pronto 7179 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 6680 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam. Blaža je pisao uslužno za nekoga. Na kraju je motor prodat...u pravu je Disko...Kawa GPX750R. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21305 Napisano pre 4 sati Integrisan, 6632 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, bajker71 said: Mislim da je @Motorcyclist prodavao GPZ 500 koji je bio lepo očuvan, a posle njega kupio VFR-a... Gpz otisao za 1000e, VFR za 1200. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15472 Napisano pre 4 sati Integrisan, 8145 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je i dalje enigma zašto VFR i dalje ima patosiranu cenu. Izgleda da je to toliko kvalitetan motocikl da još uvek ima puno primeraka koji su potpuno funkcionalni. Nisu retki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2380 Napisano pre 4 sati Drug član, 1406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @jazznrolla baci link da vidimo tu Hondicu, super je to motor. Okrugao far, hrom, gvoždje cisto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1023 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 486 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/27973745/honda-cb-750-seven-fifty 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 414 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisi pogresio sa technodromom,moj drugar je kod njih kupio fazer1000,sve je bilo kako su mu rekli,prezadovoljan je motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6316 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 4663 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan meni bre ovaj VFR ide samo uz ovakvu frizuru, da se neko ne nađe uvređenim: 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13900 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3100 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Disko Nindža je napisao: Sećam se da je neko na forumu prodavao jako lepu Kawu GPX 750R za neke smešne pare, hiljadu i nešto evra Taj sam, tj. motor od kolege sa posla. Bio baš dobar primerak, otišao u Šabac. @jazznrolla Čestitke !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jazznrolla 24 Napisano pre 2 sati (promenjeno) U prolazu, 24 postova Lokacija: Banovci kod Pazove, BG, NI Prijavi odgovor kao problematičan Priča, izgleda, nije gotova sa Sevenfiftijem. Doterao mi ga pre sat i po' taj Aleksandar, i kaže ,,Nemoj da ga voziš hladnog, neće da primi gas zbog tog možda, pusti ga da radi 3-4 minuta. Rekkh sebi ,,Što mi to ne reče za vikend kad me je uveravao da je motor gotovo savršen?" Ja ga, sve na štenderu, uključim hladnog i spustim sauh posle 4-5 minuta, motor radi ali još ne prima gas najbolje iznad 3000 obrtaja, kad ga držim na 2000, kazaljka malo pleše, a pride indikator za ler baguje pa onda u narednih pola sata totalno prestaje da radi. Aleksandar preko telefona kaže otprilike da samo treba da se vozi. Svakako se sutra vidim opet s njim jer mi je danas zaboravio retrovizore nakon procedure u AMS, a ugovor i ostatak papira isto sutra iako sam sav novac dao danas. Računam da su poznata firma i da ne bi sebi dozvolili koješta. Iskreno, malo mi je poverenje poljuljano u Tehnodrom jer mi je pomenuti čovek, nazvavši me da mi kaže kako mu je žao da ne kupim motor za 100 evra za koje sam juče bio kratak počeo da govori o zdravstvenom stanju gazde Tehnodroma. I dalje ne shvatam kakve je to veze imalo s tim što sam se juče sa 2400 evra u džepu zahvalio i otišao kući. Verovatno je samo moj propust što, verujući njihovom ugledu, nisam poveo majstora sa sobom. Mislim da nije opcija da sutra tražim pare nazad i vratim motor kad prodavac dođe, ali me privlači ideja da pitam za to i vidim njegovu reakciju. A možda i ne biva drugačije kad kupiš motor koji ti je vršnjak, kako god da izgleda estetski. Promenio pre 2 sati član jazznrolla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2136 Napisano pre 49 minuta Drug član, 1337 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zbog toga i bezao od starih motora kad sam prodao bandita. A za oko mi zapao zephyr 1100 i to mi je ogromna zelja bila. Ali sta je fazon. Dovuki ih od preko, tamo ih uzmu za malo para. Ne uzmu ih sigurno za 2000 evra plus vec manje. Ti motori su ocuvani i vrv od prvog vlasnika ali dugo stoje u garazi. Preprodavac ga ulicka i prodaje kao mint stanje a ti kad krenes da ga vozis on od mint postane pepermint. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3917 Napisano pre 29 minuta Drug član, 1941 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam juče gledao oglas za tu 750 Hondu, čestitam! Nadam se da ćeš sve uspešno rešiti, prelepo izgleda.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...