Jump to content

Moto Zajednica

dukaja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

dukaja's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. prodao sam nosac,valjda ce se buduci vlasnik pohvaliti kada mu stigne
  2. ostao mi original nosac kofera za xt-a pa ako nekom treba poslacu mu za 15-ak eura..
  3. Nosac kofera za xt na prodaju..sitne pare a dobro dodje..
  4. prodao kofer i postolje,ujutru saljem coveku,imam jos nosac za xt-a,dacu ga povoljno da mi nestoji..
  5. evo ovako izgleda namontiran nosac,imam i one odbojnike sto idu u zadnje rupe,sto rastavljaju nosac od repa i safove..
  6. Ma slikao sam nego neznam kako da ovde postavim,bio je na xt-u 92god model sa kurblom..ili pogledaj na moto berzi,veceras sam postavio oglas ili da ti saljem slike na mail..za cenu ce mo lako ako ti odgovara
  7. neznam dali je u redu da ovde objavim ali imam nosac kofera za xt-a i givi kofer 42l sa postoljem pa ako nekom treba prodao bih po nekoj drugarskoj ceni..
  8. nego imam jos jedan problemcic da resim,proklizava lamela..cuo sam da ako nisu skroz potrosene ili zapaljene da mogu da se nagrube malo i opet dugo sluze.
  9. Ja u mog xt-a dolivao i dolivao i tek posle 1,7l dobih ulje na meracu naravno kada je zagrejan motor,znaci da ga je bivsi vlasnik vozio sa dosta manje ulja nego sto je potrebno i radi motor i dalje ok sto znaci da stajalo 2.7 ili 2.8l i nije tako bitno,samo da ima vise od 1l...hahahaha
  10. naravno,pokusao sam i posle predjenih 50-ak km pa opet slaba vajda a lik od koga sam kupio motor kaze da je skoro zamenio ulje ali kod majstora pa nezna koliko je nasuo,dao mi je uz motor 400grama sto mu je ostalo
  11. ma kod mene nema puno matematike,ili stvarno fali jos ulja ili taj sistem nefunkcionise pa odmah propusti ulje po gasenju motora..samo da ga vidim na meracu nezalim ni jos 5 litara da naspem!
  12. pokusacu da sipam jos pa sta bude,prvi put se srecem sa ovakvim motorom i ovakvim nacinom merenja..do sada je bilo lako,pogled na oko,130 konja pod noge i gas..nadam se da cu ubrzo uci u srz i ovom xt-u
  13. moze li ko da pomogne u ovom problemu sa yamahom xt 600 1992god,nemogu da izmerim koliko ulja ima tj nema u motoru,merac je onaj gore u ramu gde se i sipa ulje,pokusao sam i na hladno i na vruce i posle 5 sekundi nakon sto ugasim motor i nakon 20 sek,cak sam i dolio 400 grama ulja i nevredi,kao da sipam u bunar,nema pa nema.koliko ulja ukupno staje u nju,mozda je resenje da ispustim sve pa da vidim koliko ima???
  14. zna li neko kako da proverim nivo ulja na yamahi xt 600 1992 god,merac je na ramu motora,probao sam i kada je motor tek ugasen i nakon 20-ak sekundi i hladan ali bez uspeha,merac suv kao barut,dolio sam i 400 grama ulja i opet isto.koliko staje ulja u taj bunar mozda je resenje da ispustim komplet ulje pa da premerim?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja