baltrekk 990 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde da vidimo tvoje salim se. Nego sta bi rekao na to kad bi ti rekao da je home made? Ihhh...ne mogu da verujem. To si ti radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam xt600e na kupindu '98 godište.Jel zna neko nešto o tom motoru?Hvala unapred. P.S.Planiram da kupim endurku ako neko ima nešto da ponudi,izvolite slobodno. Nešto oko 600 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam xt600e na kupindu '98 godište.Jel zna neko nešto o tom motoru?Hvala unapred. P.S.Planiram da kupim endurku ako neko ima nešto da ponudi,izvolite slobodno. Nešto oko 600 kubika. Imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano Februar 23, 2013 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan ovo meni lici na 88, il ranije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan @ bishke jbg nisam slikao radove,moj propust @ fritz taj motor sa kupinda kao da su vozili partizani,ima dobos pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan To je model 43f kao sto sam ja imao,cak je i isti rezervoar acerbisov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Jos mi treba ova plastika i gotovo, ima li neko ili zna gde ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 26, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hitno mi je potreban ovakav FILTER ZA VAZDUH. Dakle, 2kf 1989. Ova dva sunđera idu preko metalnog kaveščića. Gde se mogu nabaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6953 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kod onih momaka kod Bajlonijeve pijace. Da l' je Maksmoment ili nešto drugo, ne mogu da se setim. Drinčićeva ulica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 26, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih sam kupovao Bardahl ulje, zabo sam, ne mogu da se setim kako se zovu Hvala Mišo care, idem sutra već da trošim pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6953 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ih pozovi. Pazi! Filter je dvodelni! A možeš da staviš i sunđer. Meni je tako bilo odlično dok nisam našao originalni filter. Verovatno ćeš morati da prešteluješ karb kad ga budeš stavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 27, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Moto Land! Ma svakako sutra idem po neke delove u Beograd, što za motorče, što za bicikl pa ću da vidim. Ako ne nađem, stavljam sunđer, treba mi motor za petak, možda se nekim slučajem provozam do KV. Valjda ću se snaći sa štelovanjem Al' impresioniran sam kako motor dobro pali, radi i malo troši, s'obzirom da uopšte nisam imao te sunđerčiće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Nek se jave kraljevcani Mozda banemo ja i Andreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan op, op... nema sta mi da se javljamo, javite se vi kad krenete pa da krenemo ka vama sa rezervnom kurblom hehehehehehehe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Land! Ma svakako sutra idem po neke delove u Beograd, što za motorče, što za bicikl pa ću da vidim. Ako ne nađem, stavljam sunđer, treba mi motor za petak, možda se nekim slučajem provozam do KV. Valjda ću se snaći sa štelovanjem Al' impresioniran sam kako motor dobro pali, radi i malo troši, s'obzirom da uopšte nisam imao te sunđerčiće! Bas sam neki dan gledao katalog iz motolanda i video da imaju taj filter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 27, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan op, op... nema sta mi da se javljamo, javite se vi kad krenete pa da krenemo ka vama sa rezervnom kurblom hehehehehehehe Ne bi se ti toliko šalio kad bi znao da kolega Mario dolazi sa mnom na motoru a TRI TE BE sedi kući Čućemo se Hvala, Borise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan op, op... nema sta mi da se javljamo, javite se vi kad krenete pa da krenemo ka vama sa rezervnom kurblom hehehehehehehe Ne bi se ti toliko šalio kad bi znao da kolega Mario dolazi sa mnom na motoru a TRI TE BE sedi kući Čućemo se Hvala, Borise Muce ga kocnice..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce Mario da se javi i da kaze da ipak idu S TRI TE BE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Kome jos trebaju kocnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro slike mog TRI TE BE-a, mislim da necete ostati ravnodusni ali da se ne hvalim unapred..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro slike mog TRI TE BE-a, mislim da necete ostati ravnodusni ali da se ne hvalim unapred..... cekamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 27, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Znam, zajedno smo ga sklapali, samo ga jedna kočnica zeza, ako je za utehu Žarko, očekujemo slike A, da. Kupio sam u Moto Land-u onaj dvodelni filter, 900 dinara po delu. Sutra ili prekosutra treba da uzmem gumu i gasss! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo vas. Evo ja sam danas išao do sintelona i uzeo par metara crvenog etisona. Čisto da vas dočekamo kako dolikuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Bez sampanjca necemo ni da pregovaramo I samo bez paparaca molim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam podnovio moje magarče sa platnenim bočnim torbama od po 15l. Videćemo za vikend kako će da njače. @Mario - daj još neku fotku tvog novog super-magareta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...