Jovan Ristic 5756 Napisano juče u 11:53 Ne silazi, 5008 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, živke je napisao: @Jovan Ristic toplo preporučujem da je isprobaš, olakšaće ti merenja puno, a možeš da dodaš i međuubrzanja kao standard recimo - to je zapravo ono što nam je najbitnije u svakodnevnoj vožnji. Pozdrav Probaću, dodatne informacije nikad nisu na odmet. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1687 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/20/2025 at 9:50 PM, Motorcyclist said: Odg su mi detaljno na fb poruku, opsirno i uverljivo Moze slanje, moze poseta u Zr i rad na licu mesta, o materijalima itd. To mi se najviše dopada, dođeš do njih i za četiri sata završe sedište. Prošetaš po gradu i gotovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 67 Napisano pre 56 minuta Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu nabavim delove za kawasaki vulkan vn800 tacnije zadnje paknove...ima li kod nas...znam da ima u Lousu ali.mislim.na kod nas ovde u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...