yogibear 15509 Napisano Jul 16 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan TC Usce, Beograd 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1497 Napisano Jul 16 Drug član, 574 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo bahatost, to on samo pazi da neko ne stane pored njega pa ga udari vratima kad izlazi iz auta. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9633 Napisano Jul 16 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko jaja, svežih, na ovoj temperaturi...pa nek struže sa haube... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11035 Napisano Jul 16 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Gde ce zensko da uparkira na tako uzano mesto? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12537 Napisano Jul 16 Ne silazi, 7326 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je fora da ne stane niko pored da ga ne lupaju vratima. Donekle ga razumem. Ja uvek na parkinzima bežim što dalje. Viđao sam ljude kako otvaraju vrata, ne interesuje ih, lupaju kola pored i to podrazumevaju kao normalno. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6034 Napisano Jul 16 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Čuj, ne možeš im zameriti što ne čuvaju uđe. Ne čuvaju ni svoje. Čak se i više ošteti ivica njihovih vrata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9633 Napisano Jul 16 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne želim da ulazim u bilo kakvu raspravu, ko je u pravu, ali ovo je bahato na kvadrat ! Ako tolliko neko voli da čuva svoj auto, ne treba ni da ga vozi, neka ga u garaži, bus / taksi pa u grad. 2 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7168 Napisano Jul 17 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, admiki said: Nije ovo bahatost, to on samo pazi da neko ne stane pored njega pa ga udari vratima kad izlazi iz auta. Ma da bre.. Ajde samo za njega da pravimo parkinge.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Jul 17 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Alekre je napisao: Viđao sam ljude kako otvaraju vrata, ne interesuje ih, lupaju kola pored i to podrazumevaju kao normalno. Imao sam nebrojeno situacija gde sedim u autu, neko parkira do mene i samo “bum”. I obično gledaju ko tele u šarena vrata, nemaju pojma šta se dešava. Jedan ekstreman primer je kada sam jednom stajao na parkingu ispred neke klinike, vikend, parking od 20ak mesta prazan, ja jedini parkiran u rikverc na kraj parkinga (sa moje leve je špalir žive ograde). Dolazi lik, parkira odmah do mene, i to manevriše u rikverc pa jedno pet puta napred nazad. Već se krstim… Završava parkiranje, vadi telefon i telefonira, dogovara se nešto kratko sa ocem koga pokuplja (otvoreni su prozori i meni i njemu). Uočio je i moj auto, i mene u autu, ostvarili smo i kontakt očima dok je telefonirao. Pakuje telefon u torbicu, otvara vrata silovito i samo “bum”. Pošto je prozor bio otvoren, zovem ga sa “batice, pa jer zaista mora takvo lupanje na ovolikom praznom parkingu?”, sledi teleći pogled, odustajem… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3087 Napisano Jul 17 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan To kako ljudi nemaju obzira pri otvaranju vrata je stvarno tragično, pogotovu na parkinzima ovih marketa, Tc-ova, kad nagrnu sa kesama, plus naša parking mjesta ostala za stojadine i fiće..IPAK, kad bi svi ovako čuvali gdje bismo stigli. Bahatost samo takva, samo moje je bitno, da ono ostane kako treba, a za ostale me baš briga. Prijatelju, ako ne trpiš da te neko čuka vratima onda kupi neko jeftinije auto za grad i baš te briga ako ga bez vrata zatekneš.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Jul 17 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan...prilazim ulazu prodavnice kad fini Tiger ostavljen na sred ulaza u radnju. Parkiram uvek sa strane ulaza, uredno nikome ne smetam, pakujem opremu i onda kreće pljuvanje po meni zbog ''kolege'' koji je bahato parkirao. Sačekam pljuvanje da se završi..uđem u radnju završim kupovinu vidim stoji motor još uvek. Počnem da se pakujem izlazi ''kolega'' sa devojčicom...rekoh nije u redu tako da staješ...mene nagrdiše zbog tebe a čovek opušteno sa smeškom ''pa nije bilo mesta'' ja gledam oko sebe...parking Lidla PRAZAN! I tako...Srbija. P.S. ukoliko je ''kolega'' na forumu...nadam se da će biti pametniji sledeći put sa saznanjem da njegove akcije podrazumevaju i reakcije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 273 Napisano Jul 17 Svrati ponekad, 139 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, mick said: Pre neki dan...prilazim ulazu prodavnice kad fini Tiger ostavljen na sred ulaza u radnju. Parkiram uvek sa strane ulaza, uredno nikome ne smetam, pakujem opremu i onda kreće pljuvanje po meni zbog ''kolege'' koji je bahato parkirao. Sačekam pljuvanje da se završi..uđem u radnju završim kupovinu vidim stoji motor još uvek. Počnem da se pakujem izlazi ''kolega'' sa devojčicom...rekoh nije u redu tako da staješ...mene nagrdiše zbog tebe a čovek opušteno sa smeškom ''pa nije bilo mesta'' ja gledam oko sebe...parking Lidla PRAZAN! I tako...Srbija. P.S. ukoliko je ''kolega'' na forumu...nadam se da će biti pametniji sledeći put sa saznanjem da njegove akcije podrazumevaju i reakcije. Teško da će sledeći put normalno parkirati. Mesecima imao problem sa blokiranjem garaže, jedino je bušenje guma pomoglo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Jul 17 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, h0use je napisao: Teško da će sledeći put normalno parkirati. Mesecima imao problem sa blokiranjem garaže, jedino je bušenje guma pomoglo. Ma sve, sve ali brate motor...pa možeš da ga spakuješ gde želiš! Neverovatni smo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2154 Napisano Jul 17 Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan...prilazim ulazu prodavnice kad fini Tiger ostavljen na sred ulaza u radnju. Parkiram uvek sa strane ulaza, uredno nikome ne smetam, pakujem opremu i onda kreće pljuvanje po meni zbog ''kolege'' koji je bahato parkirao. Sačekam pljuvanje da se završi..uđem u radnju završim kupovinu vidim stoji motor još uvek. Počnem da se pakujem izlazi ''kolega'' sa devojčicom...rekoh nije u redu tako da staješ...mene nagrdiše zbog tebe a čovek opušteno sa smeškom ''pa nije bilo mesta'' ja gledam oko sebe...parking Lidla PRAZAN! I tako...Srbija. P.S. ukoliko je ''kolega'' na forumu...nadam se da će biti pametniji sledeći put sa saznanjem da njegove akcije podrazumevaju i reakcije. Ma to ne vredi ni reći. To je iz kuće poneto nevaspitanje i bahatost. Meni prosto glupo i da kažem kad vidim ovako nešto. Mišljenja sam ako ovo uradiš onda si pacijent i potpuno je nebitno šta će ti neko sugerisati ti ćeš po svom. Realno, kada bi ludim ljudima moglo da se objasni da su ludi, ludnice bi bile prazne. 5 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1497 Napisano Jul 17 (promenjeno) Drug član, 574 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Ma da bre.. Ajde samo za njega da pravimo parkinge.. Ono je bilo sarkastično, al jebi ga, ne znam kako da to prenesem pisanjem Promenio Jul 17 član admiki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 17 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan A baticu sto je parkirao bajs niko ni da prokomentarise ... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2030 Napisano Jul 17 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, SlobodanR1 said: To kako ljudi nemaju obzira pri otvaranju vrata je stvarno tragično, pogotovu na parkinzima ovih marketa, Tc-ova, kad nagrnu sa kesama, plus naša parking mjesta ostala za stojadine i fiće..IPAK, kad bi svi ovako čuvali gdje bismo stigli. Bahatost samo takva, samo moje je bitno, da ono ostane kako treba, a za ostale me baš briga. Prijatelju, ako ne trpiš da te neko čuka vratima onda kupi neko jeftinije auto za grad i baš te briga ako ga bez vrata zatekneš.. A jbg treba da se rastavis sa odredjenom kolicinom evropskih za auto, nebitno da li 2,000 ili 20,000 i da trpis da njega zaboli patka sto ti napravi par stotina eura stete. A da je bitno da moje ostane neosteceno bogumi jeste. Daleko od toga da se treba ovako bahato parkirati i nema opravdanja ali ni paralela tipa kupi jeftinije auto isto ne stoji 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2733 Napisano Jul 17 Drug član, 1634 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Farbao sam auto sad vec ima 10 god, radio sam ga god i po dana, kostalo sacuvaj boze, sklanjao sam ga sto dalje od drugih, trazio normalan parking i na kraju mi neko oguli pola auta, sreca bio neki mekan branik i blago isao preko auta tako da se poliranje resilo sve. Vise mi smeta parkiranje na mestu invalida i na ulazu negde nego na dva parking mesta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6035 Napisano Jul 17 Ne silazi, 1809 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan A realno i parkinge su crtali kao da niko nece otvarati vrata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2733 Napisano Jul 17 Drug član, 1634 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To tek, mala gradska auta su sad pa ko pre B segment, sve porslo, realno otpadne jedno parking mesto. Imao sam Fiestu 2003 god, kad ona bude u garazi kako god parkirana bez problema isterem motor, sad je novija 2010 god, mora da se bas nabije uza zid da bi mogao da se provucem, bas se vidi da je veci auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7168 Napisano Jul 17 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, h0use said: Teško da će sledeći put normalno parkirati. Mesecima imao problem sa blokiranjem garaže, jedino je bušenje guma pomoglo. To s bušenjem guma je malko problem... Ne znaš na koga si natrčo.. Znam za slučajeve da je baba izbušila gume, pa joj se zapalila garaža... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 17 Prijavi odgovor kao problematičan Eh da znate koji sve bahati klosari , manijaci i kriminalci voze motore, ne bi se cudili nicemu...ovo je samo indijanac, nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3087 Napisano Jul 17 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Pirotehnicar je napisao: A jbg treba da se rastavis sa odredjenom kolicinom evropskih za auto, nebitno da li 2,000 ili 20,000 i da trpis da njega zaboli patka sto ti napravi par stotina eura stete. A da je bitno da moje ostane neosteceno bogumi jeste. Daleko od toga da se treba ovako bahato parkirati i nema opravdanja ali ni paralela tipa kupi jeftinije auto isto ne stoji Naravno da je bitno, ali ja sam komentarisao stav "SAMO MOJE je bitno.." Tako parkiraju, kao da su sami na parkingu, tako voze kao da su sami na putu, tako se ponašaju u stanu/dvorištu kao da su sami na tom mjestu..Vodiš računa o svome, ali moraš voditi računa i o drugome, ako si čovjek i socijalno biće, ako ne, onda si životinja i tako te treba tretirati.. (ne ti lično, nego se izražavam u drugom licu, da ne bude zabune ) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5855 Napisano Jul 17 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nema mi nista ruznije i zalije, kad su na autu bokovi s oziljcima od tudjih vrata. Imam ja auto od 2000e , lepa boja, sav u oziljcima. Bas lep autic, al ne bih ga kupio takvog. S druge strane, za ne mnogo skuplji auto, ali koji ima vrlo malo takvih ostecenja, pazim gde parkiram. Posto ima vazdusno ogibljenje, podignem na najvisi polozaj. Tako da vrata od vecine putnickih automobila kad se otvore , udaraju u donji plasticni prag. Njega ne mogu ostetiti. Uglavnom lupaju oni sto voze krseve, vec izlupane. Cini mi se da to namerno rade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12537 Napisano Jul 17 Ne silazi, 7326 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nikad nisam vodio tim stavom. Imaš neku stvar, auto, motocikl, skuter... Nije novo i skupo, ali čuvaj ga i održavaj. Što sad da ga lupam ili bilo ko da ga lupa? To što je starije ne znači da mora biti lom. Koji god da je auto u pitanju. Isto za održavanje. Šta će ti nove Mišelinke na autu od 2000 evra, što sipaš skupo ulje, što ideš non stop kod majstora... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...