želje za oporavak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Eol je napisao: Evo i ja malo da pomognem. Ako je neko zainteresovan da kupi nosac za moto opremu (model za 1 kacigu)po ceni od 2500din,nek novac uplati za Sofiju a ja mu poklanjam nosac ,placa samo postarinu. Kako izgleda nosac mozete videti ovde na forumu u oglasima ili na KP link -> KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Ne mogu da otvorim link, trazi logovanje. Daj neki screenshoot ili slicno, samo da vidim sta je, ali sta god da jeste, racunaj da sam uzeo. Lep gest i ja cu da ga ispostujem, a i pratim tako sto cu nesto ja da ponudim kao ti ovo. Samo da smislim sta. SMSove saljem redovno, ali mi to tako deluje sitno. Ovakvim gestovima mi se malo povrati vera u dobre ljude, a ovde ih barem ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac Ovaj nosač je u pitanju: @svi Hvala vam od srca, dobri ljudi!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1596 Napisano Novembar 3, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Novembar 3, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, abarth_maniac je napisao: Ne mogu da otvorim link, trazi logovanje. Daj neki screenshoot ili slicno, samo da vidim sta je, ali sta god da jeste, racunaj da sam uzeo. Lep gest i ja cu da ga ispostujem, a i pratim tako sto cu nesto ja da ponudim kao ti ovo. Samo da smislim sta. SMSove saljem redovno, ali mi to tako deluje sitno. Ovakvim gestovima mi se malo povrati vera u dobre ljude, a ovde ih barem ima. @abarth_maniacEvo @vasa.93je stavio sa foruma link a ja sam ispravio ovaj za KP pa probaj da otvoris...ako si zainteresovan salji mi podatke za kurirsku sluzbu da ti posaljem.Hvala za pomoc za malu princezu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava89 51 Napisano Novembar 3, 2022 U prolazu, 30 postova Motocikl: Kawasaki Ninja 1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak! Uplaceno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9874 Napisano Novembar 4, 2022 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Novembar 5, 2022 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi put nam za 2 godine izmiče tlo pod nogama: Sofiji (3) se leukemija vratila, spas je u transplantaciji WWW.TELEGRAF.RS Pre oko dve godine, u novembru 2020. godine, Sofiju (3) su mama i tata odveli kod pedijatra jer su mislili da... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Novembar 6, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato! Tuga Majko Božija. Daće Bog sreće, zdravlja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Novembar 8, 2022 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Placanje za Sofiju.pdf Potvrda uplate za nosac. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...