Jump to content

Moto Zajednica

Royal Enfield Meteor 350

Recommended Posts

• Zainteresovan, 671 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650

@Gruja TS Evo neću ni ja više, ovo je poslednje pitanje i odjavljujem se inače ništa od mog digitalnog detoksa. :) Dakle, nije ni prozivka ni napad samo me zanima zašto misliš da si kao neko ko radi u prehrambenoj industriji kompetentniji da govoriš o proizvodnji motocikala od nekog ko se bavi keteringom? Zar to nije manje više slična oblast? Ako ne slična, onda bar srodna? :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 82 postova
  • Motocikl: '93. VFR750F

Važi, još ovo pa detoks 😊

Zato što znam šta je ketering za (konkretno) AirSerbia, jer mi je kolega otišao tamo. 

To je, da se engleski izrazim, small scale, i to veoma small spram čitavog sistema kakav je Coca Cola u kojoj sam radio. Ili Nestle koji sam imao prilike da obiđem. Razlika je nebo i zemlja. Niđe veze...

Da dodam, slična po nazivu samo. 

Promenio član Gruja TS
Dodatak

• U prolazu, 82 postova

Rekao bi da niđe veze proizvodnja soka sa proizvodnjom limene ambalaže, skroz drugačije, jel da? 

Pogrešio bi 😁  

Pošto sam upoznao i Ball Packaging... 

Miris u hali se razlikuje. Principi poslovanja su isti 😉

• Svrati ponekad, 227 postova
  • Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE

Drugari, nemoj da je još neko napisao nešto negatvno o RE jer je nadrljao... 🙂 I mi s njim, koji od ove teme očekujemo iskustva i konstruktivnu diskusiju... Najbolji su i kraj. Toliko...

Promenio član zhex
  • Haha 1

pre 2 minuta, zhex je napisao:

Drugari, nemoj da je još neko napisao nešto negatvno o RE jer je nadrljao... 🙂 I mi s njim, koji od ove teme očekujemo iskustva i konstruktivnu diskusiju... Najbolji su i kraj. Toliko...

Ko je napisao da je RE najbolji?

A ne može to tako. Moraš da priložiš CV da bi ta tvrdnja imala težinu. Ako ne radiš u auto ili prehrambenoj industriji, ne važi se. ;)

• U prolazu, 82 postova
Pre sat vremena, Urban Rider je napisao:

A ne može to tako. Moraš da priložiš CV da bi ta tvrdnja imala težinu. Ako ne radiš u auto ili prehrambenoj industriji, ne važi se. ;)

Ili u nuklearnoj. Tu sam sad ;)

P.s. radio sam kontrolu kvaliteta, zaboravih da napomenem :)

• Zainteresovan, 545 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom 650
A ne može to tako. Moraš da priložiš CV da bi ta tvrdnja imala težinu. Ako ne radiš u auto ili prehrambenoj industriji, ne važi se.
Nemoj tako, kako si ti objasnio, mora da bude predsednik upravnog odbora RE.
  • Haha 1

pre 10 minuta, kole24 je napisao:
Pre 1 sat, Urban Rider je napisao:
A ne može to tako. Moraš da priložiš CV da bi ta tvrdnja imala težinu. Ako ne radiš u auto ili prehrambenoj industriji, ne važi se. emoji6.png

Nemoj tako, kako si ti objasnio, mora da bude predsednik upravnog odbora RE.

Ili da ima sa čime da uporedi ;)

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850

Moj ex-Meteor je imao samo jednu zamerku koju mogu pripisati kvalitetu, a to je random check-engine lampica navodno zbog temperature. Spojevi, varovi, plastike, šrafovi, gume, limovi itd je sve bilo na očekivanom nivou i na svom mestu. Ništa nije tandrkalo, bilo labavo i tome slično.

To kakav je konačan rezultat, kao motocikl, je nešto drugo po meni. 

E da, ja radim u rashladnoj industriji, pa eto čisto da napomenem da mogu i ja nešto da palamudim 😁:lol2:

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT

Ideja mog posta je bila da prenesem neko svoje iskustvo vezano za auto industriju, s obzirom da je Alekre započeo. Kao što i napisah, ne tvrdim da je isto i u moto industriji. Što se tiče RE, ne smatram da su loši, čak šta više da su se neke kockice poklopile jedan bi meteor bio u mojoj garaži.
A što se tiče odgovora @Urban Rider, nisam radio kao razvojni inženjer, ali sam sarađivao sa inženjerima razvoja u nabavci materijala za prototipove, probne serije i imao uvid u specifikacije zahtevane od kupaca tj proizvođača automobila. Ukoliko te put nekada nanese u blizini Rume, javi se, pa ću ti uz neko pivo preneti svoja iskustva koja imam i kao radnik u proizvodnji, kao radnik u logistici i na kraju kao IT konsultant u kompaniji koja se bavi, pored svega ostalog, i sklapanjem nekih od najluksuznijih automobila danas.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• Ne silazi, 2190 postova
  • Motocikl: Benelli

RE i sa tim decijim bolestima je promamljiv motor.Meni se licno svidja.Kod nas je naj slabija karika servisna podrska i ostvarivanje garancije.

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Meteor 350

Dragi svi,

Nakon malo dužeg čekanja, došao je i taj dan da sednem na svog prvenca.

Sve u svemu, izašao iz salona s njim u subotu.

Impresije su ogromne, i sve što sam čitao na forumima o ovom modelu, potvrđujem.

Lako pronalaženje neutrale (dok sam ušao u štos sa klackalica menjačem), zvuk koji izaziva eargasam, lak za vožnju, lep odziv komandi. Trebalo mi je nekoliko skretanja da se naviknem da moram sam da gasim migavac. 

Šta sam doživeo prvog dana: moto pozdrav na ulici-neki random bata pružio dva prstića, neki klinac mi je rekao ,,turiraj turiraj,, i predveče sam snimio jednog od vas na crvenom meteoru oko 16h na Novom Beogradu kod Sava centra, i imao sam na semaforu gubitak ravnoteže usled lošeg kretanja (posle sat vremena najnormalnije vožnje) i naslonio sam ga asfalt, tako da sam doživeo i prvi pad i nisam u grupi- /oni koji će pasti/ 😂. Kažu valja se zbog malera.

Eee sad, ortak koji vozi 15ak godina kaže sledeće- loša završna obrada, ,,tablica,, na kojoj su podaci je zapravo nalepnica, menjač ima šraf koji je jako blizu dekle i prilikom nekog ozbiljnog  pada može da probije. Šaljem slike u nastavku!

Sve u svemu, spakovan je u garažu. Pozdrav za sve 🔱

IMG-20231209-WA0011.jpeg

20231212_171525.jpg

IMG-20231211-WA0026.jpeg

• Sviđa mi se 9

• Zainteresovan, 393 postova
  • Motocikl: KTM 890 Duke R

Bas je lep! U zdravlje da ga vozis.
Mene mami da sednem na Classic 350 ili opet na Meteor cisto eto, da ga malo provozam sada sa nesto vise iskustva

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Giovanni Bandit Neka je sa srećom! Ja sam prvo hteo Fireball Yellow, pa Red, a onda sam kupio  Supernova Brown :) Kao što je kolega iznad napisao uživaj u vožnji. Negativni komentari dolaze uglavnom od ljudi koji su Royal Enfield, u najboljem slučaju, videli samo na slikama.

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850
pre 4 minuta, Urban Rider je napisao:

@zZavarivach Misliš to su ti naplatili? ;)

Pa sad.... Ja sam na svoju ruku promenio i sipao isto to kad sam presao 1000km, tako da ono što su napisali, ja sam to sipao, a šta su oni sipali to ne znam, nadam se isto to

@zZavarivach Pazi, nakon što su mi na poslednjem servisu zamenili dihtung glave motora i isti naplatili 50 EUR i nakon svega ostalog što se izdešavalo, postao sam prilično nepoverljiv tako da neću više da održavam motor kod njih, pa i meni preostaje ili da sam zamenim ulje ili da se nadam da su mi ga oni zamenili.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja