cezarpa 12922 Napisano Jul 27 Ne silazi, 3151 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Sta ste se svi uhvatili za te elektricare?Niko ne pominje ciganiju sto pere sajbne.Imaju li cistu vodu?Ciste ruke?Fluo prsluke?Napadaju po semaforima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24807 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Integrisan, 8033 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li biste menjali ove gume? Bez pitanja o DOTu, pa nije fora ,:) Angel GT, dual compound turing guma koju bogotac ne moze potrositi na laksim i slabijim motorima Promenio pre 21 sati član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17654 Napisano pre 21 sati Drug član, 2003 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ako nisu krive, krpljene, ne tresu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24807 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Integrisan, 8033 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nista od navedenog. Promenio pre 21 sati član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1656 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Drug član, 344 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ni ja, jer se vidi da ima jos malo do onog "indikatora" za potrosenost guma, ali ako su stare onda DA. Da nije presla 1 km a starija od 5-6 god odmah menjanje. Ne daj Boze da se sta desi, posle bi bilo E JBG TREBAO SAM Promenio pre 20 sati član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24807 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Integrisan, 8033 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas nema malo do indikatora Gle gde su indikatori Promenio pre 20 sati član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24807 Napisano pre 20 sati Integrisan, 8033 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Menjacu ja to 99% iako niti przim, niti obaram, niti vozim po zimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2666 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Drug član, 902 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je potrošena guma do indikatora. Pređeš, jerbo moraš, nekih 800 km (Sarajevo, preko Romanije, nazad istim putem). I dok guma drži, sa sve ekserom, kaže se može još... Da stigne do vulkanizera. Ne treba praviti toliku famu oko guma. Sve dok, svojom umetnošču vožnje, ne premašiš sposobnost njene trakcije. Promenio pre 5 sati član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10413 Napisano pre 17 sati Drug član, 2030 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan D' izvineš ja ne vidim da išta fali tim gumama, do daljnjeg ih ne bih menjao iz apstraktnih razloga, samo ako je u pitanju nešto od ovoga što Voja nabraja... Pogotovo što ti retko izlaziš iz svog atara. Moram malo da te zekim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24807 Napisano pre 17 sati Integrisan, 8033 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono znas nove su mekse, bolje grizu A sledece necu uzeti turing gumu ali hocu dual compound. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10413 Napisano pre 16 sati Drug član, 2030 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako te baš žulja lova... Nisi najavljivao neke duže ture, barem ja nisam ukačio. Prošle jeseni, kada sam rešio da iskoristim miholjsko leto i provozam se Jadrankom zamenio sam Angel GTII na belom Versisu Mitasicama TF jer su mi se ove prve malo deformisale i ukockastile, nakon što su došle do 20.000 km za četiri godine eksploatacije. Ove tvoje mi bolje izgledaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24807 Napisano pre 15 sati Integrisan, 8033 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobre su al imaju sad vec 5 godina. Mislim vozio sam ja i starije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12922 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 3151 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Da je na oglasu motor sa takvim gumama ,pisalo bi: "Gume nove presle 2000km" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24807 Napisano pre 10 sati Integrisan, 8033 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to laganje glupo... Prodao sam par guma do sada koje skinem sa motora, za neke smesne pare. Taman pokrijem 4L ulja npr. Lepo slikam gumu, dubinu sare i obavezno DOT. Uvek se nadje neko ko bi da izgura jos malo za male novce i eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17654 Napisano pre 9 sati Drug član, 2003 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Motorcyclist je napisao: Ma dobre su al imaju sad vec 5 godina. Mislim vozio sam ja i starije Nema potrebe menjati gume zbog starosti od pet godina, nije to puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24807 Napisano pre 9 sati Integrisan, 8033 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, bajker71 said: Nema potrebe menjati gume zbog starosti od pet godina, nije to puno. Imaju i malo vise, nigde nisu ispucale ali videcu, zavisi i od finansija i da li odlucim hocu ga zadrzati ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12330 Napisano pre 6 sati Hronični Motociklopata, 7992 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Da budem kratak: Ne kaki puno nego vozi to. 2 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10992 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 3432 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, Disko Nindža said: Da budem kratak: Ne kaki puno nego vozi to. @Motorcyclist Lepo ti kaže čovek. Ja bih ti rekao isto, samo nešto vulgarnije Promenio pre 5 sati član misa-pei 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12330 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7992 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Moje Metzeler-ke su starije, pa su bile u Crnoj Gori na moru, pa u Rumuniji na Transalpini... pa će evo opet na more, ništa im ne fali sem da se voze. Ako je baš frka, možda ovaj video urazumi Promenio pre 4 sati član Disko Nindža 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10992 Napisano pre 2 sati Drug član, 3432 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Moj Mitas, šest godina star, pregazio pola Mediterana i uzduž i popreko Rumuniju. Šara dobra, ali malo tresu jer je motor stajao dve, tri godine. Zato ću jedino, možda, da ih menjam. Da nije toga, dok ima šare bih ih terao. Drže na kiši, na suvom... Jedino na usijanom asfaltu ovih dana kada su baš zagrejane hoće da malo vrcnu dupe motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 585 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto skontao da za vreme ovog haosa od vremena hoće malo da klizne guma što mi je čudno. Na kolima mi je uvek bilo što toplije to bolje drže 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Na mom motoru sam menjao gume jer su se ukockastile, ispucale na par mesta i prednja na dva mesta ima jaje. Kako, pojma nemam. Gume Conti atack 3, a 2022 god. Ebem li ga. Sara isto nejednako pojedena, od toga da je ima pozamasno do toga da je do markera stigla. Sta treba da prouzrokuje takvo stanje gume, stvarno ne znam. Bilo je i krivina i banatskih pravaca i agresivne i spore voznje. Metzeler sam vozio 5 godina, bila je jako lepo potrosena, ali je slabije drzala od Conti. Drugar Mitas vozi isto lepo potrosena. A ove kao ker da je glabao. Sad su stavljene St Pirelli, pa cemo videti. Promenio pre 1 sat član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 5013 Napisano pre 58 minuta Drug član, 1251 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy čita ovo i plače....... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10992 Napisano pre 57 minuta Drug član, 3432 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, neravnomerno pojedena guma znači da ogibljenje nije dobro naštelovano. Imao sam i imam taj slučaj, posebno sa prednjom gumom na svakom motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25360 Napisano pre 45 minuta Vozim motor, nisam BAJKER, 3018 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, miki je napisao: @BokyBoy čita ovo i plače....... Mmm, volim miris spaljene gume ujutru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...