Motorcyclist 18413 Napisano Mart 17, 2024 Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 361 Napisano Mart 19, 2024 U prolazu, 83 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Od 1og feb presao 5,5k i pre neki dan vratio sa prve malko duze voznje od 1350km, bas dobar motor sve u svemu. Za neku realnu pricu je savrsen, uvek moze vise konja, vise ovog ili bolje onog ali je trik da svako pronadje sebi zisku mimo specifikacija na papiru ili yt recenzije. 16 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2013 Napisano Mart 25, 2024 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1025 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nov stanar u mojoj garazi 12 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1873 Napisano Mart 26, 2024 (promenjeno) Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 3. 2024. at 19:37, Motorcyclist je napisao: Bio na sajmu i dobro osmekao oba motora. Transalp je bar tri puta bolji od Stroma 800. Samo morate uzivo da vidite oba da bi vam bilo jasno o cemu pricam. Novi Transalp na ekranu izgleda nekako mrsavo, nedoreceno, a u realnosti je preozbiljan motor, mozda mi se i najvise svideo na celom sajmu, uz Suzuki GSX1000 GX koji je kategorija Totalnih perverzija. Polozaj sedenja, aerodinamika, zastita od vetra, kvalitet izrade, ma nisam mu nasao manu osim malo vecih gabarita za moje predispozicije (172cm, ,80 kila). Stara kolor sema koja podseca na duh proslog vremena. Ma prava bombona. Dok je Strom 800 totalno nedorecen motor. Pogotovu kad sednes na njega. Ako mene neko pita - cist Suzukijev promasaj koga samo moze slavno ime da izvadi. Ni prici mladjem i starijem bratu koji imaju jasno definisanu crtu kome piripadaju i cemu su namenjeni, uz dokazanu pouzdanost. Da Transalp sa cenom nije probio magicnu cifru od 10.000 verovatno bi se prodavao na slepere. Ovako klot za 11300 plus malo opreme izadje na ozbiljnu cifru, a za te novce na trzistu ima mnogo toga da se izabere. Promenio Mart 26, 2024 član Gile 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7803 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 3218 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Da da.. Isti utisak od A do Š... A dođe klot klot. Nego... Voge 900dsx... Ono ne znam kako pobetiti. Iko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1873 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Andrej_Hotstepper je napisao: Da da.. Isti utisak od A do Š... A dođe klot klot. Nego... Voge 900dsx... Ono ne znam kako pobetiti. Iko. I to se slazem. Voge 900 DCX je definitivno najprijatnije iznenadjenje za mene na celom sajmu. Opusteno na njemu moze da stoji ime bilo kog od poznatih proizvodjaca, ne bi niko posumnjao da je podvala. Odradjen tacno i dizajnerski, dobri materijali, dobra zavrsna obrada, top komponente. Sto neko rece samo klimu nema od opreme. Motor za svaku preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 361 Napisano Mart 26, 2024 U prolazu, 83 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan 6k za manje od dva meseca, jos nisam isao na ozbiljnu turu da bi zaista nabio km a cesto zavrsi ovako: Inace, dosta sam sretao kineza na voznjama po sumama, ali rade za RTB Bor uglavnom.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 957 Napisano April 12, 2024 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nemam mnogo iskustva, pitao bi neko šta bi moglo da izazove vibracije kad krećem polako? Ne mogu da objasnim gde, možda kutija kvačila, možda loša mešavina goriva, možda lanac... Kada prebacim iz neutralne u 1. brzinu i polako otpustim kvačilo i kad počnem polako da se krećem, nakon neki metar - dva, javlja se neka vibracija koju ne mogu da objasnim. Kad krenem „normalno“ – ne prebrzo, ništa od toga ne mogu da primetim. Ima nekih 5-6 umerenih vibracija i posle motor ide lagano. Vibracija se javlja u sve modove vožnje. Inaće motor je još u break in - ima oko 350km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 722 Napisano April 12, 2024 Zainteresovan, 439 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da li je vibracija u trenutnku kada kvacilo "hvata" samo, ili kada si vec skroz pustio kvacilo i krenuo u prvoj? Sumnjam da je gorivo, primetio bi po radu/zvuku motora onda nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2971 Napisano April 13, 2024 Drug član, 1286 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje da je do kvačila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1780 Napisano April 13, 2024 Drug član, 832 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje da treba neko drugi da ga proba ...Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3398 Napisano April 13, 2024 Drug član, 1972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam iz salona sa nesto malo km, sve je islo glatko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 957 Napisano April 13, 2024 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam se provozao, na hladan motor nema vibracije, ili bar nisam mogao da primetim. Iznad 80 stepena vec počinje. Ima i bez gasa, a ima i sa malo.Spored mene vibracija je u momentu kada zalepi.Pokušao sam da podesim kvačilo - nema promene. Gorivo, bar do sad, je bilo dobrog kvaliteta i nisam odavno čuo neko da se žali na to.Mozda kada se ulje ugreje kvacilo proklizava ako je to uopšte moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano April 13, 2024 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Proklizavanje i kad trese su dve razlicite pojave. Motor je pod garancijom, ne znam zasto lupas glavu, prijavi salonu problem, neka oni resavaju. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6295 Napisano April 16, 2024 Drug član, 2141 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Rajan po navici bez dlake na jeziku: 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2914 Napisano April 16, 2024 Drug član, 1463 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ga odgledah, odličan kao i uvek. Ali ako sam ga dobro razumeo, na kraju glavna zamerka se odnosi na verziju za severnoameričko tržište?Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 722 Napisano April 16, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 439 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan To su spomenuli kao manu za USA (ali moze ECU za USA trziste da se odradi i dobije svih 90ks), sportski motor mu je i najveca prednost. Zamerke su im: - Unutrasnje gume, to je i jedina glavna mana, ostalo manje vise - dizajn, malo reciklaza cb500x i nc700 - nema cruise control - Polozaj kartera - Malo manji rezervoar nego na starijem Transalpu Promenio April 17, 2024 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18413 Napisano April 16, 2024 Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3403 Napisano April 16, 2024 Drug član, 1368 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan "In Europe, the XL750 Transalp’s 755cc Parallel-Twin claims a peak output of 67.5 kW at 9,500 rpm, which translates to about 90.5 hp. For U.S.-bound models, however, we can confirm the Transalp will claim an output of just 62 kW at 8,500 rpm, or 83 hp." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6295 Napisano April 17, 2024 Drug član, 2141 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist a da pogledaš makar poslednja 2 - 3 posta u temi pre postovanja ? @Blackened ono što sam ja shvatio kao glavnu zamerku je veštačko "oslabljivanje" modela, ne samo u smislu agregata, da ne bi remetili prodaju Afrike. Recimo baš zato je pomenuo tempomat. Jer motor već ima ride by wire, i onda je vrlo lako i jeftino da se doda i tempomat. Ali onda se smanjuje razlika između njega i skupljeg modela. U pitanju je cela filozofija, verovatno ima još takvih stvari. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18413 Napisano April 17, 2024 Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, živke said: @Motorcyclist a da pogledaš makar poslednja 2 - 3 posta u temi pre postovanja ? @Blackened ono što sam ja shvatio kao glavnu zamerku je veštačko "oslabljivanje" modela, ne samo u smislu agregata, da ne bi remetili prodaju Afrike. Recimo baš zato je pomenuo tempomat. Jer motor već ima ride by wire, i onda je vrlo lako i jeftino da se doda i tempomat. Ali onda se smanjuje razlika između njega i skupljeg modela. U pitanju je cela filozofija, verovatno ima još takvih stvari. Izvinjavam se, prevideo sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6295 Napisano April 17, 2024 Drug član, 2141 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ko radi taj i greši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 90 Napisano April 17, 2024 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cela poenta svih sto imaju zamerke su, koliko sam ja shvatio, zamerke na politiku poslovanja honde vise nego na sam motocikl.A to je da se prodaje kao potpuna klotara i da je gomila stvari dodatna oprema koja ne mora ili da cakni nema nekih opcija uopste (tubeless gume, cruise control...)Ali na sam motocikl ja jos uvek nisam procitao konkretne zamerke.Moje zamerke kao vlasnika jednog evo sad ce jos malo pa godinu dana su far i suspenzija. I jedno i drugo je moglo biti bolje.Da, slazem se da bi bilo mnogo bolje da su tubeless gume i da ima tempomat. Ali kao sto neko rece, najverovatnije su na tome zakinuli da bi to imao samo najboljini najskuplji model.Dakle problem je u trzisnoj politici honde a ne u samomom motociklu.Ja sam motociklom prezadovoljan u svakom smislu za odnos cene i onoga sta dobijes za te pare.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 361 Napisano April 28, 2024 U prolazu, 83 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan I neplanirano vozio po snegu Rozaje Kula Pec.. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6295 Napisano April 28, 2024 Drug član, 2141 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh kakva vožnja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...