Blackened 583 Napisano Septembar 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa potrosnja, meni CB500X toliko trosi (4l prosek), je l' koristis tih 90KS, ides li do 10K rpm ? A koliko trosi po board-u kada odrzavas 130-140kmh, deluje da su prilicno dugacke brzine, sto je super za potrosnju na autoputu, a i generalno. Promenio Septembar 17 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Septembar 17 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Blackened said: Bas lepa potrosnja, meni CB500X toliko trosi (4l prosek), je l' koristis tih 90KS, ides li do 10K rpm ? A koliko trosi po board-u kada odrzavas 130-140kmh, deluje da su prilicno dugacke brzine, sto je super za potrosnju na autoputu, a i generalno. 10K? Moj ima samo 5K Na 130-140 nešto iznad 5, samo što 140km/h na board je 130km/h po GPS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Septembar 17 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To je i ok potrosnja, po bordu se vrtim 3.5-4l tako da nije velika razlika. Samo sam ga jednom vozio i nije mi ostavilo utisak da ide za tih 90ks, da li sto je udoban i bolja zastita od vetra ne znam. Nekad mozda bude TA moj drugi motor. Hvala za info. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Septembar 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, godovic said: 10K? Moj ima samo 5K Na 130-140 nešto iznad 5, samo što 140km/h na board je 130km/h po GPS Sta 5K, to je jedva 35-40ks :). sva snaga mu je od 7-10K, zavrti ga malo, bas ima zanimljivu krivu snage, kao sportski motor. Pa da, po GPS-u tako i na CB500X. 140kmh, niskih 5 l/100km. Promenio Septembar 17 član Blackened 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 225 Napisano Septembar 17 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja je vrlo individualna stvar, isto kao i da li ide... Moj ce za koji km da kucne 19k i ispod 4,5l proseka nikad nije trosio na turama, u gradu ga ne vozim, samo kad moram da prodjem. Ima taman gasa za te kubike i konje, putovanja u verziji vozac + prtljag su mu bas lagana, konje ne diram za sad, vrlo veseo motor kad se zavrti. Zamerka mi je dugacak prenos u nekim situacijama pa sam porucio 15 prednji lancanik da probam, dosta vozim i van puta i tu mu fale malo bolji odnosi da iscupa iz teskobe, bas cu javiti utiske. Sledeca sitna zamerka vesanje, preko zime mozganje da se ubace malo jace opruge i tjuniraju fabricki ventili, (ja sam oko 90kg sa opremom na sebi), koliko je moguce bez "vecih" prepravki i investicija, srednja budzet varijanta, da nije kupovina novih stapova i amorta, to mi vec ne treba, nisam Kirian. Inace je pesma, ovo je jako realan motor koji se prelepo vozi i odlicno sluzi u 95% situacija, jer idealno ne postoji. Promenio Septembar 17 član SrdjanRadivojev 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Septembar 18 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ga nekih pola sata po Nbg-u, po ulici, nasipu, odusevilo me kako je mekano i lagan motor, da sam ga vozio ceo dan mozda bi se nesto oko utiska promenilo ali za to kratko vreme sam se odusevio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Septembar 26 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ajde da vas zamolim, mala pomoc. Gde bi moglo da ima na stanju skid plate za Transalp XL750.. Ispala neka voznja, a nisam skroz spreman jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, godovic said: Drugari, ajde da vas zamolim, mala pomoc. Gde bi moglo da ima na stanju skid plate za Transalp XL750.. Ispala neka voznja, a nisam skroz spreman jos Aluminum engine guard for the Honda XL750 Transalp (22-). SW-MOTECH.COM Engine guard developed by SW-MOTECH for the Honda XL750 Transalp (22-) Burnout uvozi Sw Motech Kontaktiraj njih, e sad koliko se ceka to moras proveriti sa njima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Septembar 26 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @Baniša 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Septembar 26 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan MotoKultura Skopje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 227 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ga imati verovatno krajem sledeće nedelje ili za dve nedelje. +16% u odnosu na cenu sa sajta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 225 Napisano Septembar 26 U prolazu, 48 postova Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan @godovic drugarski savet iz prve ruke Ako biras samo skid plate (bez crash barova), biraj neki koji stiti pumpu za vodu sa leve strane, to mu je ranjivo isto kao i onaj glupavi karter, na prvom prevrtanju na levo ako nemas zastitu, kuciste pumpe za vodu ce da se osteti, glupavo je dizajnirano mnogo strci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Septembar 26 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan @godovic drugarski savet iz prve ruke Ako biras samo skid plate (bez crash barova), biraj neki koji stiti pumpu za vodu sa leve strane, to mu je ranjivo isto kao i onaj glupavi karter, na prvom prevrtanju na levo ako nemas zastitu, kuciste pumpe za vodu ce da se osteti, glupavo je dizajnirano mnogo strci.Nisam obratio pažnju, baš ću da pogledam sutra. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi Amater 13 Napisano Octobar 1 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: EN500A, XL750 Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se grupi i temi. Krajem oktobra vlasnik godinu dana, blizu 14.000km, potrošnja 4,3l. Zadnja guma pri kraju, zadnje pločice ostala još jedna trećina. Putovao u dvoje sa prtljagom 1200km, vozim po gradu kad god ne moram kolima, do sela na dvadesetak km dva puta nedeljno… PRE ZA DO VO LJAN! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1454 Napisano Octobar 1 Drug član, 831 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, mislim da smo se sreli u 555 na Rudniku pre dvadesetak dana. Transalp je kompletan motor definitivno, za klasu iznad ostalih iz istog segmenta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 28 Napisano Octobar 1 (promenjeno) U prolazu, 62 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Surovi Amater je napisao: Zadnja guma pri kraju, zadnje pločice ostala još jedna trećina. Baš elegantno deluje u ovoj boji. Jel nov bio? Posle 14kkm ovo potrošeno? Promenio Octobar 1 član Kkovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi Amater 13 Napisano Octobar 2 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: EN500A, XL750 Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Kkovic je napisao: Baš elegantno deluje u ovoj boji. Jel nov bio? Posle 14kkm ovo potrošeno? Nov, nov. Kad sam video da je cena zadnjih pločica preko 16k rsd možda i promenim stil vožnje Važna napomena. Motor mi nije ulazio u uži izbor za kupovinu dok ga nisam video uživo i seo na njega. Nisam ga probao pre kupovine. Promenio Octobar 2 član Surovi Amater Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Octobar 2 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To mozda u ovlascenom, pogledaj negde TRW sinter, uzeo sam za Nc, ne secam se tacno al nesto oko 3k su bile. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi Amater 13 Napisano Octobar 2 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: EN500A, XL750 Transalp Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, RankoBg87 je napisao: To mozda u ovlascenom, pogledaj negde TRW sinter, uzeo sam za Nc, ne secam se tacno al nesto oko 3k su bile. Da, da u ovlašćenom. Utiče li na garanciju zamena kočionih pločica van ovlašćenog servisa?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Octobar 2 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, zameni sam ih bukvalno na 6k a mozda i manje, sam ugradio maglenke, niko nista nije rekao. Pogledam posle da li su iste kocnice pozadi pa saljem sifru za TRW. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 47 Napisano Octobar 2 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam cak ni zamena auspuha ne utice na garanciju. Ako bi se i grana zamenila, onda bi uticalo. Vrlo su lagani po tom pitanju Ja nisam jos dobacio na 14k km ali sam na blizu 8. Isto vidim da mi je zadnja guma pošteno potrošena. Ja ga em garim, em sam težak, em ne motor natovaren dodatnom opremom.Koje gume predlažete za sledeće?Tražim nešto što bi bilo dobro i za off i za asfalt.Gledao sam dunlop trailmax, ali sam cuo da se brzo trose po asfaltu...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 47 Napisano Octobar 2 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam cak ni zamena auspuha ne utice na garanciju. Ako bi se i grana zamenila, onda bi uticalo. Vrlo su lagani po tom pitanju Ja nisam jos dobacio na 14k km ali sam na blizu 8. Isto vidim da mi je zadnja guma pošteno potrošena. Ja ga em garim, em sam težak, em ne motor natovaren dodatnom opremom.Koje gume predlažete za sledeće?Tražim nešto što bi bilo dobro i za off i za asfalt.Gledao sam dunlop trailmax, ali sam cuo da se brzo trose po asfaltu...Sent from my iPhone using TapatalkDoduse, da nisam imao udes u oktobru i pauzu u voznji do marta kad sam uzeo novi identican, verovatno bih bio i preko 14000 km Moram reći da se sve slažem sa kolegom po pitanju motora. Ja nemam ni jednu krupniju zamerku.Planiram da mu menjam auspuh i voleo bih da mu stavim neko ozbiljnije vešanje pozadi.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Octobar 2 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danlop trail max zaobici, cak ni najgorem neprijatelju ne bi preporucio. Metzeler ima dobrih guma, drugar hvali Danlop Mutant, vozi na KTM-u, vozio s njima i TET, na GS-u Miselin anakee kaze da ne drze kao Road 6 i da ce ih skida. Sto se tice plocica vidim da su oko 30-40 eura, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5263 Napisano Octobar 2 Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, RankoBg87 said: Danlop trail max zaobici, cak ni najgorem neprijatelju ne bi preporucio. Zašto? Jel si ih vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1454 Napisano Octobar 2 Drug član, 831 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim svi dileri opicili po nekim popustima, ne bi bilo lose kad bi se i ovi iz Honde zajebali da malo skinu cenu. Ja sam samo seo na motor i legao mi je fenomenalo. U agregat i ciklistiku ne sumnjam, Honda je to. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...