Blackened 646 Napisano Novembar 16, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 208KG wet deluje korektno, izmedju cb500x i nc750x: 9KG vise od cb500x-a (i laksi 6kg od NC750X). Honda obicno daje dosta realan wet weight i podrazumeva pun rezervoar. Sa 90KS ovo deluje bas prejako. Osecaj u voznji dosta zavisi i od rasporeda mase/tezista, tako da treba sacekati i videti. Ne znam jel postoji sansa da budu i tubeless felne opciono. Vise bih voleo 17/19 nego 18/21, ali 'ajde. Promenio Novembar 16, 2022 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Novembar 16, 2022 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, srbac je napisao: XTZ750 203kg.... XTZ 750 je bila sa punim tankom 236 kg, i još k tome je djelovala i teže jer je sav teret bio na prednjem kraju. Taj motor mi je bio najnespretniji od svih koje sam imao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano Novembar 16, 2022 Andragog, 4995 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Znači imao si dobre motore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Novembar 17, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Milanu na sajmu prošle nedelje i video uživo ovaj motor. Ceo sajam je bio u znaku novog Transalpa. Bilbordi, video bimovi, katalozi… Prvi utisak mi je bio da je motor lep, ali nije mi izazvao emociju kao kada sam prvi put video novu Afriku. Sve je na mestu, ali meni fali malo dizajna. Položaj na motoru je odličan. Snage ima dovoljno. Vešanje je sasvim dobro za njegovu namenu. Ali ga ja ne vidim kao motor koji će imati slavu kao stari TA. Promenio Novembar 17, 2022 član aky Dodata slika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Novembar 17, 2022 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Snage ima dovoljno. Vešanje je sasvim dobro za njegovu namenu.Je l' bio test model da se proba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Novembar 17, 2022 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Al ne mogu da verujem da su ostavili isti auspuh i na Transalpu i na Hornetu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Novembar 17, 2022 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, aky je napisao: Ali ga ja ne vidim kao motor koji će imati slavu kao stari TA. Tesko da je to moguce, u svoje vreme TA je bio jedini motor te vrste, uz nesto jacu Africu i Super teneru, sada je konkurencija mnogo veca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Novembar 17, 2022 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.11.2022. at 13:50, srbac je napisao: Znači imao si dobre motore Imao sam dobre, ali i bolje. Al da se vratimo na TA 750, bio sam na EICMI, nije loš ovako na prvu, al nije me se dojmio previše, no dok se ne sjedne i provoza, nije objektivno davati neke zaključke... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Novembar 17, 2022 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, rastkojokic said: Je l' bio test model da se proba? Nije. Bar ja nisam video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 646 Napisano Novembar 23, 2022 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan On 11/17/2022 at 7:03 AM, Disko Nindža said: Al ne mogu da verujem da su ostavili isti auspuh i na Transalpu i na Hornetu Najniza tacka auspuh, a cl500 ima auspuh gore, kao sto bi enduro trebao da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Novembar 23, 2022 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pobrkali su lončiće, al bukvalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 261 Napisano Januar 1, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmisljam da prodam 2004 Transalp i uzmem ovo. Nisam fanboy, al jedino mi se ovo svidja. Na svim ostalim dizajneri nisu umeli da stanu.Kratko polugodisnje iskustvo sa starim TA mi uliva poverenje da ce mi se i ovo svideti. Jedino bih voleo veci ugao kolena (opruzenije noge) nego na starom TA, ali nadam se da to moze da se koriguje spustanjem fuzastera.Snaga nebitna, na trenutnom TA mi je dovoljna, ovo ce svakako biti jace, cenim u svim rezimima.Sad je glavno pitanje, da li cu dobiti neki primetni skok (sem u odrzavanju i pouzdanosti jer ce biti nov nov) za 3x vise para? Ako je 10.5k € cena u nemackoj, u CH gde sam trenutno nece biti ispod 11.5k chf. 2004 TA dok sredim sta sam primetio da ima od problemcica i platim uvoz u CH, prvi tehnicki itd, ima da me izadje na skoro 5000 (ako racunam i kupovnu cenu motora). I opet je to 19 godina star motor, zato trenutno vise naginjem ka novom, koliko god razlike budu marginalne.Vozim 85-90% otvoreni put, offroad 5-10% i uglavnom polako, cist grad veoma malo, mozda 5%. Trenutni TA se uklapa ok u to, nije udobno sediste na autoputu, sve ostalo sasvim ok. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Januar 1, 2023 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stari i novi sem imena nemaju mnogo zajedničkih osobina, tako da to što ti odgovara položaj na starom ne znači da će na novom. Najbolje zakaži test vožnju kad se pojavi u salonima, pa vidi. Ako si u mogućnosti naravno da je bolje novo nego 19 god star motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Januar 7, 2023 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Neki prvi review, možete uključiti auto-translate na titl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7322 Napisano Januar 7, 2023 Drug član, 3047 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 646 Napisano Januar 9, 2023 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Malo voznje i zvuk se moze cuti ovde, vozaju ispred dealership-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Januar 14, 2023 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Na UK honda sajtu se nakratko pojavila cena.Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 646 Napisano Januar 17, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam info kod nas. Transalp XL750 je 10.700e, CB500X 7200e Promenio Januar 17, 2023 član Blackened 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Februar 1, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicna cena u UK 9.499£, u Italiji 10.690€... Ovih dana bi trebao da izadje cenovnik i kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1603 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Srbija 11290e cb500x 7490eSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4935 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čime se bre ovi drogiraju? Transalp je "dual sport" srednje kubikaže na budžetu, CB500 je za početnike i međustepenica za nekog do 5 godina staža. Šta je to kod SV650 zastarelo pa da on i CB 500 imaju istu cenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Februar 19, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovi su lupili nesto... Nema jos uvek zvanicnog cenovnika od uvoznika. Videcemo sledece nedelje. Nema razloga da se cena razlikuje od one koja je npr u Nemackoj, ni do sad se nisu razlikovale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan 11600 je cena u AT mislim da sam jednom vec postavio Will teilen: Honda XL 750 Transalp Teilzahlung € 119 mit Garantie a... Enduro - willhaben WWW.WILLHABEN.AT Honda XL 750 Transalp Teilzahlung € 119 mit Garantie a... Enduro. 164.859 Anzeigen auf willhaben, die große... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Februar 19, 2023 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E šteta, baš je cena od 10700 delovala relativno ok. Mada videćemo šta kažu testovi kad se bude pojavila, već vidim znajući Hondu da će biti minimalno ulaganje u ogibljenje i skidplate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Februar 19, 2023 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sa tako puno plastika (siugrno jako skupih plastika) oko rezervoara ne mogu da zamislim da je TA predviđen za bilo šta sem sređenih makadama. Samim tim i ogibljenje će biti korektno za takvu namenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...