Bane je 1433 Napisano Jun 12, 2022 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Put Nikšić-Vilusi: Sudar motocikla i auta, poginuo Beograđanin WWW.VIJESTI.ME Do nesreće je došlo oko 11.30 časova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 12, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo M. V. iz Bg. Ako neko ima vise detalja nek otvori novu temu, vjerovatno ce otvorit neko ko ga je poznavao. Promenio Jun 12, 2022 član Bane je . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Jun 12, 2022 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam krenula da objavim, tuga.. Vazda li su kobni Golf 2,3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8091 Napisano Jun 12, 2022 Drug član, 841 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Generalizovanje je shit, ali vodjen ličnim iskustvom, dvice i slična kola voze još oni koji su na izmaku svoje vozačke karijere. Refleksi nulica, sluh nula, osećaj za kola i druge učesnike zero. I tako...do toga dodje. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Jun 12, 2022 član Zuba87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jun 12, 2022 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Nije kriv vozač Golfa, motociklista je prešao u suprotnu traku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17235 Napisano Jun 12, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3668 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, the_doctor je napisao: Generalizovanje je shit, ali vodjen ličnim iskustvom, dvice i slična kola voze još oni koji su na izmaku svoje vozačke karijere. Refleksi nulica, sluh nula, osećaj za kola i druge učesnike zero. I tako...do toga dodje. Nije za ovu temu (neka admini uklone ako smatraju da je neprikladno), ali ipak moram da odgovorim: Hvala ti kolega što nam (nama matorima) "otvori oči" i ukaza nam da smo glavna opasnost za ostale u saobraćaju. A ja (nesvestan svoje nesposobnosti za bilo šta) još uvek povremeno poletim avionom i paraglajderom, iskočim padobranom, ne silazim sa motora ni zimi ni leti. Posle ovakvog tvog komentara prekidam sve to i idem da igram domine. 15 4 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 12, 2022 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, the_doctor said: Generalizovanje je shit, ali vodjen ličnim iskustvom, dvice i slična kola voze još oni koji su na izmaku svoje vozačke karijere. Refleksi nulica, sluh nula, osećaj za kola i druge učesnike zero. I tako...do toga dodje. Sve sami pametnjakovici,ne znate sta se desilo zato ne komentarisite i ne lupajte gluposti!!! 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Jun 12, 2022 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Zilko da se ljutis, mi smo tri puta bili gori, neki od ove mladezi u nasim godinama nece biti ni za ovakav sport. Daleko bilo. Ja i dalje im zelim da me nadmase u jahanju. A sto se tice teme: uvek je tuzno kad neko nastrada,bio kriv ili ne, njemu je nazalost isto. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8091 Napisano Jun 12, 2022 Drug član, 841 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja imao nameru nikoga da prozovem niti uvredim. Mene je lično s motora skinuo deda u Golf dvojci, koji me nije ni video, ni čuo da sam mu svirao, dok sam mu posle pričao on je držao usta otvorena, sa pogledom u daljini. Auto neregistrovan, gume ćelave. S razlogom imam takav komentar. Pozdravljam vaš stav, i lično nisam mislio na ljude koji su u gasu kao vi, jer stvarno mislim da ne spadate u takve, u suprotnom ne bi bili na moto forumu. Izvinjenje u moje ime. 11 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Jun 12, 2022 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vervatno ova slika nije od te nesreće. Hauba na Golfu neoštećena..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Jun 13, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Slika jeste od te nesrece, ne znam samo koji kreten je uspeo da slika. Tekst je najvecim delom pogresan. Golf je naleteo nakon nesrece i godine pokojnog nisu tacne. Momka je znao ceo forum verovatno, pa batalite lupetanja. Javice se vec neko od njegovih blizih prijatelja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Jun 13, 2022 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, čula sam da je preminuli prvo udario da li u stijenu nisam sigurna pa zatim udario u Golfa, nije bio direktan sudar auta i motora. Koliko je tačno ne znam, ali ako nije neka me demantuje neko. Doduše mjesto gdje je udes je bio baš je zeznuto samo po sebi pogotovo ako je vlažno i sl.. Sa autom pa me izbacuje ako idem malo brže a ne motorom.. U svakom slučaju, široki mu putevi nebeski, saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16118 Napisano Jun 13, 2022 Ne silazi, 1201 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo preuzeću neprijatnu dužnost da kažem da je u ovoj nesreći život izgubio Miloš Vučković nama na forumu poznat kao @milos-v. Imao je 33 godine. Detalje nezgode ne znam niti mi je bitno, bitno je da ga neću više videti... Izgubili smo sjajnog mladog čoveka, vrednog, poštenog, odgovornog i nadasve drugarčinu. Počivaj u miru. 1 30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan @milos-v Био је наш пријатељ. И остаће то док смо живи. Срешћемо се, ваљда, горе... Једног дана... Promenio Jun 13, 2022 član Zuba87 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Jun 13, 2022 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam jutros, nisam želeo verovati kao što ne verujem ni sad Dobar momak nas je napustio, nek mu je laka crna zemlja! Saučešće porodici i prijateljima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Jun 13, 2022 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Auu majko mila Pocivaj u miru Milose, siroki ti putevi nebeski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5477 Napisano Jun 13, 2022 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Au čoveče, počivaj u miru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Jun 13, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Lošmi brale nismo se tako dogovorili preksinoć. Dodje da nam se javi dok smo sedeli na klopi (cela ekipa sa foruma). Posle popismo piće na skupu i odosmo na spavanje uz dogovor da se vidimo u Bg ovih dana. Bože zasto je moralo ovako, ode, sjajan mlad čovek, prosto nemogu da poverujem. Cim sam juče u putu video temu posumnjah, neda mi djavo mira, poslah mu poruku ali bez odgovora. I jutros mi @Krmco potvrdi moje crne slutnje.Počivaj u miru druze, vozi putevima nebeskim, mi te se secamo dok smo zivi. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Čuli smo se u petak, smetnuo sam sa uma da je otišao na skup. I dogovorili da se vidimo posle njegovog letovanja, da odemo negde na piće, 6 meseci nikako da se poklopimo sa vremenima, stalno neko mimoilaženje, "ima vremena". Druže, generacijo! Počivaj u miru i pazi na nas! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14038 Napisano Jun 13, 2022 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pu, jedan od ljudi koji me kontaktirao sa zeljom da se upoznamo sto smo i ucinili. Bas mi je krivo i eto celoj ekipi iskreno saucesce jer znam da ste se bas druzili, podrzavali i zezali onako kako i treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5785 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 2022 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Neka su mu široki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jun 13, 2022 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće...laka mu zemlja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Jun 13, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, naisao sam 10 min posle nesrece, bili smo tu sve dok nas policija nije udaljila i zatvorila put. Ne mogu da opisem osecaj, scenu dok neko od njegovih prijatelja place nad njim. Sat vremena nije niko progovorio od nas na komunikaciji posle ovih scena. Danas saznam, kao sto Nole rece, da je to momak sto nam se javio vece pre na veceri i jos clan foruma... Cuvajte se drugari, pamet u glavu. Nek su ti siroki putevi nebeski.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...