Vuleta 842 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak, nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 19, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Februar 19, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, mnogo lepo doteran motor. Jel bela Hondina alpin, ili nečija druga? I imam i ja molbu, ko će ofira kako se skidaju deklovi ventila, gde kupiti dihtunge za iste kao i harmonike za viljušku. U Gruži trenutno nema. Jel ko montiro od Opel Vektre. I načelno, jel ima delova u Srbiji ili sve Luis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 19, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan I meni trebaju harmonike, mislila sam da naručim iz luisa kad budem imala keša. Baš lep transalp ovaj sa slidže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, mnogo lepo doteran motor. Jel bela Hondina alpin, ili nečija druga? I imam i ja molbu, ko će ofira kako se skidaju deklovi ventila, gde kupiti dihtunge za iste kao i harmonike za viljušku. U Gruži trenutno nema. Jel ko montiro od Opel Vektre. I načelno, jel ima delova u Srbiji ili sve Luis. Mislim da moras da skines rezervoar i karburatore da bi dosao do deklova.Imas ovde upustvo http://www.bajkeri.com/downloads/ ,mislim da je pod brojem 9. A to sto mora da se skida rezervoar da bi cak zamenio i svecice i nastelovao ventile,nemoj da se nerviras.Jednom u deset godina nije strasno. Honda je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Skido sam ja već rezervoar, merio kompresiju na oba cilindra, ošrafio dekl da očistim dihtiung al ne mogah da ga izvučem. Vidim u uputstvu da treba da se svuku creva i možda cevka za vodu. To nisam probao. A ovi manuali su malko sitni i mutnjikavi, al će pomoći. Skinuo sam ih sve. Valjalo bi mi objašnjenje nekog ko je skidao sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti najviše onaj poslednji (Haynes Service Repair Manual). Tamo ima bukvalno SVE. Manual pokriva TA i AT modele do 2002. godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Odličan si Jager. Taj manual mi je predposlednji na redosledu i tad bi ga čitao tek. Video sam štos, a to je metalna cevka za vodu u koju udara dekl al sam smatrao da skidanjem samo creva neću dobiti ništa jer mi nije palo na pamet da se cevka skida. Sad je moj, samo da se olepša vreme. Ništa bez tebe druže, veliki plus, nepisani doduše.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Joco, lepo ti je ispalo ovo fabanje. Malo sam bio skeptican prema zlatnoj ali fino se uklapa. Jedino mi 350EUR za ruke zvuci nekako mnogo, ali bitno da si ti zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan @đunta Molim te nemoj da zaboraviš foto aparat, kada budeš krenuo u tu akciju! @joca_transalp Boje lepo izgledaju, nego reci mi jesi li zeznuo one svoje "svetlece" nalepnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @đunta Molim te nemoj da zaboraviš foto aparat, kada budeš krenuo u tu akciju! Opro malo makinu, istrljo konačno felne, sve još više progledalo i zasijalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan obozavam transalpa,vozim ga bezbrizno vec neko vreme,ali bih ubio onog ko je napravio ove zlatne felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ako netko treba, ima za prodati mašina od Transalpa 600, prvi modeli - crni motor, sa originalnih 20.000 km, sa karburatorima, airbox, ima i cijevi auspuha, i još nešto dijelova. Kontakt na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @đunta Molim te nemoj da zaboraviš foto aparat, kada budeš krenuo u tu akciju! @joca_transalp Boje lepo izgledaju, nego reci mi jesi li zeznuo one svoje "svetlece" nalepnice. Nema ih vise brate jbg.... bila dobra fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Joco, lepo ti je ispalo ovo fabanje. Malo sam bio skeptican prema zlatnoj ali fino se uklapa. Jedino mi 350EUR za ruke zvuci nekako mnogo, ali bitno da si ti zadovoljan. Pardon, nije me izaslo 350 eura, to sam tek sad jurio da vidim sta sam napisao, kad sam video tvoj post...ruke su bile 150 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Joco, lepo ti je ispalo ovo fabanje. Malo sam bio skeptican prema zlatnoj ali fino se uklapa. Jedino mi 350EUR za ruke zvuci nekako mnogo, ali bitno da si ti zadovoljan. Pardon, nije me izaslo 350 eura, to sam tek sad jurio da vidim sta sam napisao, kad sam video tvoj post...ruke su bile 150 eura Koja je sifra zlatne boje?Je l sa transalpa 700?Ja planiram da ofarbam moj motor,ako do tada bude kod mene,u tu boju sa kombinacijom crne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam zapisano , naci cu koje sve idu boje, znam da smo samo izbacili zelenu iz kombinacije...zato je zlatna izasla ovakva, sa zelenom bi trebalo da je jos malo "zivlja".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Februar 23, 2011 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su nastavljeni radovi na motoru. Problem oko pucanja na auspuh pri svim obrtajima su membrane ili dijafragme cut off ventila koje su stare koliko i motor, nisu busne, ali od starosti gumica je sva lepljiva i elasticnost je skoro nikakva... Gde da nabavim dve takve nove dijafragme, koga da nazovem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 23, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Vidik-a. On ih reparira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Poz svim sektasima.Imam u ponudi TA 89god 42000km na satu motor kao oko nije padano,niti farban uvezen registrovan za 1450e motor pali u milisekundi i samo sapuce dobre gume,lanac i lancanici.Ma sta da vam kazem zaljubio sam se u njega sve nalepnice na njemu mislim na one sitne,sad me zanima dal je to jako cena ili ga kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je agregat u OK stanju, KUPUJ! Sve ostalo (gume, pločice...) je poželjno da bude OK, ali je to svakako potrošni materijal, pa nemoj da te npr. loše pločice odvrate od kupovine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Prednje plocice nove disk kao nov,jos da napomenem da koliko sam mogao da vidim svi srafovi su na njoj org izgleda da niko nije nista cackao sem ventila i ulja ima i zelene diht izmedju cilindra i bloka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prednje plocice nove disk kao nov,jos da napomenem da koliko sam mogao da vidim svi srafovi su na njoj org izgleda da niko nije nista cackao sem ventila i ulja ima i zelene diht izmedju cilindra i bloka Pa to ako nije niko nista dirao i ne mora obavezno da bude dobro. Sto rekose neki ovde, ponesi instrument (ili povedi nekoga ko ima) za merenje kompresije, pa vidi. Ipak je to masina sa preko 20god. i ko zna koliko kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Poz svim sektasima.Imam u ponudi TA 89god 42000km na satu motor kao oko nije padano,niti farban uvezen registrovan za 1450e motor pali u milisekundi i samo sapuce dobre gume,lanac i lancanici.Ma sta da vam kazem zaljubio sam se u njega sve nalepnice na njemu mislim na one sitne,sad me zanima dal je to jako cena ili ga kupiti. Ako je uvezen iz Italije tesko da presao samo 42000 km. Italijani voze oko 8-10.000 km godisnje. Svaki TA je odlican do 100.000 km, a vidjao sam i one blizu 200.000 km. Naravno uz redovno odrzavanje svaki motor moze dosta da predje. Za motor tog godista trebalo je uz redovno servisiranje promeniti bar lance bregaste i lamele, to se ne moze videti merenjem kompresije ali iskusan covek moze da vidi/cuje. Srecno sa kupovinom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...