Andrej_Hotstepper 7141 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 2/3/2023 at 12:07 AM, BaneNS said: Ima u salonu jedan DT 360 narandžast sa mat crnom. Lep motor, ali je širok u pm. Nikako mi nije za grad, sa njim se teško provlačiti između kola. Ja sam na Agility dobio popust 400 eura i 50 eura na kofer. Bio je i 400-tka i 550 u salonu, jedan mat crni, drugi plavo crni naravno mat... Kažu u modi je ta mat... Ja je ne volim... Ali stvar ukusa. Evo 360 pored mog... 6.600 eura. Mat je najveća glupost koja postoji. Da ne kažem da je moj bio mat crni, boja koja je ubedljivo najgora za živeti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 62 Napisano Februar 5, 2023 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni Bela stoji svima brutalnoJa hteo da cekam belu,kaze prodavac Mat je sad u modiI bolje uzimaj nego da cekasrekoh hajde,Mada sad mnogi izbacili Mis SivuAla je dobra boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Februar 5, 2023 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da... Svi dileri forsiraju mat. Ja sam i kola kupio bela, najlakše za održavanje. I kada zezneš lako se ofarba. Kod mat ne vredi, nema popravke. Tj. ima, ali se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ali zato super izgleda po instagramima, dok je novo. Lajkovi samo pljušte... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 5, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BaneNS je napisao: Pa da... Svi dileri forsiraju mat. Ja sam i kola kupio bela, najlakše za održavanje. I kada zezneš lako se ofarba. Kod mat ne vredi, nema popravke. Tj. ima, ali se vidi. žv li si ,što se ne javljaš, sad si prešo u skuter sektu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 26, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel se neko vozao ovih par toplih dana. Kakva su iskustva u novoj sezoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Februar 26, 2023 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Baš danas komentarišem kako sam zahvalan što nam je vreme dozvolilo da vozimo skoro ceo Januar i Februar.Meni su iskustva pozitivna , uvek zimske rukavice i kecelja bez obzira na sunce i sve 5.Vodim malo računa u krivinama zbog temperature i vlažnosti asfalta ali opet ja i ne jurim bog zna šta brzo.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 62 Napisano Februar 26, 2023 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Cela prosla nedeljamilina za voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Februar 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I ja vozim od polovine februara, ništa daleko, ali redovno. Danas sam preskočio, zbog zahlađenja. Kad nam je klima poludela, mogu da budu lošiji vremenski uslovi u martu i aprilu, nego što su bili početkom godine. Promenio Februar 26, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Februar 26, 2023 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li biti kod nas u ponudi novi agiliti s 125? Ili će i dalje da prodaju stari model... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Februar 26, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco.rs obično najave stavlja na svojoj facebook strani. Jel ovo novi ili stari Agility 125? https://www.facebook.com/kymco.rs/posts/pfbid04UVTewJReuffzm7rYXvxoGLdrW4jqYpjJGVzG1YESASbRyY75JrCKpvcJ1m4mfSdl?__cft__[0]=AZXJ2bOUOJ187tDNu9lAy0GVauEABmdhGtvesYU7sjiHNOK26c0k7A81QIInp03J5oOxpnUNFkSnUqX6QH4TYSDlfFn0k4mjNLlCzOTNTULAeH-KRFdhtqIrohjPh4Csi4F26WEZtng-Go8cumcQ-xIjuLzRl_6PVldH_RvHom1tK2srBaEi2J6xFTRsPFI5rSZV21Xmwsha0R9ZZBVBOeFz&__tn__=%2CO%2CP-R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Februar 26, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je stari agility,novi ima oznaku s. Jači je za 1,5 konja i redizajniran je,dok je i tabla elektronska. Sasvim fino izgleda,samo ga još nema kod nas. http://www.polovniautomobilioglasi.com/d/motocikli/kymco/6e89d-kymco-agility-125-s-18203448 Promenio Februar 26, 2023 član Imeiprezime 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Februar 26, 2023 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Uvoz je u martu, treba zvati Kymco pa ih pitati. Tako su mi rekli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Februar 26, 2023 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan E da... Kako održavati akomulator preko zime? Jel ima Agility neki džek za to ili mora da se skida? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Februar 26, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan U uputstvu piše da je preporuka se skida klema ako se ne vozi duže od 15 dana. Ja nisam skidao, a prezimeo je već 2 zime bez problema. Doduše, najduže da je bio nevožen nešto preko 30 dana. A pali iz prve kao i kad je vožen. Agility 300 ima na displeju i voltmetar, što je zgodno da lako ispratiš ponašanje kako radi, na leru, kad puni itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Mart 8, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan U Hrvatskoj, novi lepi XCiting 2023 - 8.299 € Kod nas još nije stigao. https://kymco.hr/cjenik/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Mart 8, 2023 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, uvoz kraj maja, početak aprila. Bio sam pre neki dan tamo, pa mi rekli. Tada će i cenovnik biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Mart 8, 2023 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @bakicama bezobrazni su bre sa cenama svi ,treba čuvati i održavati svoj skuter što više čovek izdrži.Skuteri su poskupeli više nego automobili.Love u mutnom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Mart 12, 2023 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/8/2023 at 11:13 PM, Džim Džarmuš said: @bakicama bezobrazni su bre sa cenama svi ,treba čuvati i održavati svoj skuter što više čovek izdrži.Skuteri su poskupeli više nego automobili.Love u mutnom. Uzasno koliko su skocile cene skutera, kao da ih od zlata prave. Forza 750 otisla na 12000e, xciting na preko 8000e, a ovaj kymco ak550 premium sto najavljuju u martu, verujem da ce biti skuplji cak i od forze 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Dekii46ako se dobro sećam10 400€ je ak 550 u novom cenovniku.Skoro kao forza 750 .Ludilo mozga -Jelena Rozga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Mart 13, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo skroz načisto . Najjeftiniji novi auto u Srbiji danas je otprilike FIAT PANDA 1.0 BSG HYBRID 70KS - 13.590 €. 2021-e je koštao 9.960€. Osnovni Renault Clio 65 KS - 15.490€ itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 62 Napisano Mart 15, 2023 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Navalite Jos Malo I nestaloTmax tech skoro 17000$,, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Mart 15, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan U Grčkoj Kymco pojeftinio. Priča je da je pojeftinio prevoz kontejnera sa istoka, pa da to utiče na cenu. https://kymco.gr/protinomenos-timokatalogos-kymco/ DT X360 je kod nas skuplji 1.000€, bar po aktuelnom cenovniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Mart 15, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan E vidis, ovo mu je vec realna cena. Da je ta cifra kod nas pa i da se zaletim. Promenio Mart 15, 2023 član francuz69 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7141 Napisano Mart 15, 2023 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Grci sirotinja... Nisu oni bogati ko mi. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...