Mind Resetting 442 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. pozz Probacu na svaki nacin da osposobim zadnju kocnicu ako je moguce mada vidim da je vecina imala problem sa EBC plocicama Ne isplati mi se da kupujem nove a nema ni mesec dana, jbg, studentskii živott , svaki dinar je važan Ako ne uspem moracu nove sta da se radii Tura pica ili funkcionalna zadnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. pozz Probacu na svaki nacin da osposobim zadnju kocnicu ako je moguce mada vidim da je vecina imala problem sa EBC plocicama Ne isplati mi se da kupujem nove a nema ni mesec dana, jbg, studentskii živott , svaki dinar je važan Ako ne uspem moracu nove sta da se radii Tura pica ili funkcionalna zadnja Ostale su od XT meni neraspakovane zadnje, neznam dal odgovaraju na TT tvoj. To su ove http://www.trwmoto.com/en/catalogue/product/MCB539EC/#Tab3 Ako odgovara pusti mi na PP podatke i br telefona i stizu ti zapakovane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 22, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. pozz Probacu na svaki nacin da osposobim zadnju kocnicu ako je moguce mada vidim da je vecina imala problem sa EBC plocicama Ne isplati mi se da kupujem nove a nema ni mesec dana, jbg, studentskii živott , svaki dinar je važan Ako ne uspem moracu nove sta da se radii Tura pica ili funkcionalna zadnja Ostale su od XT meni neraspakovane zadnje, neznam dal odgovaraju na TT tvoj.To su ove http://www.trwmoto.com/en/catalogue/product/MCB539EC/#Tab3 Ako odgovara pusti mi na PP podatke i br telefona i stizu ti zapakovane Bravo, Minde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Septembar 22, 2016 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo moze savet, Imam situacije sa 2kf, vise se ne vozim nego sto se vozim. Kada se motor ugreje, recimo posle 10km voznje, pocinje da stuca, guta knedle i puca iz auspuha, ubrzo posle toga se ugasi. Onda ga nema sile upaliti. Sve dok se bar malo ne ohladi. Svecica zamenjena pre 50km, mislio sam da je ona losa, medjutim nista od toga. Pretgodno je pukla sajla dekompresora koja je takodje zamenjena, motor sada pali bez greske, na prvu ili drugu kurblu. Problem je bio u kapici svecice, tj lulici, kako god da se zove Bila je dosta labava i na dodir se drmala, sada je stavljena nova, fiksirana i motor radi kako mu se kaze. Iiiiiidemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Septembar 22, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. pozz Probacu na svaki nacin da osposobim zadnju kocnicu ako je moguce mada vidim da je vecina imala problem sa EBC plocicama Ne isplati mi se da kupujem nove a nema ni mesec dana, jbg, studentskii živott , svaki dinar je važan Ako ne uspem moracu nove sta da se radii Tura pica ili funkcionalna zadnja Ostale su od XT meni neraspakovane zadnje, neznam dal odgovaraju na TT tvoj. To su ove http://www.trwmoto.com/en/catalogue/product/MCB539EC/#Tab3 Ako odgovara pusti mi na PP podatke i br telefona i stizu ti zapakovane Hvala puno Mindee ali moje su ovakveee : Ne znam da l si hteo za dzabe da mi iih posalje=(malo mi cudno) ali HVALA puno, ne odgovarajuu mii, a da kocii necee, moram da probam neko drugo ulje da stavim m i da ih ismirglam malo ako ima valjdee :o ./ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ostale su od XT meni neraspakovane zadnje, neznam dal odgovaraju na TT tvoj. To su ove http://www.trwmoto.com/en/catalogue/product/MCB539EC/#Tab3 Ako odgovara pusti mi na PP podatke i br telefona i stizu ti zapakovane Hvala puno Mindee ali moje su ovakveee : Ne znam da l si hteo za dzabe da mi iih posalje=(malo mi cudno) ali HVALA puno, ne odgovarajuu mii, a da kocii necee, moram da probam neko drugo ulje da stavim m i da ih ismirglam malo ako ima valjdee :o ./ Jebes ga, vidim da odgovaraju za sve zadnje XT, al nisam imao pojma da TT ima drugacija kljesta nazad. Hteo sam dzaba da posaljem, naravno, ko ce da nam pomaze ako necemo jedni drugima. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Septembar 22, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo ko bi to uradio , veliko HVALA za tebe , dodje mi da ta izgrlim ko brata hahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Septembar 23, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci. Nedavno sam kupio XT600-icu. Uvek je mi svidjalo ovaj tip. A mora se srediti malo i planiram da napravim generalku. Gde vi kupite delove i koje preporucete? I koje su cene? Samo da znam od prilike koliko treba za generalku za one osnovne stvari. Mislim filtere, ulje, karike, itd. hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 23, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci. Nedavno sam kupio XT600-icu. Uvek je mi svidjalo ovaj tip. A mora se srediti malo i planiram da napravim generalku. Gde vi kupite delove i koje preporucete? I koje su cene? Samo da znam od prilike koliko treba za generalku za one osnovne stvari. Mislim filtere, ulje, karike, itd. hvala. Pogledaj ovde: http://motoshop-mrg.rs/ To mi je drugar, ima sve živo za motore, a i što nema poručuje i za par dana je kod njega... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Septembar 23, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. I ja sam do sad njega nasao. I vec sam trazio cene od njega. Mozda cu i naruciti kod njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Paketic stigao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Paketic stigao Gde si šta kupovao i koliko si plaćao? Pričaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Paketic stigao Gde si šta kupovao i koliko si plaćao? Pričaj! klip wiseco hi comp kovani 96mm malo vise od 100e, set dihtunga 25e, sajlu kvacila i obrtomjera po 10e, rucke renthal 10e, prirubnice karburatora 10e i jos svasta nesto i sve sam uzimao sa ebaya ostalo mi je jos da uzmem fazni lanac, set kvacila, lanac i lancanike, i plasticni rezervoar..i to ce se sve napakovati na ovako nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa - Bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Septembar 27, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko da li prednja kociona klesta sa XTZ 660 ili XTZ 750 odgovaraju na XT 600e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 27, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan AlexaEnduro, gde si naručivao?Ja nešto računao klip 150e, set dihtunga 50e... Ovo je prilično povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 27, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si živ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Septembar 27, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan AlexaEnduro, gde si naručivao? Ja nešto računao klip 150e, set dihtunga 50e... Ovo je prilično povoljno. Ebay, drug mi narucivao, wossner i athena su skuplji, meni je u setu dihtunga doslo samo dva dihtunga, ja sam ocekivao top end sa svim gumicama ali nije vjerovatno je zato i ta cijena bila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Septembar 27, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Jer koristio vec neko Namura klip? Pise da je americki. http://www.ebay.com/itm/Namura-Standard-Bore-Piston-Kit-Yamaha-TT600-XT600-SRX600-95mm-NA-40007-/290958141624 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Septembar 28, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan 2001 god. nove Michelin Sirac gume,nov prednji disk,nove plocice,relativno nov lanac i lancanici..... napalio sam se na jedan auto,pa `ajd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 28, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Opet? kolko para? 2001 god. nove Michelin Sirac gume,nov prednji disk,nove plocice,relativno nov lanac i lancanici..... napalio sam se na jedan auto,pa `ajd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 28, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Opet? kolko para? 2001 god. nove Michelin Sirac gume,nov prednji disk,nove plocice,relativno nov lanac i lancanici..... napalio sam se na jedan auto,pa `ajd Ovo i mene interesuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Septembar 28, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan vise od 2 a manje od 2.5 k samo letos sam dao vise od 400 e za gume,disk,plocice,zadnje bampere....kod mene sve mora da bude tip-top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Septembar 29, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan a gde bih mogao da nadjem sajlu za km sat? Ja sam kupio od clana sa foruma za 1000din ali od XT i ne odgovara mi pa ako nekom treba ili da menjamo??? Ili ima neko TTR pa bi bio voljan da mi je da da napravim kod Bobanaa, ne znam gde da trazim visee, po netu nema a sa ebay-a i tako tih ne umem da narucimmm i ne znam koliko ce to da ispadnee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Octobar 6, 2016 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Isprobano na terenu, ide i na kant, strava zabava! Uskoro slike i sa staze 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...