Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha XT600 - all in one

Recommended Posts

• Živi sada u trenutku, 323 postova
  • Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125

ljudi hvala vam na savetima probaću sve što ste mi pričali ovih dana konsultovaću se i sa perom rep iz čačka i sa hsmf koji mi se javio na pp

Hvala još jednom ako zapne pišem ponovo a i ako rešim pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

Ako ti zatreba karburatore radi Bokilić sa foruma, mislim i da bi čak i došao do tebe ako zatreba, ali najbolje pitaj.

• U prolazu, 14 postova

Ma slikao sam nego neznam kako da ovde postavim,bio je na xt-u 92god model sa kurblom..ili pogledaj na moto berzi,veceras sam postavio oglas ili da ti saljem slike na mail..za cenu ce mo lako ako ti odgovara

Mene zanima nosac, aj slikaj da vidim kakav je :) I naravno cenu :) I jel za 3tb ili je za 2kf? :)

post-23723-0-99842900-1336516686_thumb.jpg

• U prolazu, 14 postova

evo ovako izgleda namontiran nosac,imam i one odbojnike sto idu u zadnje rupe,sto rastavljaju nosac od repa i safove..

Mene zanima nosac, aj slikaj da vidim kakav je :) I naravno cenu :) I jel za 3tb ili je za 2kf? :)

post-23723-0-32601300-1336517351_thumb.jpg

• Drug član, 991 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica

Vožnja od juče.

Krenulo se iz Zaječara u društvu Suzuki Big, Yamaha TDM i naravno XT ka selu Gornja Bela Reka i off-road obilaznicom oko Grliškog jezera . :moto3:

Nemam fotografija i zbog toga sam >:(

Moraću pod hitno da nabavim Go-Pro, jer je velika muka da u sred off-road vožnje staneš da napraviš fotku.

Kome je ovaj print screen interesantan, može da skine aplikaciju sa sijta: http://www.sports-tracker.com i da podeli vožnju uz, naravno, neku fotografiju. :)

Ja sam svakako pronašao da je meni veoma korisna.

post-14823-0-78442900-1336560800_thumb.jpg

• Podržavam 2

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

Sta mislite,kakva bi bila Yamaha XT 600 3TB da se stave ogibljenja od 2kF ? :D

znaci viljuska prednja i posadi amortizer,eventualno i tockovi da se zamene ali prvenstveno ogibljenje

• Ne silazi, 5558 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Ovde bi eventualno promenio zadnji amortizer, ili samo oprugu (postoji Hyper pro varijanta, izvor: advrider), a sto se tice tocka, jedino ako bi mogao da se preplete na glavcinu od 3TB, da ostane disc. Prednja vila se moze "podebljati" bez zamene.

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

Video sam na FB grupi Yamaha XT 600, kako je jedan ugradio zadnji amortizer od 2kf cini mi se ili TT 600 i prednju viljusku sa tockom od TT 600 ali starije verzije 59X !

Mislio sam posto 3TB nema podesavanje ogibljenja,kao ni Dominator <_< da se presadi ogibljenje i samim tim se dobije i to podesavanje....

secam se na mojoj staroj teneri sam imao to podesavanje i bila je ekstra udobna a opet si mogao opusteno sa njom u off road ili na neki skok

• U prolazu, 14 postova

prodao kofer i postolje,ujutru saljem coveku,imam jos nosac za xt-a,dacu ga povoljno da mi nestoji..

Dukaja jel si prodao kofernjacu? Ako nisi posalji mi broj na pp.

• U prolazu, 68 postova
  • Motocikl: XT 600 kurbla bre!

Dukaja jbg kofer mi je trebao1neznam.gif,nego ljudi da vas pitam nesto-jel ima negde da se kupi nova guma ublazivac udara zadnjeg lancanika ili moram polovno da trazim,jel pase od nekog drugog motora,jel pokusao neko nesto da improvizuje?Moram da menjam lanac i lancanike posto su se raspali pa kad vec skidam tocak da odradim i tu gumu jer vidim da ima podosta lufta.

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Video sam na FB grupi Yamaha XT 600, kako je jedan ugradio zadnji amortizer od 2kf cini mi se ili TT 600 i prednju viljusku sa tockom od TT 600 ali starije verzije 59X !

Mislio sam posto 3TB nema podesavanje ogibljenja,kao ni Dominator <_< da se presadi ogibljenje i samim tim se dobije i to podesavanje....

secam se na mojoj staroj teneri sam imao to podesavanje i bila je ekstra udobna a opet si mogao opusteno sa njom u off road ili na neki skok

Nemoj komplikovati, 2KF je sve što ti treba :D 3TB je u proseku skuplji NAJMANJE 300e od 2KF a jedina "prednost" mu je anlaser.

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

tamo gde moze 2kf tu i apenac izlazi :) :) :) :) :)

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

hahahaha... dobio si plus :) :) ali sledi odgovor :P:nanana:

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Orion craus 49

Pa moram da se branim. Tata mi bio bokser i reko mi ko te prvi dira, ti mu obavezno vrati. :D

A i prvi su počeli da nam kunu jariće. :lol:

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Ha ugac dobra ti ova :takoje: Samo, prevideo si jednu stvar, ono gore nije 3TB vec 4PT, tako da ostaje da 3TB moze sve sto i 2KF :nanana:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja