Mind Resetting 442 Napisano Maj 28, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ako posao dozvoli montiracu danas, pa cu uhvatiti par slicica, al od voznje nista dok ne resim registraciju, posto ni tablicu nemam ni osiguranje ni ... Update: uhvatio 20 min, mada se vec smrklo, pa su i slike takve, bice boljih. Ja sam zadovoljan, to je otprilike visina koja mi treba, probacemo na putu. Na slikama izgleda kao da je krace nego sto jeste ustvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 28, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Mind Resetting, izgleda jako mocno na motoru! Bolje nego na samoj masci kad si slikao. A materijal od kog je vizir pravljen, mislim da se secam da je Ivan rekao da je poli-metil-metan-akrilat... al nemojte me drzati za rec...znam samo da mi je Ivan rekao da je vizir otporan na sve moguce rastvarace i razredjivace, osim na organske rastvarace, tipa-mravlja kiselina, hloroform... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 29, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da izmerim debljinu, nonijus mi je u radionici, odokativno bar 4 ili 5 mm, materijal pojma nemam, sto kaze Boris bice da je tako. Jednu stvar koju sam primetio juce kad sam obilazio oko motora je da imam jos dosta stvari koje hocu da uradim da bude kako zelim, a vremena nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 29, 2015 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Aj javi koje si visine i da li ti pravi dobru zastitu od vetra Da uradim i ja isti posto mi se mnogo svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Drugi specijalni ispit za teškaše 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Treći specijalni ispit 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 31, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i poslednji četvrti specijal. Nije samo snimano od početka jer sam mislio da je kamerica već uključena da snima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Magare registrovano 18.670 rsd, sunce ti jebem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mene to čeka krajem ovog meseca...juče sam pitao agenciju, kažu 16100 će me izaći produženje registracije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Jun 2, 2015 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan 17300 juce dao lopovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ako se dobro sećam, mene je obnova registracije izašla nešto preko 14.000 RSD sa tehničkim pregledom. Kako je moguće da vama ista priča bude skuplja 3-4.000 RSD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 2, 2015 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa po ovom novom, je valjda skuplje... Mene prosle godine, par dana pre poskupljenja, izasla 12000 registracija, 92 godiste. Ove godine cu da vidim za mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine je i mene izašla reg. 12700. A po novom će biti 16100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 2, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra placam doduse sa tablicom i saobracajnom, pa vam javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Bre, vama se više isplati da motore registrujete kod mene u Zaječar. Dođete, registrujete motor i posle se još provozamo po okolnim putevima i planinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 3, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra placam doduse sa tablicom i saobracajnom, pa vam javim Mislim da ce ti odrati kozu sa ledja za registraciju...:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 3, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan 23020 dinara, I shit you not, sto bi rekao jedan moj kolega. Polisa sa 7k otisla na 12k, izrada tablice i saobracajne oko 3k mozda malo vise, ostalo jebem li ga, agencija 1k dinara. Ne znam dal mi jos vazi neki malus od pre par godina supruga imala neko cukanje na parkingu pa ja ispao kriv. U svakom slucaju momacki. Ja sutra placam doduse sa tablicom i saobracajnom, pa vam javim Mislim da ce ti odrati kozu sa ledja za registraciju...:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 4, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 23020 dinara, I shit you not, sto bi rekao jedan moj kolega. Polisa sa 7k otisla na 12k, izrada tablice i saobracajne oko 3k mozda malo vise, ostalo jebem li ga, agencija 1k dinara. Ne znam dal mi jos vazi neki malus od pre par godina supruga imala neko cukanje na parkingu pa ja ispao kriv. U svakom slucaju momacki. Ja sutra placam doduse sa tablicom i saobracajnom, pa vam javim Mislim da ce ti odrati kozu sa ledja za registraciju...:-) Bogami, oderase te kao zeca...mislim da cemo mi cutati sa svojih 16k dinara za reg... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 4, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce rasturio komplet rep da bi ispeglao to sto mi je bezao u levu stranu nekih 5 cm. Takvog (krivog) sam ga kupio i uvek me je mrzelo sve da skidam sa repa da bi ga ispeglali, ali juce sam odlucio i to da odradim. Sa sipkom od 3 metra i 3 jaca coveka smo uspeli da vratimo rep u centar. Evo kako je to izgledalo pre peglanja: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 4, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Posle peglanja izgleda ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 4, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, bas mi drago da ste speli iz prvog. Odlicno ti se drzi zadnja guma, koliko si sad vec pregazio sa njom? Posle peglanja izgleda ovako:IMG_20150604_072933.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 4, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa presao sam oko 8000 km sa njom. Sad je vec na sredini na oko 4mm...izdrzace ovu sezonu i sledece godine stavljam Michelin T63. Napred imam tu michelin i pregazio sam sa njom oko 700 km i jos ima one oglice po sredini. Neverovatno mi je da jos nije ni te iglice istrosila, a bogme je dobro peglam po asfaltu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Jun 6, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mind Resetting Pitanje za tebe, mislim da si ti postavljao slike meraca temperature ulja koji je i merac nivoa ulja. Gde ima da se kupi, imas li neki link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 6, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @hakala - Ja sam moj poručio iz Louis-a Order no. 10035371 https://www.louis.de/en/artikel/t-t-oeltemperaturanzeiger/10035370 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 6, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Isto porucen iz louisa samo ovaj model https://www.louis.de/en/artikel/oil-temperature-gauge-m-d-diverse-models/10034700?searchButton=&filter_article_number=10034701 @hakala - Ja sam moj poručio iz Louis-a Order no. 10035371 https://www.louis.de/en/artikel/t-t-oeltemperaturanzeiger/10035370 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...