Bohem 250 Napisano Maj 7, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi hvala vam na savetima probaću sve što ste mi pričali ovih dana konsultovaću se i sa perom rep iz čačka i sa hsmf koji mi se javio na pp Hvala još jednom ako zapne pišem ponovo a i ako rešim pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti zatreba karburatore radi Bokilić sa foruma, mislim i da bi čak i došao do tebe ako zatreba, ali najbolje pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukaja 0 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan neznam dali je u redu da ovde objavim ali imam nosac kofera za xt-a i givi kofer 42l sa postoljem pa ako nekom treba prodao bih po nekoj drugarskoj ceni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 8, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima nosac, aj slikaj da vidim kakav je I naravno cenu I jel za 3tb ili je za 2kf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukaja 0 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma slikao sam nego neznam kako da ovde postavim,bio je na xt-u 92god model sa kurblom..ili pogledaj na moto berzi,veceras sam postavio oglas ili da ti saljem slike na mail..za cenu ce mo lako ako ti odgovara Mene zanima nosac, aj slikaj da vidim kakav je I naravno cenu I jel za 3tb ili je za 2kf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukaja 0 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako izgleda namontiran nosac,imam i one odbojnike sto idu u zadnje rupe,sto rastavljaju nosac od repa i safove.. Mene zanima nosac, aj slikaj da vidim kakav je I naravno cenu I jel za 3tb ili je za 2kf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 9, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja od juče. Krenulo se iz Zaječara u društvu Suzuki Big, Yamaha TDM i naravno XT ka selu Gornja Bela Reka i off-road obilaznicom oko Grliškog jezera . Nemam fotografija i zbog toga sam Moraću pod hitno da nabavim Go-Pro, jer je velika muka da u sred off-road vožnje staneš da napraviš fotku. Kome je ovaj print screen interesantan, može da skine aplikaciju sa sijta: http://www.sports-tracker.com i da podeli vožnju uz, naravno, neku fotografiju. Ja sam svakako pronašao da je meni veoma korisna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Dukaja jel si prodao kofernjacu? Ako nisi posalji mi broj na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 9, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite,kakva bi bila Yamaha XT 600 3TB da se stave ogibljenja od 2kF ? znaci viljuska prednja i posadi amortizer,eventualno i tockovi da se zamene ali prvenstveno ogibljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Maj 9, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovde bi eventualno promenio zadnji amortizer, ili samo oprugu (postoji Hyper pro varijanta, izvor: advrider), a sto se tice tocka, jedino ako bi mogao da se preplete na glavcinu od 3TB, da ostane disc. Prednja vila se moze "podebljati" bez zamene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 9, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na FB grupi Yamaha XT 600, kako je jedan ugradio zadnji amortizer od 2kf cini mi se ili TT 600 i prednju viljusku sa tockom od TT 600 ali starije verzije 59X ! Mislio sam posto 3TB nema podesavanje ogibljenja,kao ni Dominator da se presadi ogibljenje i samim tim se dobije i to podesavanje.... secam se na mojoj staroj teneri sam imao to podesavanje i bila je ekstra udobna a opet si mogao opusteno sa njom u off road ili na neki skok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukaja 0 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodao kofer i postolje,ujutru saljem coveku,imam jos nosac za xt-a,dacu ga povoljno da mi nestoji.. Dukaja jel si prodao kofernjacu? Ako nisi posalji mi broj na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Dukaja jbg kofer mi je trebao,nego ljudi da vas pitam nesto-jel ima negde da se kupi nova guma ublazivac udara zadnjeg lancanika ili moram polovno da trazim,jel pase od nekog drugog motora,jel pokusao neko nesto da improvizuje?Moram da menjam lanac i lancanike posto su se raspali pa kad vec skidam tocak da odradim i tu gumu jer vidim da ima podosta lufta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 9, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na FB grupi Yamaha XT 600, kako je jedan ugradio zadnji amortizer od 2kf cini mi se ili TT 600 i prednju viljusku sa tockom od TT 600 ali starije verzije 59X ! Mislio sam posto 3TB nema podesavanje ogibljenja,kao ni Dominator da se presadi ogibljenje i samim tim se dobije i to podesavanje.... secam se na mojoj staroj teneri sam imao to podesavanje i bila je ekstra udobna a opet si mogao opusteno sa njom u off road ili na neki skok Nemoj komplikovati, 2KF je sve što ti treba 3TB je u proseku skuplji NAJMANJE 300e od 2KF a jedina "prednost" mu je anlaser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 10, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo da se kladimo da gde god ti mozes na 2kf mogu i ja na 3tb? @Dukaja imas PP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ona stara što sam je ovde naučio: Može i prst u oko, ali boli. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 10, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan tamo gde moze 2kf tu i apenac izlazi :) :) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 10, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha... dobio si plus :) ali sledi odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha... dobio si plus :) ali sledi odgovor Plus i od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 10, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan :lol::lol::lol: Na ti plus! Pocela je sekta da nam se cepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moram da se branim. Tata mi bio bokser i reko mi ko te prvi dira, ti mu obavezno vrati. A i prvi su počeli da nam kunu jariće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6147 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ko dir'o Jare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 10, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ha ugac dobra ti ova Samo, prevideo si jednu stvar, ono gore nije 3TB vec 4PT, tako da ostaje da 3TB moze sve sto i 2KF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 10, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi fenseri pričajte šta 'oćete, vas je Ugac zakopao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...