nesa841 62 Napisano Januar 20, 2023 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Korto Malteze je napisao: Hmm... jel tolika razlika? Mislim, meni i sada pali na keca, što bi rekli. Meni uskoro ide prvi servis, takodje. Mogu da tražim/pitam u servisu da li imaju i šta bi koštalo da se zameni? Sent from my Mi 9T using Tapatalk Kod mene u knjizici pise NGK fabricka I zamenski model Iridiumske,u Mass kompani koliko se secam Dali 1600,1800 din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Januar 21, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.1.2023. at 11:37, boza_kg je napisao: To je korektna cena. Ali, šta je sa migavcem? Cekam i dalje. @slobasuper9 Da nisi mozda saznao gde je zapelo u dolasku delova? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 62 Napisano Januar 23, 2023 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda samo u Srbiji distribucija za Sym ide usporenopricam sa deckom Italianom inace zet od komsijeSym u Italiji Ima bas Dobru reputaciju I bas cenjen,cak u prodaji kolje se sa piaggiom,Kaze Italijani imaju samo reci hvale sto se tice I servisa I rez delova,macina za primerCudi se Kako kod nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Januar 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da su to problemi koji prate start na trzistu, jer je euro summar manje vise tek poceo da radi sa sym. Ali ako ovako budu radili, ugrobarice sami sebe. Ja sad ne mogu nista da uradim, jer zbog garancije moram kod njih da cekam deo. Kad sam bio tamo pred redovni servis, rekli su mi da im delovi dolaze jednom mesecno, do jednom u mesec ipo dana, a do sad je vec skoro 2 meseca proslo od kad je migavac narucen. Promenio Januar 23, 2023 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4665 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 3583 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako dela zaista nema na stanju, teško da možeš išta da uradiš nego da čekaš. Ali, ako imaju na lageru drugi CRUiSYM, neka lepo skinu migavac sa tog skutera i neka ga ugrade tebi, pa nek oni onda čekaju deo. To je najmanje šta mogu da urade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 62 Napisano Januar 23, 2023 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo cudno sto Sam 15dana cekao obicne plocicerekao Sam I'm sta da Nesto u sezoniizgleda piaggio za Srbiju je uvoznik br1,Ovi svI drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2141 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 965 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ovako. Što se tiče skidanja sa drugog skutera, slaba vajda, nema cruisym ni jedan sem testnog trenutno. Što se tiče Italija vs Srbija, upravu si, u Italiji SYM kao i u Grčkoj drži ozbiljan deo tržišta. Što se tiče kašnjenja dela,mislim da nije do nas,trebalo bi da je poručen. Svakako mi se javi na PP sa imenom i prezimenom da proverim u servisu šta se dešava sa tim.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 182 Napisano Januar 23, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozemo se mi porediti sa italijanskim trzistem. I sam sam video jako puno SYM na ulicama Rima i drugih italijanskih gradova, dok su u salonima izlozeni ravnopravno sa ostalim modelima i markama. Utisak mi je da tamo Honda dominira, barm sto se tice gradskih skutera. Nadam se da ce ovde da se poboljsa situacija sto se tice servisa i rezevnih delova, u suprotnom dzaba im kvalitet i konkurentni modeli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 62 Napisano Januar 23, 2023 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovako nastave kljuc I'm neginekoliko Sam cuo lepu kolicinu su prodali za jednu sezonu,hajde da kazemo prva godina pa da razumemo inace Ako nastave ovako sve manje kupaca ce bitisezona dolazi a Oni da nemaju od svakog modela jedan u delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 62 Napisano Januar 23, 2023 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan SLOBO reagujutuvi I'm u glave Kako da rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Januar 23, 2023 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Bez migavca vozilo nije tehnicki ispravno za upotrebu. Ima li smisla konsultovati advokata jer je skuter u garanciji pa neka izvole neka ti daju zamesko vozilo ili neka se snadju kako umeju. Meni je prijatelj koji je u poslu sa delovima i servisima odavno rekao da je Suzuki najbolji auto na svetu.Na pitanje zasto,kaze pa ko ih odrzava oni su izgleda neunistivi jer ti serviseri niti ista znaju niti znaju da poruce deo po katalogu.Bilo je tu mnogo detaljnijih prica koje nisam zapamtio. Izgleda da je u pravu. Probaj mozda u Trio Motor u NS,oni nisu uvoznici, prodaju SYM skutere ali mozda delove sami nabavljaju a daleko su profesionalniji (opet po prici tog mog prijatelja a nemam razloga da mu ne verujem). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Januar 24, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Trio Motor, rekli su mi da porucuju sve delove preko euro summara, jer je eurosummar jedini uvoznik za sym. Probacu prvo uz pomoc kolege Slobodana da resim problem, verujem da je zastoj izmedju fabrike i Srbije. Promenio Januar 24, 2023 član djpesic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 182 Napisano Januar 24, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, DeepDrunk je napisao: Bez migavca vozilo nije tehnicki ispravno za upotrebu. Ima li smisla konsultovati advokata jer je skuter u garanciji pa neka izvole neka ti daju zamesko vozilo ili neka se snadju kako umeju. Vrlo zanimljivo glediste. Nisam najsjajniji sa pravnim zajebancijama, ali ovo mi zvuci dosta logicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15611 Napisano Januar 24, 2023 Integrisan, 9273 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Čim toliko dugo nije resen problem ili nema dela u fabrici pa samim tim eurosumar ne može povući ili eurosumar čeka da skupi dovoljnu kolicinu robe za porucivanje. Transport je nekad bio skup, mogu misliti koliko tek sada košta. Obicno je feb/mart mesec kad se povlači veca kolicina robe ne bi li start sezone bio bezbedniji. Verovali ili ne, 2010 kolege su mi narucili delove (za mog Satelisa) preko kolega iz BiH, tačnije Pezola iz Bijeljine jer je Verano bio u krizi i to dobroj. Ja koji tu radim nisam mogao dobiti deo...sta dalje da pričamo. Ali eto nadje se rešenje. Pošto sam svakako isao na tu stranu 2, 3 x godisnje, svratio i uzeo potrebno, resio problem. Eurosumar finans. nije sigurno u problemu, verujem da cekaju da skupe robu za korpu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2141 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 965 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika nema deo na stanju. Glupo je al je tako. Svakako ćemo rešiti problem kolegi.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 62 Napisano Januar 24, 2023 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika nema deoKako sklapaju skutere I salju distributerima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Januar 24, 2023 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa je prednji desni pa i nije velika opasnost.Da je levi ili neki zadnji ne bi valjalo.Ne znam koliko to kosta da se poruci iz IT ili Gr ali je slanje papreno.Iz italije da porucim vetrobran shiping mi je skoro 50 EUR ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4665 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 3583 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad kupujete kineze Povišeni Givi vizir za moj Kymco sad košta 39€ + 13€ poštarina sa www.tradeinn.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15611 Napisano Januar 24, 2023 Integrisan, 9273 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, nesa841 je napisao: Fabrika nema deoKako sklapaju skutere I salju distributerima Ništa čudno, retko ali isto zna se desiti i pjađu za neki deo. Privremeno moze zalepiti led traku u narandzastoj boji, povezati na instalaciju. Ružno i glupo do bola, biće ako nista drugo funkcionalan u saobraćaju. Ili da se popravi kvar o svom trosku pa dogovori sa servisom refundaciju kad dodje vreme za redovan servis. Malo jedni drugima izadju u susret i resen problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4665 Napisano Januar 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 3583 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kod ovog SYMe migavac u sklopu retrovizora na kormanu, ovako? Ako dobro tumačim, levi kao deo, online košta 90€, a desni 105€. Plus poštarina, carina i PDV. Bokte! HANDLE GRIP for SYM CRUISYM A 300 (LV30W2-EU) (M1) 2021 # SYM - Online Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-SYM.COM Promenio Januar 24, 2023 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Nisam se setio da budzim nista, posto je skuter u garanciji, ali je ideja dobra. U svakom slucaju, imam nacelni dogovor sa servisom, uz pomoc kolege Slobodana, pa cu javiti ovde kad se bude realizovao. @boza_kg Upravo tako, to je taj led migavac u retrovizoru. Mislim da su svi led migavci skupi u 3 lepe. Ne smem za moj auto ni da pomislim koliko kosta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4665 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 3583 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam baš, nedavno sam menjao levi migavac u retrovizoru na Reno Meganu, zamenski, ali beše jeftino skroz, zaboravih koiko tačno, ispod 20€. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda masovnost proizvodnje diktira cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4665 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 3583 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je sigurno, ali i "politika cena" je tu najbitnija. Gledam cene delova na ovom BIKE-PARTS-SYM, pa to je stvarno preterano. Drastično su veće od Kymca recimo. E sad, distributeri imaju velike rabate, i pitanje je pod kojim uslovima će Sumar prodavati. Ako se drže ovih zvaničnih cenovnika, biće zaista kao što kaže @Satelis - "dala baba dinar da uđe u kolo, a dva da izađe" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas u eurosummaru, zamenili su migavac, i stavili ispravan sa testnog skutera. Hvala @slobasuper9 za cimanje. Nadam se da vise nema fabrickih bagova 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...