lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 6, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan On je kupio pivo A ja sam povezao po Arakisovim sugestijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Decembar 6, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja da potvrdim da Joškin regler ne crkava kad se sklone te dve žice, već samo prepunjava akumulator. Ja sam lično ukuvao jedan gelski akumulator na mojoj Cagivi, jer sam u premudrosti svojoj, prilikom skidanja problematičnog kineskog alarma sa motora, sklonio sa strane te dve žice i nakon "operacije" nisam ih vratio... Inače, akumulator je dosta izdržao sa konstantnim prepunjavanjem - skoro 6 meseci. Naravno, tek kad je akumulator crkao setio sam se dve žice uredno složene iza plastika :D Regleru apsolutno ništa nije bilo. Radi kao i prvog dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Decembar 6, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko i da se vozi ili se samo popravlja? Vožnja od danas u društvu Husaberga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 6, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je majstor, koji mi je prodao regler, tako rekao da te zice moram povezati direkt na aku inace crkava regler. E sad ja nisam bio lud da probavam da li ce regler da radi ili ne ako ne povezem te zice... Dobro je znati da regler nece crknuti ako se to ne poveze... Jogi, tebi definitivno regler nije ispravam cim prepunjava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 6, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko i da se vozi ili se samo popravlja? Vožnja od danas u društvu Husaberga... Ja sam jos uvek na motoru, ali samo do posla i nazad...dok ne padne sneg, ja nemam nameru da pakujem motor u zimovnik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko i da se vozi ili se samo popravlja? Vožnja od danas u društvu Husaberga... Ja sam jos uvek na motoru, ali samo do posla i nazad...dok ne padne sneg, ja nemam nameru da pakujem motor u zimovnik... Malo se polira, malo se farba, malo se prepravlja, jako malo se vozi Nije zima problem nego nema dovoljno sati u danu, ili ako bi bio jedan izmedju srede i cetvrtka to bi bilo sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Decembar 7, 2015 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajteeee :0 kako se steluje taj dekompresor na TTR-u i gde da nabavim sajlu, poludeo sam, nisam se vozio nedelju danaaaa Otvori malu deklicu koja je ispod kurble ( ka zemlji - 2 imbusa ) otkaci kraj sajle ( slican kao za kocnicu na bajsu ) . Izvuci buzir odatle, isto imas kacenje na glavi motora ( mozda smeta rezervoar ) Sacuvaj oba kraja, i buzir i posalji nekom ko izradjuje sajle ( i delove sajle i buzir posalji ) da bi ti napravio po meri I naglasi mu da debljina sajle bude indenticna tvojoj ! Druga solucija ( ako nemas u blizini nekog ko pravi sajle ) je da budzis od najdeblje sajle za kocnice za bajs ) jedan kraj ti je isti originalu a za drugi ( to kacenje na glavi mot. ) upotrebi mastu. Steluje se tako ( na buziru ima navoj sa kontrom ) da kurbla ide lako a da ne cuka u glavi - tj. da nije previse napet dekompresor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Decembar 7, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko da mi prosledi broj od joske iz Temerina u vezi reglera, na pp. Da mi sklopi jedan regler za moju baba devojku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Decembar 8, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Dal je moguce da nema niko broj? Ja poslao coveku pp, ali se ne javlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 8, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti broj od Rajka (Arakis) , sigurno ima bar jedan Joskin na stanju, a ako nema uputice te dalje. Cena ti je ista. 063269759 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Decembar 9, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko slavinu goriva za xt 600 2kf? curka mi malo, ne planiram da je buzdim, zamenio bih je,ako ima neko samo slavinu da prodaje, il da zovem Elvisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 9, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema set gumica za nju i samo je prepakujes? Da nema neko slavinu goriva za xt 600 2kf? curka mi malo, ne planiram da je buzdim, zamenio bih je,ako ima neko samo slavinu da prodaje, il da zovem Elvisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Decembar 9, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna mala gumica unutra, mislim da nema gumica veze sa tim, ispravite me ako gresim, jel ima unutra jedna plastika valjkastog oblika, koja ja mislim da ona drzi gorivo... Nisam siguran, a ako je neko menjao samo gumicu i to tako drzalo, probacu i ja sa nekom iste dimenzije, ili malo debljju da stavim da pogura taj valjak unutra. Ako neko menjao gumicu, pomagajte, da ne rasturam karb.i vidim sta je sa plovkom i iglicom, sto iglica ne drzi Zar nema set gumica za nju i samo je prepakujes? Da nema neko slavinu goriva za xt 600 2kf? curka mi malo, ne planiram da je buzdim, zamenio bih je,ako ima neko samo slavinu da prodaje, il da zovem Elvisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Za te motore slavina i nemora da postoji - ako zelis da resis problem lakog ( sigurnog ) paljenja na kurblu, jedino je vazno da iglica i plovak u karburatoru savrseno rade, odnosno da je karburator 100% ispravan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ne mora, al reko da resim to curkanje koje se jedva javlja, samo kada se stvori vakum, kada stavim crevce nazad ili stavim prst na izlaznu rupu ka karburatoru i pustim ono malo potece, jbg. A karb.sam rasturao i ocistio sve, cak i malo nastelovao iglicu i plovak da ranije zatvara, ali izgleda da ne zatvara dobro... Moracu opet da pregledam sve, delovala mi iglica u korektnom stanju mozda je nesto gore u onom mesinganom delu gde priljubljuje iglica u dovodnom kanalu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam gledao kako izgleda na 2KF, menjao sam nekoliko na SuperTeneri, na xt600e sam pogledao slavinu i cini mi se slican tip kao ST, ali ja imam zadnji model. Ima jedna mala gumica unutra, mislim da nema gumica veze sa tim, ispravite me ako gresim, jel ima unutra jedna plastika valjkastog oblika, koja ja mislim da ona drzi gorivo... Nisam siguran, a ako je neko menjao samo gumicu i to tako drzalo, probacu i ja sa nekom iste dimenzije, ili malo debljju da stavim da pogura taj valjak unutra. Ako neko menjao gumicu, pomagajte, da ne rasturam karb.i vidim sta je sa plovkom i iglicom, sto iglica ne drzi Zar nema set gumica za nju i samo je prepakujes? Da nema neko slavinu goriva za xt 600 2kf? curka mi malo, ne planiram da je buzdim, zamenio bih je,ako ima neko samo slavinu da prodaje, il da zovem Elvisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Decembar 11, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan HITNOO !? Moze neko da mi kaze ko bi u Bg-u mogao da mi napravi sajlu za dekompresor? Zvao sam 'boban sajle' i ne radi subotom, a ja sutra idem nekim poslom pa ko zna kad tek. Postoji li jos neko u bg-u da pravi stvarno mi je hitno. Ako moze neki kontakt broj. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Decembar 11, 2015 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde... http://www.servisstevcevic.co.rs/kontakt.html http://www.tehno-mehanika.com/index.php?page=usluge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Decembar 11, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda unutrasnjost slavinice, za 2kf model, sa tim malim valjkom, malo sam ga osmirglao finom smirglom 600ticom, i razvuko feder, al opet ista prica, javlja se curkanje jedva, samo kada stavim prst na otvor, ovako ne pusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Decembar 11, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Joskin regler napakovan,ako neko narucuje, ili ako nekom treba ubuduce za 2kf, posto njemu dolaze dve zice iz magneta, a joskin regler je sa tri zice, povezu se samo dve zice u jednu od magneta i daje konstantan napon od 14,2 V. I naravno dodatne dve zice koje moraju da idu na akumulator, crna i crvena. Kada je bio povezan samo sa dve zice, davao napon od 15 V, ovo pricam bez potrosaca, a kada se upali bilo koji potrosac, onda je 13,8V. Sad imam osecaj da vozim boing 747,zbog velicine reglera, sutra stize nova mitas c15 prednja, zadnja je nova c02, pa u nedelju da oremo po svrljiskim planinama, jedan dobar test izdrzljivosti da napravimo... Hvala svima koji su pomogli u ovom poduhvatu A cdi sam morao da smestim iznad akumulatora, jedino tu ima mesta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc oko svecice, vidim niko nije pisao ovde, planiram da kupim neku. Da li ima razlike samo u toplotnim vrednostima, kako koja radi, ili je pak svejedno izmedju DPR7EA-9 i DPR8EA9, i vidim da spominje se u manualu DR7ES, sa manjim zazorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Decembar 12, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Joskin regler napakovan,ako neko narucuje, ili ako nekom treba ubuduce za 2kf, posto njemu dolaze dve zice iz magneta, a joskin regler je sa tri zice, povezu se samo dve zice u jednu od magneta i daje konstantan napon od 14,2 V. I naravno dodatne dve zice koje moraju da idu na akumulator, crna i crvena. Kada je bio povezan samo sa dve zice, davao napon od 15 V, ovo pricam bez potrosaca, a kada se upali bilo koji potrosac, onda je 13,8V. Sad imam osecaj da vozim boing 747,zbog velicine reglera, sutra stize nova mitas c15 prednja, zadnja je nova c02, pa u nedelju da oremo po svrljiskim planinama, jedan dobar test izdrzljivosti da napravimo... Hvala svima koji su pomogli u ovom poduhvatu A cdi sam morao da smestim iznad akumulatora, jedino tu ima mesta Bravo Jogi! Svaka ti čast na uloženom trudu da napraviš opravno magarence. Posle vožnje obavezno da podeliš fotke sa nama. Što se svećice tiče, ako si baš rešio da napraviš motor, kupi iridijumsku i završio si sa svećicama. Meni je nova NGK vrisnula posle 3000-4000km, srećom u garaži, ali zamisli da se desilo negde po ''svrljiškim planinama''? Na kraju, mala je to investicija za sigurnost koju pruža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 12, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto Baltrek kaze, kupi iridiumsku i resio si problem na duge staze. Meni moja iridiumska fercera vec 2 godine bez ikakvih problema. Oznaka za iridium svecicu je DPR8EX9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Slusam, neko pisao, da kao nisu dobre za xt, ja na kdx i sa jakom smesom, palio zivu decu unutra, i na ulje pali... ako balttek kaze, onda kupujem, koja je cena? Oko 1500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Decembar 12, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Slusam, neko pisao, da kao nisu dobre za xt, ja na kdx i sa jakom smesom, palio zivu decu unutra, i na ulje pali... ako balttek kaze, onda kupujem, koja je cena? Oko 1500? Tako nekako što se cene tiče. EDIT: Ja prešao do sada preko 10.000km sa istom i nisam video da nešto ne valja...možda neko drugi zna bolje da objasni o čemu je reč... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...