.darko. 0 Napisano Septembar 6, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ubacio sam nove slike u oglas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 6, 2015 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo društvo, nisam vas napustio, čitam i pratim sve Nije takav zvuk,neki sitniji gore u glavi,stavio sam je u oglas,jbo ovo kurblanje... Evo kako je moja neprežaljena XTjka palila Poenta je da nađeš gornju mrtvu tačku, guraš lagano kurblu dok ne osetiš najveći otpor, kada taj najveći otpor prođe, vratiš kurblu skroz gore i zakurblaš. Ako je dekompresor lepo naštelovan, ne bi trebalo da bude problema. Podrazumevano je da je sama mašina (kao i karbovi, filter za vazduh) u dobrom stanju. Dekompresor proveravaš tako što guraš njegovu polugicu na glavi motora, treba da ima 1mm hoda (ne više, ne manje) dok ne dođe do otpora. Sve to šteluješ na sajli dekompresora, jako je jednostavno.Ako budem opet uzimao motor, biće to XT i to 2KF, sa kurblom, za sada samo posmatram i jedem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 6, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ovu moju si mogao uzeti jeftino,ja sam menjao za skutercic a komsija je dao xt za 400,bio je skroz ok ali mene ne zanima kurblanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 7, 2015 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Imam malko drugačije prioritete trenutno, biće valjda nešto do proleća, nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Septembar 9, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda neko slucajno prodaje lamele za XT 600 2kf? Nove, polovne u dobrom stanju, vidim nove su 60 eura..sve sto je jeftinije od toga mi odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Septembar 13, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan A potreban mi je i poklopac za filter ulja, za 2KF model, ako neko prodaje, neka se javi...lamele kupujem nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano Septembar 13, 2015 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde zadnji amortizer za 2kf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 14, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde zadnji amortizer za 2kf? Posalji Djunti da ti servisira. Bolja je varijanta nego polovan "ispravan". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano Septembar 15, 2015 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde zadnji amortizer za 2kf? Posalji Djunti da ti servisira. Bolja je varijanta nego polovan "ispravan". U pitanju je visina, zato mi treba drugi amortizer, a ne sto ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 15, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde zadnji amortizer za 2kf? Posalji Djunti da ti servisira. Bolja je varijanta nego polovan "ispravan". U pitanju je visina, zato mi treba drugi amortizer, a ne sto ne radi. Ovaj ti je visok ili ti je ovaj nizak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 15, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je neko bas u ovoj temi pravio i dao detaljno uputstvo za izradu onog odstojnikla za podizanje na 3TBu, javi ce se vec kad vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 15, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19900-yamaha-xt600-all-in-one/page-134#entry1395631 ima i u narednih par strana . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 15, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ja zato i pitam, imam ovo mozda pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano Septembar 15, 2015 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde zadnji amortizer za 2kf? Posalji Djunti da ti servisira. Bolja je varijanta nego polovan "ispravan". U pitanju je visina, zato mi treba drugi amortizer, a ne sto ne radi. Ovaj ti je visok ili ti je ovaj nizak? Ovaj mi je nizak...hteo bih malo da podignem motor i napred i pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Septembar 16, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, jer neko kupovao gume karburatora, gde i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 16, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, jer neko kupovao gume karburatora, gde i po kojoj ceni?Odnesi stare kod strugara da ti obradi metalni deo prirubnice pa da mozes navuci crevo preko prirubnice i stegnuti selnom. Ima u temi, neko je to vec radio pa malo prelistaj temu pa vidi kako to izgleda. To ti je mnogo bolja varijanta i ujedno i trajno resenje, jer i nove prirubnice nisu nekog extra kvaliteta pa ce se i one pokidati ako koji put skines karbove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 16, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Radio je TA96 na motoru koji je sad kod mene, pa pretrazi temu za njegove postove. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19900-yamaha-xt600-all-in-one/page-228#entry1724234 Ja cu ovih dana da zamenim ta creva i selne, jedan majstor je sumnjao da vuce falsh vazduh... posto stoje 2 ili 3 godine vec moguce, videcemo. Osim toga, nov set lanac i lancanici za koji dan, pa kad to sredim onda skidam karburatore. Da vidimo mi sta ima unutra i da probam sam da ih nastelujem Inace imam par interesantnih delova na kojima radim, bice i za kolege iz XT sekte po sibolicnim cenama. Par estetskih i funckionalnih detalja od aluminijuma i verovatno nerdjajuceg celika, ja se nadam pre zime da ce biti. Drustvo, jer neko kupovao gume karburatora, gde i po kojoj ceni?Odnesi stare kod strugara da ti obradi metalni deo prirubnice pa da mozes navuci crevo preko prirubnice i stegnuti selnom. Ima u temi, neko je to vec radio pa malo prelistaj temu pa vidi kako to izgleda. To ti je mnogo bolja varijanta i ujedno i trajno resenje, jer i nove prirubnice nisu nekog extra kvaliteta pa ce se i one pokidati ako koji put skines karbove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se upisem na ovu temu sa slikom, i sve vise pocnjem da shvatam znacenje ovog ''all in one'' kad god sednem na crvenog djavola Jos malo sredjivanja, i bice od babe jedno ubavo crvenokoso devojce... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Octobar 7, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je ovaj deo sa slike sluzi da drzi paknove, i kao opruga, specifican da se napravi, a bez njega se ne moze, lupa pa strasno nervira... Ako neko ima i prodaje, neka mi se javi na pp, da se dogovorimo, zvao yamahu, traze 1000 dinara, za taj lim, a cekacu 3 nedelje, a sto pre mi treba, pa zato pomozite ako neko ima visak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Octobar 7, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je ovaj deo sa slike sluzi da drzi paknove na kocnicama, i kao opruga, specifican da se napravi, a bez njega se ne moze, lupa pa strasno nervira... Ako neko ima i prodaje, neka mi se javi na pp, da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Octobar 7, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Elvisa iz zajecara, mada mislim da ti nece biti znatno jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Octobar 12, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio od elvisa ovaj deo, hvala Zeko za preporuku, sad me interesuje da li neko zna koji osigurac ide na 2kf, mislim da je to jedini koji se nalazi kod akumulatora? Koliko ampera? I da li je neophoodan, jer vidim kod mene ga nema, direktno zice povezane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Octobar 12, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Osigurac je OBAVEZAN pogledacu koji je kod mene, javice se neko ko ima 2kf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Octobar 13, 2015 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan jurih neke delove po ebay-u pa naleteh na ovo,ne znam koliko ih cesto ima u prodaji ,mozda je neko zainteresovan http://www.ebay.de/itm/Yamaha-XT600-2kf-WustenTank-Reisetank-X-L-/331679900794?hash=item4d39a9a47a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Octobar 14, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan mali problem sa 2kf-om, kad je hladan, nije paljen dugo, pali na drugu kurblu, a kada je topao, ili padnem, pa posle kada ga palim, pali veoma tesko, pali jedino kad ga zeznem da ga iskurblam brzo najverovatnije da izbaci gorivo, i primetio sam kad mu zatvorim gorivo na sledece hladno paljenje, mnogo bolje upali, slavina drzi dobro, jer imao neko slican problem? Ja sumnjam na karburator, citao sam negde da bi istrosena iglica u karb. bila problem, ili ne znam dal bi plovak mogo da zeza? Rasturam kraburator ovih dana, pa cu da vidim sta se desava, pa ako neko ima neki savet dobrodoso je.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...